Copy
El Cant de la Sibil·la es representarà per primer pic a la capital d'Europa el proper mes de desembre.
View this email in your browser


El Cant de la Sibil·la es representarà per primer pic a la capital d'Europa el proper  mes de desembre

 
 
 

Brussel·les, 15 d'octubre de 2015
 
El Cant de la Sibil·la es representarà per primer pic a Brussel·les en el marc del Service of Advent. Ceremony of Carols & Readings. L'esdeveniment tindrà lloc el diumenge 6 de desembre a les 4 de l’horabaixa a la Catedral de Brussel·les.
 
Aquest esdeveniment forma part dels actes de commemoració de l'Any Llull que el Casal Català de Brussel·les prepara per retre homenatge a la figura més important de la cultura catalana: el mallorquí Ramon Llull. Alhora, serveix per mostrar a l'estranger i posar en valor el patrimoni cultural immaterial de Mallorca reconegut per la UNESCO.
 
Na Neus Sànchez, cantant mallorquina que ja ha interpretat en diverses ocasions el Cant de la  Sibil·la, serà l'encarregada de representar-la a la Catedral de Brussel·les, tot comptant amb l'acompanyament de la Coral del Casal Català de Brussel·les i l'organista del temple. 
 
Aquest acte està organitzat pel Casal Català de Brussel·les, juntament amb l’Arquebisbat de Malines-Brussel·les. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Consell Insular de Mallorca i el Centre Balears Europa. L’acte comptarà amb l’assistència del President del Consell Insular de Mallorca, Hble. Sr. Miquel Ensenyat Riutort.
 
Amb anterioritat a la celebració del Cant de la Sibil·la a la Catedral de Brussel·les es portarà a terme un taller d'elaboració de Neules, que guarniran la posada en escena. Un cop finalitzat l’acte s'oferiran les Neules a canvi d'aportacions voluntàries. Els doblers que es recullin es destinaran a una ONG local d'ajuda infantil.
 
 
Casal Català de Brussel·les
 

 
Per informació complementària contactau:
Antoni Vicens Vicens, Responsable Any Llull Brussel·les  

activitats@casal-catala.be

 
Copyright © 2015 Casal Català de Brussel.les, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp