Copy
Een update vanuit het mbo
 

NIEUWSBRIEF MEI 2015

Deze maand: loopt bijna ten einde en op de valreep nog een nieuwsbrief. Omdat de website nieuws biedt, wat niet iedereen leest. En om onze onderwijscollega's op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen het mbo en de beroepsvereniging: een nieuwsbrief. Heb je zelf nieuws voor onze doelgroep? Laat het ons weten via: info@bvmbo.nl.

Aanmelden lidmaatschap
 
Aanmelden nieuwsbrief
 
Aanmelden activiteiten
 
Inloggen databank
 

De reactie van de BVMBO

De Onderwijsraad heeft in de week van 25 mei 2015 een advies uitgebracht aan het ministerie van OCW omtrent het lerarenregister. De Onderwijscoöperatie en de MBO Raad reageerden en daar sluit de BVMBO zich bij aan. Ook wij reageren en doen dat schriftelijk. De reactie is te lezen via de website.

Lees verder >

Zo leuk is het mbo!


Ongeveer 50.000 mensen verzorgen onderwijs in het mbo. Een viertal geeft in een special van Didactief hun mening over het onderwijs in het mbo. Hoe leuk is het? Waarom doe je het?
Lees verder voor het artikel in de Didactief Special.
 

Lees verder >

Het mbo in het jaar 2025

De MBO Raad heeft onlangs een manifest uitgegeven waarin een blik gegund wordt in de toekomst van het mbo in 2025, door de ogen van o.a. de MBO Raad en JOB. De BVMBO was in eerste instantie gevraagd mede te ondertekenen. Dat is niet gebeurt. Op de website reageert de BVMBO.
 
Lees verder >

Nieuwe Masteropleiding


Binnen de Hogeschool Windesheim wordt het in de nabije toekomst mogelijk een masteropleiding te volgen die docenten specifiek opleidt om in het beroepsonderwijs mensen op te leiden tot beginnend zelfstandig beroepsbeoefenaar. De eerste positieve klanken zijn geuit. Je leest hier meer over op onze website.
 
Lees verder >


Copyright © 2015 BVMBO All rights reserved.


uitschrijven maillijst    wijzig profiel 
CONTACT
BVMBO
Koningsweg 38
5211 BL ‘s-Hertogenbosch

E info@bvmbo.nl