Copy
Koningsdagversie
 

NIEUWSBRIEF KONINGSDAG 2015

Deze editie: een extra nieuwsbrief, gewoon omdat het kan en omdat er een belangrijke dag in het leven van onze studenten aan komt: een vrije dag. Maar niet alleen in het mbo is dat feest, ook in onze voorliggende onderwijsvormen. En in het basisonderwijs is het vandaag de dag van de Koningsspelen. En spel is belangrijk. Ook in ons onderwijs. Weliswaar vaak digitaal. Heb jij goede ervaringen met spel in het onderwijs en wil je die ervaringen delen? Dat kan in deze nieuwsbrief. Laat het ons weten via: rob.schrijver@bvmbo.nl

Aanmelden lidmaatschap
 
Aanmelden nieuwsbrief
 
Aanmelden activiteiten
 
Inloggen databank
 

Masteropleiding Beroepsonderwijs

Binnen de Hogeschool Windesheim wordt het in de nabije toekomst mogelijk een masteropleiding te volgen die docenten specifiek opleidt om in het beroepsonderwijs mensen op te leiden tot beginnend zelfstandig beroepsbeoefenaar. De eerste positieve klanken zijn geuit.
Lees verder >

Staat van de docent

Marjolein Held presenteerde op 16 april het rapport 'Staat van de docent". Minister Bussemaker nam het drieluik (Staat van het onderwijs, de docent en de leerling) in ontvangst. Lees op de website verder en klik op de link naar het volledige rapport.
Lees verder >

ICT Bekwaamheid

Het Consortium voor Innovatie (CvI) organiseert op vrijdagmiddag 29 mei een bijeenkomst over ICT Bekwaamheid. Een actueel onderwerp in het onderwijs en ook in het MBO een belangrijk item.
Lees verder >

Slotmanifestatie

Donderdag 23 april vond in Apeldoorn de zeer geslaagde slotmanifestatie plaats van vier jaar Netwerkschool. Tijdens de goed georganiseerde en uitstekend verzorgde dag werd de Netwerkschool belicht vanuit de student, Inspectie van het onderwijs, wetenschap en docenten. Veel enthousiasme en positiviteit. De Netwerkschool heeft succes voortgebracht die ze graag delen. Check hun website voor meer informatie.
Lees verder >


Copyright © *2015* *BVMBO*, All rights reserved.


uitschrijven maillijst    wijzig profiel 
CONTACT
BVMBO
Koningsweg 38
5211 BL ‘s-Hertogenbosch

E info@bvmbo.nl