Copy
HV & CV Quick, 5 mei 2015
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.
Quick agenda

5 mei 20.00 uur
sc Monster - Quick
(HV toernooi)

8 mei
Opening cricketseizoen

9 mei
Quickkamp Auto rally

10 mei 14.00 uur
JOS/Watergraafsmeer - Quick


10 mei 
Jeux de Boules Toernooi

17 mei 14.00
Quick - De Dijk (nacompetitie)

23 mei 17.00 uur
Seizoensafsluiting jeugdvoetbal

Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl

Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel nieuws, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over voetbal, cricket, sportinnovatie, Quickkamp en de sponsorcommissie. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.

Van het bestuur

Graag alvast in je agenda zetten en vrijhouden: op donderdag 4 juni is de eerstvolgende Algemene Vergadering (AV).


Van de Voetbal – en Jeugdcommissie

Prestaties

Afgelopen weekend zijn er mooie prestaties geleverd: Quick D1 wist te winnen van Feyenoord D1 en werd kampioen onder toeziend oog van vele supporters!! Ook C1 leverde een topprestatie- winnen van DHC en daarmee werd de promotie binnen gehaald. Vorige week werden Quick A4 en Meisjes B1 al kampioen.
B1 en B2 spelen promotie-degradatie wedstrijden. Succes mannen!

Mei-trainingen

Op de website vinden jullie de groepsindeling voor de kennismakingstrainingen in mei, samen met het trainingsschema.

Overgang voetbal- cricketseizoen

Ook het cricketseizoen gaat deze week weer van start en qua overgang tussen de beide sporten zijn duidelijke afspraken gemaakt, die Arjan de Wit vrijdag 8 mei a.s. nog eens mondeling zal toelichten: Dit is vooral van belang voor spelers die cricketen en in aanmerking komen voor de selectietrainingen voetbal in mei. Wij willen de fysieke belasting en het tijdsbeslag (vanwege school) voor deze spelers binnen de perken houden:

1. Competitie gaat altijd voor oefenen;
2. Het lopende seizoen (competitie) wordt afgerond;
3. Crickettrainingen gaan in mei voor voetbal;
4. Oefencricket gaat in mei voor oefenvoetbal.


Opzeggen kan tot 30 juni

Volgens de reglementen moet de opzegging voor 30 juni binnen zijn. Wilt u het lidmaatschap van uw zoon of dochter opzeggen, geef dit dan zo snel mogelijk door. We zijn al druk aan de gang met de teamindelingen voor het volgend seizoen, vandaar dat we eventuele opzeggingen dan kunnen verwerken. Bij te laat opzeggen is een volledige contributie verschuldigd voor het seizoen 2015-2016.

Nominatie

Wij zijn zeer trots dat we zijn genomineerd voor de Rinus Michels award! Een jaarlijks terugkerende prijs voor de beste jeugdopleiding van Nederland. Op 15 mei zal in Zwolle, tijdens het jaarlijkse trainerscongres, de winnaar bekend worden gemaakt. We houden u op de hoogte!

Zaterdag 23 mei seizoensafsluiting jeugdvoetbal

Op zaterdag 23 mei zal het jeugdvoetbalseizoen feestelijk worden afgesloten op Quick. We willen om 17:00 aftrappen met een potje voetbal tussen een team samengesteld door de jeugdcommissie en een team bestaande uit de A spelers die volgend seizoen naar de senioren overgaan. Vervolgens zullen de kampioenen van dit seizoen worden gehuldigd en zal een aantal vrijwilligers in het bijzonder bedankt worden voor al het werk dat zij voor de jeugd van Quick hebben gedaan. Daarna gaan we gezellig eten, drinken, terugblikken en vooruitkijken naar volgend voetbalseizoen.

We willen alle vrijwilligers die zich dit jaar voor de jeugd van Quick hebben ingezet met hun partners en kinderen graag uitnodigen om het seizoen met elkaar af te sluiten: teamouders, trainers, coaches, scheidsrechters, ac diensten. We hopen jullie allemaal te zien op 23 mei!

Sportieve groet, Jeugd- en voetbalcommissie

Om een inschatting te kunnen maken voor het eten r.s.v.p. : jeugdcommissie@quick.nl


Cricket, senioren

De kop van het cricketseizoen is eraf, zie:

Komende vrijdag, 8 mei, is de officiële kick-off van de zomer. Lees verder >>


Cricket, jeugd

Achter de schermen zijn we heel hard bezig om alles op tijd klaar te krijgen, zowel voor de Kick Off als voor de start van de competitie. Nieuwe kinderen melden zich nog steeds aan maar er zijn ook nog kinderen die zich afmelden. Kortom: dagelijks kunnen zaken veranderen. NIEUW is dat we voortaan alles via de website communiceren. Dus kijk elke dag even naar de actuele informatie.

Eveneens NIEUW dit jaar is de Summercricket Experience @ Quick. Elke vrijdagavond een programma vol activiteiten, voor jong en oud, voor cricketters en niet cricketters, voor spelers maar ook supporters, dus voor elk wat wils. Voor meer informatie kijk op de site.

En ben je als vader van mening dat je echt wel beter kunt batten dan je kind? Of denk je als moeder dat je best iets meer zou willen leren over het spel? Dat geldt ook voor opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en alle andere belangstellenden! Lees verder >>

De Tip & Run mag zich dit jaar verheugen in een enorme belangstelling van nieuwe kindertjes die spelenderwijs meer over de cricketsport willen leren. Ruim 60 aanmeldingen mochten wij verwelkomen. Een record! Ook jongere broertjes en zusjes zijn van harte welkom om bij peutercricket te beginnen.

Voor alle vragen of opmerkingen, ideeën of suggesties, mail naar jeugdcricket@quick.nl
 

Meisjeskamp op Quick (cricket en voetbal)

Op 5 en 6 juni wordt weer een meisjeskamp georganiseerd. Cricket en voetbal slapen dan op Quick. 
Kosten €25,- p.p.  Aanmelden via meisjesvoetbal@quick.nl

Lees verder>>QuickKamp

Autorally

Quickkamp organiseert op zaterdag 9 mei a.s. , dus zorg dat je met een equipe van de partij bent!! Aanmelden kan nog tot donderdag via quickkamp@quick.nl.
Lees verder >>Sportinnovatie

Onlangs hebben meer dan 30 kids van SportMindz meegedaan aan een judotoernooi voor beginners. Met 4 eerste prijzen, 8 tweede prijzen en 7 derde prijzen een fantastische prestatie!


Van de sponsorcommissie

Op donderdag 28 mei zijn alle sponsoren uitgenodigd voor een diner in restaurant Waterproef, in Scheveningen. Dat zou je kunnen kennen van chefkok en Quicker Mark Ligtvoet. Kijk eens op www.restaurantwaterproef.nl.


Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Margreet Rooda, Hyacinthe van Emst, Kees Herweijer, Maurice Cariot, Marc Bakker, Krijn Vrolijk, Marcel de Kler, Martijn van der Zee, Paul Krouwel.

Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp