Copy
View this email in your browser

Meer&deel heeft nog plaats voor nieuwe buren

Ons project is nu in de fase ‘voorbereiding van de bouw’. Een aantrekkelijk moment voor instappers. De basis plattegronden zijn getekend, de geschatte verkoopprijzen herberekend, tekeningen en animaties op de website maken steeds zichtbaarder hoe onze nieuwe woonomgeving er straks in het echt uit gaat zien. Én meer&delers die nu instappen kunnen nog steeds meebeslissen over de definitieve indeling en kopersopties.

Er zijn nog verschillende appartementen en een grondgebonden woning beschikbaar. Alle huishoudens delen de gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een grote gemeenschappelijke multifunctionele ruimte, twee gedeelde logeerkamers, de grote omliggende tuin, een fietsenberging per cluster en een gemeenschappelijke wasruimte per cluster.

Deze woningen zijn nog beschikbaar

Op www.meerendeel.nl vind je alle varianten, tekeningen en impressies. Voor extra informatie kun je zich aanmelden via ‘Ja, ik wil contact!’ op de website. 

Appartement B met vide, een juweeltje!

We zetten graag appartement B met kap (vide) in het zonnetje, met mogelijkheid extra kamers te realiseren op de vide, die met een vaste trap bereikbaar is. Zo is het uitstekend  geschikt voor een gezin!

Grote gezinswoning D grenzend aan de tuin, een verrassing!

Voor de liefhebbers van een vide, maar die nét even iets anders willen: de woonkamer op de eerste verdieping met uitkijk op de (woon)keuken, het kan allemaal met deze ruime woning van 112 m2.

 

VPRO en woonpioniers

VPRO zoekt woonpioniers, en wij zijn genomineerd! Wij innoveren met meerdere generaties door kleiner te gaan wonen, functies te delen en duurzaam te bouwen. STEM jij ook op ons? Dat kan tot 5 mei via https://pioniers.op.vpro.nl/pioniers/werkstatt-en-atelier-to-the-bone-tom-van-tuijn-stedebouw-en-woningcorporatie-trudo

Meet&Greet

Heb je zelf interesse om te gaan wonen bij meer&deel? Of ken je mensen voor wie dit project op het lijf is geschreven? 

We organiseren regelmatig een (digitale) meet & greet. Op informele manier maken we kennis  met een aantal huidige deelnemers en belangstellenden. Ook wordt meer informatie  over het project  gegeven en vragen beantwoord, waarna de mogelijkheid komt om in te schrijven voor meer&deel.

De volgende meet&greet is op zaterdag 5 juni (onder voorbehoud). Gezellig om je te mogen ontmoeten!

Meet&Greet

www.meerendeel.nl

Copyright © 2021 meer&deel, All rights reserved.