Copy

Kan du inte öppna brevet?
Läs det i din browser


3:e Våningen välkomnar Göteborgs Dans & Teater Festival
I Remember – Göteborg
Raimund Hoghe

15/5–17/5


Raimund Hoghe är en av de verkligt stora profilerna inom tysk dans – en god representant för en tradition där form och uttryck är starka. Med små medel och gester skapar han ett alldeles eget universum. Hans bakgrund som dramaturg hos Pina Bausch under mer än tio år placerar honom mitt i danshistorien.

I Remember – Göteborg ger en fascinerande inblick i Hoghes konstnärliga värld. Föreställningen skapas speciellt utifrån platsens och rummets atmosfär. Publiken får ta del av flera av artistens uppmärksammade verk i form av fragment och minnesbilder. Men det är inte ett tillbakablickande utan ur detta växer ett helt nytt unikt verk. Efter turnéer världen över är Raimund Hoghe nu tillbaka i Göteborg där han senast uppträdde på Dans & teaterfestivalen 2000 och blev för många en oförglömlig upplevelse. Nu ges chansen att åter uppleva denne världsartist på nära håll.

Spelas: 15, 16, 17 maj kl 19.30
Boka biljetter via Göteborgs Dans & Teaterfestivals hemsida www.festival.goteborg.se

Läs mer

 
The Shadow & The Fountain of Youth
Bronja Novak Lindblad & Susanne Martin

19/5–20/5


The Shadow & The Fountain of Youth är en underfundig och humoristiskt skruvad föreställning om att förbli dansare i en värld där kroppens åldrande är både påtagligt och blottat. Dessa kvinnor har inte en tanke på att lägga av trots att de passerat 40.

Bronja Novak Lindblad och Susanne Martin möttes under ett konstnärsutbyte i Tyskland 1999 och är sedan dess efterfrågade gäster på de internationella scenerna. Som ett nytt steg i sitt långvariga samarbete bestämde de sig för att skapa var sitt solo på samma tema - två inlägg i den ständiga diskussionen om att åldras på scenen.


Spelas: 19, 20 maj kl 19.00
Boka biljetter via Göteborgs Dans & Teaterfestivals hemsida www.festival.goteborg.se

Läs mer 


Hemsida | Facebook | Vimeo | Twitter  Besök oss:
3:e Våningen
Sockerbruket 9
Göteborg 414 51
Sweden

Add us to your address book


 
 
Copyright © 2014 3:e Våningen, All rights reserved.
 


Email Marketing Powered by Mailchimp