Copy
HV & CV Quick, 17 september 2014
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.
Agenda
21 september
OFC Zaandijk 1 - Quick  1

25 september
Algemene Vergadering 

28 september
Quick 1 - De Dijk 1

17 oktober
Cock of the Walk 2014 

22 oktober
Krieltjestoernooi

23 oktober
Haantjestoernooi
 Agenda Algemene Vergadering van
25 september 2014 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Dick Vierling beoogd voorzitter van de vereniging

Het bestuur zal de komende Algemene Vergadering van 25 september de leden voorstellen Dick Vierling te benoemen tot voorzitter van de vereniging.

Dick is sinds 1968 lid van Quick en heeft in 2 afzonderlijke periodes inmiddels 5 jaar als bestuurslid ervaring opgedaan. De afgelopen twee jaar werd onder zijn leiding twee maal de landstitel cricket veroverd. Dick zal de functie van commissaris cricket behouden totdat hiervoor een passende opvolger is gevonden.

De overige bestuursleden zullen in hun huidige functie worden voorgedragen voor herbenoeming tijdens de Algemene Vergadering van 25 september.
Lees verder >>

Nieuw bestuur Stichting Terreinfonds

Het bestuur van de Stichting Terreinfonds heeft aangegeven de aanstaande Algemene Vergadering een goed moment te vinden om af te treden. Hier voor zijn drie redenen. De financiën liggen een jaar na de nieuwbouw op koers, financieel heeft de stichting totdat de banklening afbetaald is een mindere rol en de behoefte om een nieuwe toezichtstructuur af te spreken kan naar haar mening het beste uitgewerkt worden met een nieuwe, jongere generatie bestuurders van de Stichting Terreinfonds.
Lees verder >>


Lancering Quick-shirt een groot succes

Afgelopen zondag, kort voor aanvang van de wedstrijd van Quick 1 tegen VOC, werd het nieuwe Quick-shirt gelanceerd. Op het shirt prijkt de naam van de nieuwe shirtsponsor Rabobank op de voorkant en het vertrouwde GMW advocaten aan de achterkant. Op de mouwen staan nog twee grote Quick namen: Vercauteren Administraties en Verkaart Groep. 

De shirts werden gepresenteerd door Quick 1 speler Kai van Hese, tevens medewerker bij de Rabobank, en door F1 speler Max de Kler. Jong en oud kwamen zo samen en de reacties waren louter positief.
Anders dan het vorige is dit shirt voorzien van een kraagje met knoopjes, zoals oudere leden nog wel gewend zijn.
Lees verder >>

 

Quick shirts naar verwachting leverbaar vanaf maandag 22 september

De verwachting is dat de shirts vanaf maandag 22 september leverbaar zullen zijn bij Free-Kick Sport. Tegen inlevering van een oud shirt ontvangt men een nieuw shirt voor €15,-; anders betaalt men €37,50. De oude shirts worden geschonken aan het “Verkaart Development Team” voor gebruik door weeskinderen in Kenia.
Lees verder>>QuickOnlineShop.nl 

De officiële Quick-webshop voor al uw Quick-artikelen. Via www.quickonlineshop.nl kunt u direct een bestelling plaatsen. 
Binnen een week kunt u het bestelde Quick-artikel afhalen in het clubgebouw.
Bekijk en bestel >>

 


Voor meer Quick-nieuws bekijk www.quick.nl.

Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp