Copy
Butlletí 06/2015

#popArb15: última edició del festival, #elmillorpopArb! Veniu a celebrar-ho!

Arbúcies, 12 de juny del 2015.
L'organització del Festival popArb lamenta haver d'anunciar que l'onzena edició del festival, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny a Arbúcies, serà la darrera. I
convida tothom a celebrar-ho!
 

L'equip del popArb desitjàvem i confiàvem que una programació atrevida, al nostre parer tremendament interessant i de qualitat com la d’enguany, despertaria l’interès del públic que ha assistit al festival els darrers anys.

Però no ha estat així. Les coses no sempre surten com un espera. La venda d’entrades no està funcionant al ritme que el popArb requereix per tal d’assegurar-ne la continuïtat.

Malgrat tot, estem convençuts que tots aquells que ja han comprat l'entrada i els que vulguin adquirir-la per acomiadar-se del popArb en l’onzena i darrera edició gaudiran del millor final possible. Ja ho hem dit i repetit, aquest popArb serà sexi, salvatge i inoblidable.
 
En paraules de la directora Anna Cerdà: “Per sostenir un format com aquest (petit però de producció cuidada), creiem que cal la complicitat de l’escena i la premsa, la feina i la dedicació de molta gent, un públic atrevit que vulgui i pugui comprar entrades, institucions que apostin fort per un projecte pensat com un servei públic i un cert suport privat.

En els últims anys, l’únic d'aquests pilars que ha mantingut l’aposta inicial (i l’ha augmentada) és el nostre patrocinador principal, Estrella Damm. El públic està durament afectat per la crisi i atrapat en una certa bombolla de festivals (o potser simplement ja no li interessa el popArb). I les institucions que ens ajuden o ens han ajudat (Ajuntament, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya) han patit problemes de finançament que de retruc ens han afectat. I no oblidem l’IVA cultural.

Si el popArb pot presentar un expedient d’onze edicions de qualitat és gràcies a la confiança que ens han fet els artistesmànagers i promotors des del 2005 -quan aquesta “nova escena” catalana no era gens coneguda-, gràcies als periodistes que, tot i la precarietat amb què treballen, no han deixat de difondre el festival i, sobretot, gràcies a l’exèrcit imparable de voluntaris, tècnics, proveïdors i col·laboradors de tota mena que han treballat amb una professionalitat inqüestionable i amb una motivació a prova de bombes per oferir un bon festival al nostre públic fidel, que sempre ha desmostrat complicitat, entrega i confiança. Volem aprofitar per agrair a tots i cadascun dels assistents a les 10 edicions del popArb que sempre ens hagin fet costat. I al que segur que vindran per aquesta 11ª edició!

Ens agrada pensar, humilment, que hem contribuït a la normalització de la música feta al nostre territori i que hem servit de plataforma de difusió i d’aparador de la riquesa i diversitat de part de la nostra escena musical

És per preservar tot aquest llegat, per
no degradar-lo, que creiem que és el moment de parar, de celebrar tot el que hem fet, i de fer-ho plegats: volem aplegar-nos al popArb15 i felicitar-nos. Amb esforç, alegria i rauxa, tal com vam néixer el 2005, llançant-nos-hi de cap."

 

I COM HO CELEBRAREM?

1. Primera Cita: Pròleg del #popArb15 al Castell de Montsoriu, demà dissabte 13 de juny, teniu tota la informació aquí!



2. Segona cita, el moment clau: el #popArb15, els dies 26 i 27 de juny a Arbúcies. Teniu tota la informació a www.poparb.cat.

Podeu comprar les vostres entrades i abonaments amb descomptes diversos aquí o bé físicament a la nostra xarxa de punts de venda de luxe.

Seria fantàstic que ho recomanéssiu als vostres amics, coneguts i saludats. Ens agradaria veure-us-hi a tots!

3. Participant al #popArb15 des de les xarxes socials des d'ara mateix:

#elmillorpopArb> és la crida perquè no hi falti ningú, ja ho sabeu, casa nostra és casa vostra... etiqueteu textos, fotos, vídeos, aquarel·les i origamis amb els vostres millors records de les 10 edicions passades del popArb

#popArbplaymoss> deixeu la vostra empremta musical al #popArb15 participant a la llista col·laborativa del popArb a les piscines

 


Tot l'agraïment que us volem fer arribar, tota l'alegria, tota la il·lusió, tota la feinada, no cap en un email. Però hi són!

Una abraçada (virtual)! A Montsoriu i a Arbúcies us la farem en persona.

Ben vostres,

equip popArb, xalant fort i bevent Estrella Damm fresqueta des de 2005