Copy
Nieuwsbrief juli 2014
E-mail niet leesbaar? Klik hier
In deze nieuwsbrief: Recreatiesluis Koedood gereed / Expositie klimaatneutrale buitenruimte / Tomaello in het nieuws / Funderingsherstel 10 huizen Voorburg / Vervangen damwand & fiets-/voetgangersbrug / Overig nieuws
Recreatiesluis Koedood Albrandswaard

Recreatiesluis Koedood gereed

Eigen ontwerp en realisatie (D&C)

Van Dijk heeft een nieuwe route bewandeld. Met het ontwerpen en aanleggen van een sluis: de Recreatiesluis Koedood in Albrandswaard. Bijzonder aan dit project is dat we op basis van eigen ontwerp en met eigen materieel de werkzaamheden tot uitvoering hebben gebracht. Met ons EMVI plan als basis zijn we in maart gestart met de realisatie ervan. Enkele weken geleden is de sluis naar alle tevredenheid opgeleverd. Bekijk hier de foto's. 

De klimaatneutrale buitenruimte met greenSand

Expositie klimaatneutrale buitenruimte

greenSand toont waar op IC Dubo

De civiele tak van greenSand laat met een permanente expositie bij IC Dubo aan gemeenten en projectontwikkelaars zien hoe zij binnen (her)inrichtingsprojecten de verwachte CO2 uitstoot kunnen eenvoudig compenseren. Door gebruik te maken van gS producten met Olivijn, worden buitenruimten in een handomdraai klimaatneutraal gemaakt.

CO2 opruimen praktisch in beeld
In het  Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (IC Dubo) in Rotterdam komen vraag en aanbod op het gebied van duurzaam bouwen en innoveren bijeen. In een eigen beursstand presenteert greenSand Civiel met BVB Substrates (en Excluton) het principe van CO2 opruimen met gS producten (substraten en stenen verrijkt met olivijn) in de buitenruimte. Een grote principeafbeelding laat zien hoe greenSand kan worden toegepast, voor het verkrijgen van die klimaatneutrale buitenruimte. Een display stelt de verscheidene materialen tentoon. 

Ook bezoeken?
Zakelijke relaties zijn van harte uitgenodigd om samen met ons een kijkje te nemen bij het expositiecentrum IC Dubo. Maak vandaag nog een afspraak met uw contactpersoon bij Van Dijk!

Header Tomaello
Triango

Tomaello in het nieuws

Prinsheerlijk zitten en liggen op de Triango

Tomaello introduceert een fraai vormgegeven terrazzo betonnen zitelement van ontwerper 'Joris van den Hoogen'. De Triango is zeer geschikt voor grotere ontmoetingsplekken in de (semi-) openbare ruimte. Standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en antraciet. Desgewenst kunnen de banken van uw logo worden voorzien. 

Zie hier de advertorial met foto's op NBD-online.

Header VDM Vijzelpaal
Kruipruimte Voorburg voor uitgraven

Funderingsherstel 10 huizen Voorburg

Komende periode tot (en met) het voorjaar van 2015 worden 10 huizen, bestaande uit 30 appartementen, voorzien van een nieuwe fundering. Verzakking van de huizen en gescheurde gevels gaven de aanleiding om de fundering te laten herstellen.Van Dijk Maasland kwam in het selectieproces op basis van kwaliteit en prijs als beste uit de bus.

De huizen worden duurzaam hersteld door middel van het tafelvloer principe. Onder de huizen wordt de kruipruimte tot circa 1.70 m diep uitgegraven, zodat er een tafelvloer met VDM vijzelpaal kan worden aangebracht. De toegang tot de huizen wordt verstrekt via een tijdelijk 'gat' in de gevel, zodat deze gedurende het hele herstelproces bewoonbaar blijven. 

Meer info over funderingsherstel met VDM Vijzelpaal

Kruipruimte Voorburg na uitgraven
fiets-/voetgangersbrug

Vervangen damwand & fiets-/voetgangersbrug Kwintsheul eind juli gereed

Van Dijk Maasland, heeft  in opdracht van Gemeente Westland, 375 meter kademuur vervangen in Kwintsheul. Samen met het aanbrengen van een nieuw RWA-riool, straatwerk, en een nieuwe fiets-/voetgangersbrug.

Het project wat in maart is gestart, is bijna gereed. Over de lengte van 375 meter is de gehele bestaande damwand vervangen door een nieuwe. Tevens is het straatwerk aan de Lange Wateringkade met 30 centimeter opgehoogd en (op)nieuw aangebracht. Ook zijn er afwateringsvoorzieningen getroffen zodat bewoners bij hevige regenval geen hinder ondervinden van inspoeling via het straatwerk. Er is zoveel mogelijk via het water gewerkt om overlast tot een minimum te beperken. Tevens is een 'Silent Piler' gebruikt voor het trillingvrij aanbrengen van de damwand en er is goed samengewerkt met de omgeving. Eind juli is het project naar verwachting gereed.

Meer info en foto's vind je hier.

Overig nieuws

Bouwvak sluiting week 31 t/m 34
Wegens de bouwvak zijn wij gesloten vanaf maandag 28 juli t/m vrijdag 22 augustus. Indien van toepassing: Wij wensen u een prettige vakantie toe!

  Van Dijk Maasland        vandijkmaasland.nl        werkenmetvandijk.nl

Afmelden                                    
Wijzig inschrijving


Copyright© 2014 Van Dijk Maasland Groep. Alle rechten voorbehouden.