Copy
We nodigen u uit voor het Indische Buurt Gala. 
View this email in your browser

De Indische BuurtBalie 
nodigt u uit voor het Indische BuurtGala!

Uitnodiging BuurtGala 

Investeren in de toekomst van onze buurt

Beste <<First Name>>,

Op 24 oktober aanstaande organiseert De Buurtbalie het Indische BuurtGala. Een groots BuurtGala met een bijzonder multicultureel vijfgangen diner, een exclusief optreden van Het Nederlands Philharmonish Orkest en een fantastische swingende band zal de avond afsluiten. Het Gala vindt plaats in Stayokay; het prachtige historische gebouw uit 1900 op het Timorplein.

U bent van harte uitgenodigd voor het BuurtGala omdat we geloven dat u de Indische Buurt een warm hart toedraagt. Deelname zal uzelf en de buurt ten goede komen. 

Het thema van het BuurtGala is ‘Vraag het je Buur(t)’; “Onze buurt beschikt over een enorme schat aan kennis, ervaring, energie, ideeën en mogelijkheden. Als we deze delen, kunnen we de buurt nog aantrekkelijker maken.
Het doel van het Gala is om nieuwe verbindingen met verschillende partijen uit de buurt tot stand te brengen en elkaar te inspireren. We willen relaties creëren tussen mensen en organisaties uit diverse sectoren. We nodigen interessante buurtpartijen uit - grote en kleine bedrijven, bewonersinitiatieven, zzp-ers, opleidingsinstituten, stichtingen, fondsen en woningcorporaties - om met elkaar aan tafel te komen zitten.
Volgens bevlogen initiatiefnemer en organisator Annemarie van der Geest.

De opbrengst van het Gala zal naar vier initiatieven gaan die zich inzetten voor kinderen in de buurt: Oost Indisch Groen (http://oostindischgroen.nl/); ter bevordering en bewustmaking van gezonde voeding, Speeltuin Batavia, voor verbetering van recreatieruimte voor kinderen, Talentontwikkeling via Klassiek rondom de Klas (http://www.klassiekrondomdeklas.nl/) en speciale aandacht voor Check me Move (http://www.checkmemove.nl/), die zich actief inzetten voor kinderen met autisme.


Programma
Wij nemen u mee in het avontuur van het BuurtGala; een mooie balans tussen (culinair) vermaak en het verkennen van onze buurt. Anders dan u verwacht, beter dan u hoopt! We verwelkomen u om 19.00 uur in Stayokay, Timorplein 21 en het programma eindigt om 01.00 uur. 

Vraag het je Buur(t)!
Vergroot uw netwerk in de Indische Buurt. Ontmoet soortgelijke en andere organisaties en versterk uw positie in de buurt. 
Als gast van Het Indische BuurtGala, hopen we u met een schat aan informatie, antwoorden op uw vragen, bruikbare contacten, ideeën en inspiratie weer naar huis te laten gaan. Daarom vragen we u actief deel te nemen aan het programma en zoveel mogelijk aan elkaar te (durven) vragen, met elkaar te delen, mee te denken en gezamenlijk uitdagingen aan te gaan.
 
Reserveer uw stoel
De volgende partijen hebben reeds een tafel en/of een aantal stoelen gereserveerd; woningcorporaties De Alliantie, Ymere en Eigen Haard, de Vrije Universiteit, Stadsdeel Oost en Bar Joost.

Wilt u ook een tafel of een stoel reserveren voor dit bijzondere evenement? U betaalt per stoel 250,- euro (BTW-vrij). Per tafel kunt u acht stoelen reserveren. De kosten voor het Gala zijn fiscaal aftrekbaar. U zult een factuur op bedrijfsnaam ontvangen.
 
Neem voor uw plek contact op met Annemarie van der Geest via indischebuurtgala@gmail.com of 06-40629566.
Bezoek ook onze website: www.buurtbalie.nl/indischebuurt/gala
Wilt u op en andere manier een bijdrage leveren aan het Gala? Wij denken graag met u mee. 
 

 
Je vindt elkaar bij de BuurtBalie!