Copy
Nieuwsbrief BVMBO januari 2015
 

NIEUWSBRIEF JANUARI 2015

Deze maand: de eerste conferentie van 2015 staat op het punt te beginnen, maar er gebeurde meer. Zo ging het bestuur van de BVMBO met een groep leden naar Den Haag, om bij de minister en staatssecretaris aan te schuiven. En waren er bijeenkomsten en werd er gepubliceerd in diverse media. De BVMBO zit niet stil en dat is ook te merken aan de invloed die toeneemt, zowel op macro als op meso niveau. Aan de docenten om het op micro niveau waar te maken. Om elkaar te ontmoeten is er deze maand nog gelegenheid, maar check ook de agenda regelmatig!

Aanmelden lidmaatschap
 
Aanmelden nieuwsbrief
 
Aanmelden activiteiten
 
Inloggen databank
 

Gesprek in Den Haag

Deze maand stond in het teken van ontmoeten. We gaan dat nog onderling doen, maar maandag 12 januari j.l. deden docenten en bestuursleden van de BVMBO dat in Den Haag met de minister en staatssecretaris. Ambassadeur Giel Kessels (SUMMA) had er duidelijk lol in, naast een goed gesprek. Meer foto's op de website in het fotoboek.
Lees verder >

Conferentie

Het is bijna zover! Nog tijd om mensen uit te nodigen erbij aanwezig te zijn en te genieten van het moois dat leren ons biedt. Samen komen, ontmoeten, delen, leren. Dat kan allemaal op onze conferentie bij Summa in Eindhoven. Donderdag 29 januari staat toch ook in jullie agenda?
Klik op 'Lees verder' voor het hele programma. Het wordt in ieder geval weer een geweldige bijeenkomst!
Lees verder >

Ambassadeurs

De BVMBO heeft heel actieve ambassadeurs en daar zijn we erg blij mee. Uiteraard willen we bij elk ROC of AOC een ambassadeur, maar bij ROC A12 hebben we een specifieke vraag, met een passend 'sollicitatie-traject' voor interne kandidaten. Lijkt het wat om in jouw eigen ROC zo'n procedure te hebben, laat het ons weten!
Lees verder >

BVMBO en PROFIEL op NOT

Onze voorzitter, Marjolein Held heeft in haar overvolle agenda ruimte weten te vinden om een keynote te verzorgen tijdens de NOT2015, dé onderwijsbeurs in Utrecht. Als je haar wilt horen spreken en mogelijk ook wilt ontmoeten, dan kan dat. Meld je aan en ga naar de NOT. Behalve donderdag 29 januari natuurlijk, dan zien we je in Eindhoven!
Lees verder >


Copyright © *|2015|* *|BVMBO|*, All rights reserved.


uitschrijven maillijst    wijzig profiel 
CONTACT
BVMBO
Koningsweg 38
5211 BL ‘s-Hertogenbosch

E info@bvmbo.nl