Copy

Kan du inte öppna brevet?
Läs det i din browser


Maj på 3:e Våningen
Raimund Hoghe
Göteborgs Dans & Teater Festival

15/5–17/5


I Remember – Göteborg ger en fascinerande inblick i Hoghes konstnärliga värld. Föreställningen skapas speciellt utifrån platsens och rummets atmosfär. Publiken får ta del av flera av artistens uppmärksammade verk i form av fragment och minnesbilder.

Raimund Hoghe är en av de verkligt stora profilerna inom tysk dans – en god representant för en tradition där form och uttryck är starka. Med små medel och gester skapar han ett alldeles eget universum. Hans bakgrund som dramaturg hos Pina Bausch under mer än tio år placerar honom också mitt i danshistorien.

Spelas: 15, 16, 17 maj kl 19.30
Boka biljetter via Göteborgs Dans & Teaterfestivals hemsida www.festival.goteborg.se

Läs mer

 
Vetenskapsfestivalen 2014
Konst, vetenskap och rörelse

8/5–11/5

 

I Försökshallen på 3:e Våningen möts konst och vetenskap kring den kreativa processen och visar nya överraskande uttryck. Denna dans- och konstscen har under flera år erbjudit en plattform för nyskapande experiment där koreografen Gun Lund och läkaren Lars Persson förenat sina världar.

 

I år anknyter man till festivalens tema “Agera. Reagera. Interagera.” med Orfeus Klagan - en koreograferad industrirobot, gräsorkestern Osiris, magnetisk olja och kanske en krokodilorkester, en loppcirkus och lite till. Förutom utställningen blir det filmpremiär samt tankeväckande och roliga föredrag som förenar konst, vetenskap och rörelse. Varmt välkomna!


Vetenskapsfestivalen på 3:e Våningen pågår 8, 9, 10, 11 maj 2014
Se 3:e Våningens hemsida för tider och fullständigt program  
The Shadow & The Fountain of Youth

19/5–20/5


Bronja Novak Lindblad och Susanne Martin ger en underfundig och humoristiskt skruvad föreställning om att förbli dansare i en värld där kroppens åldrande är både påtagligt och blottat. Dessa kvinnor har inte en tanke på att lägga av trots att de passerat 40.

Ingår i programmet för Göteborgs Dans & Teater Festival.

Läs mer
 
The Forsaken
Iraqi Bodies

30/5–31/5


The Forsaken är ett inre landskap, en strävan, en irrationell komposition av ett medvetande i konflikt med sig självt. 
Iraqi Bodies är en dansgrupp som bildades i Baghdad, Irak 2002. De är idag uppdelade mellan Göteborg, Sverige och Amsterdam, Nederländerna. I Sverige leds gruppen av koreografen och dansaren Anmar Taha.


Läs mer


 


Hemsida | Facebook | Vimeo | Twitter  Besök oss:
3:e Våningen
Sockerbruket 9
Göteborg 414 51
Sweden

Add us to your address book


 
 
Copyright © 2014 3:e Våningen, All rights reserved.
 


Email Marketing Powered by Mailchimp