Copy
View this email in your browser
PERSBERICHT - 29 maart 2017

Uitbreiding Knokke Boat biedt nieuwe toeristische perspectieven aan Zeeuws-Vlaanderen!
Knokke Boat, het grootste bootverhuurbedrijf aan de Belgische kust, opent op 1 en 2 april haar gloednieuwe basis in de jachthaven van Cadzand-Bad. Zin in een tot de verbeelding sprekende Zeehonden Discovery, waarbij je in kleine groepjes deze schattige zeezoogdieren kan gaan bewonderen? Liever bootverhuur met of zonder skipper of tal van uitdagende watersportactiviteiten? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, vol beleving en geschikt voor alle leeftijden! Ook kan je er een exclusieve en sensationele ride boeken met een Wavekart. Zeeuws-Vlaanderen is zo een hele reeks exclusieve toeristische troeven rijker… De kust is immers meer dan de dijk en het strand!

Op veelbelovende ontdekkingstocht naar zeehondjes…
De mogelijkheid om de snoezige zeehondjes van de Westerschelde te bezoeken, is geen droom maar realiteit! Niets is immers mooier dan een dier in zijn natuurlijke habitat te mogen observeren. Dankzij het respect voor de natuur en omgeving komen de nieuwsgierige zeehonden tot vlakbij de motorboot. Door de goede afspraken met Het Zeeuwse Landschap, de beheerder van het natuurreservaat, is Knokke Boat het enige botenbedrijf dat zo dicht bij de zeehonden mag komen. De ‘ontdekkingsreis’ duurt ongeveer drie uur vanuit Zeebrugge, twee uur vanuit Cadzand en kost € 85/p.p. Kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar kunnen meevaren aan € 65/p.p. Ter plekke blijft de boot ongeveer een kwartiertje liggen terwijl er geproost wordt met een glaasje champagne. Naast de haven van Zeebrugge kan je nu dus ook op zeehondentocht vertrekken vanuit de jachthaven van Cadzand-Bad. Dé ultieme familieactiviteit!

Kicken op de schuimende golven!
Wavekarting is de nieuwe watersportsensatie aan de kust! Van jong tot oud en van rustige genieter tot de extreme kickzoeker. Iedereen kan op zijn of haar manier genieten van een trip op de Noordzee. De hele activiteit door word je begeleid door professionele instructeurs. Vooraf geven ze je een technische briefing en uiteraard overlopen ze de veiligheidsprocedures heel nauwgezet. Op zee kijken de instructeurs streng toe op de naleving van de veiligheidsregels, waardoor deze motorsport 100% veilig is. Aangezien je zelf vaart, bepaal je zelf je eigen tempo. Een vaarbewijs heb je niet nodig.

Aangename attenties en leuke wedstrijd tijdens weekend 1-2 april
Tijdens het weekend van 1-2 april, vlak voor de paasvakantie gaan de activiteiten van Knokke Boat in Cadzand officieel van start. Voor alle klanten die boeken tijdens de paasvakantie wordt een lekker fris glaasje bubbels voorzien. De kinderen krijgen bovendien een leuke zeehondensleutelhanger. Alle kinderen die deelnemen aan de kleurwedstrijd maken kans op een onvergetelijke Zeehonden Discovery!

Lanceringsvoorwaarden paasvakantie
Wavekarting® Xplore Trio: 3 personen/kart: € 50/p.p. > derde persoon GRATIS
Zeehonden Discovery: € 10 korting > € 75/p.p. en kids (4-12 jaar) € 65/p.p.

Openingsuren: 10.00 - 18.00u

Adres: 
Cadzand Marina
Boulevard de Wielingen 80
4506 JL Cadzand-Bad
Nederland

Contactpersoon pers: Christophe Lenaerts, 0475 47 18 15, christophe@knokkeboat.be  
Contactpersoon beeldmateriaal: Jeroen Callebaut, marcom@knokkeboat.be
Copyright © 2017 Knokke Boat, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp