Copy
HV & CV Quick, 5 augustus 2015
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.
Quick agenda

8 augustus 2015
ZAMI 2 - ZAMI 1

09 augustus 2015
Fase 2 Quick I en II

15 augustus 2015
Finaledag T20

16 augustus 2015
Fase 2 Quick I en II

23 augustus 2015
Fase 2 Quick I en II

30 augustus 2015
Finalewedstrijd 1 en 

HVV Klavertje 4 toernooi (E en F)

5 september 2015
Finalewedstrijd 2 en 
Quick Qlinair

6 september 2015
Quick - Nieuwerkerk

13 september 2015
ADO'20 - Quick

20 september 2015
Quick - Westlandia


27 september 2015
SV Nieuw Utrecht - Quick
 

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Website
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl

Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over voetbal, cricket en sponsoring. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.
 

Van het bestuur

Het Quick beleidsplan 2015 – 2016 staat op de site. Wil je meer weten over missie, visie en waarden van ons bestuur, kijk dan verder op www.quick.nl/algemeen/nieuws/quick-beleidsplan-2015-2016.
 

Seniorencricket

Quick I dingt andermaal mee om het landskampioenschap, Quick II voelt zich veilig in de Eerste Klasse. Quick III en Dames maken kans op een kampioenschap, ZAMI’s hobbelen mee, ZOMI en Roosters doen hun ding.

Kijk voor de laatste verslagen van I en II op:

Programma’s, voor zover bekend, kun je lezen op:

 

Jeugdcricket

Het cricketseizoen voor de jeugd zit er ongeveer op. Een enkel team moet na de vakantie nog een inhaalwedstrijd spelen maar we kunnen terugkijken op een spannend maar bovenal sportief en gezellig seizoen. Een aantal van onze jeugdteams heeft tot op het laatste moment gevochten voor de eerste plaats. Op de website staan diverse wedstrijdverslagen die het lezen meer dan waard zijn. Misschien leuk om eens te lezen in de vakantie.

Ook in de vakantie zijn er crickettrainingen voor wie wil: op dinsdag en donderdag van 16.00 - 18.30 uur voor alle leeftijden.

Na de zomer gaat de jeugdcommissie weer actief aan de slag met voorbereidingen voor het nieuwe cricketseizoen. We starten in oktober met de herfsttrainingen in de Heldring School. In september volgt daarover nadere informatie. Hou de website (www.quick.nl/cricket) dus goed in de gaten!

En mochten ouders van jeugdleden ons willen ondersteunen bij de uitvoering van activiteiten, dan horen wij dit heel graag. Stuur dan even een korte mail aan jeugdcricket@quick.nl.
 

Nieuwe jeugdcommissie vraagt iedereen mee te doen

door Willem van Nieuwkerk

Na mijn benoeming op donderdag 9 juli als jeugdvoorzitter ben ik begonnen met verschillende Quickers en ouders van jeugdleden over het jeugdvoetbal op Quick te spreken. Daar ga ik de komende tijd mee door. Allereerst om mijn eigen beperkte beeld van meer kleur en inhoud te voorzien, maar ook om te kijken wie geschikt zouden zijn om met mij de jeugdcommissie te vormen of op een andere manier iets voor het jeugdvoetbal op Quick wil betekenen. Ik ontving veel enthousiaste reacties over mijn nieuwe rol. Dat is leuk, maar het gaat er om wie er werkelijk zin en tijd hebben om mee te doen. Dat laatste blijkt lastiger dan gehoopt, maar gelukkig heeft een aantal mensen al toegezegd mee te willen helpen om van komend seizoen voor alle jeugdteams een fantastische belevenis te maken.

Ik ben enorm blij dat vanuit de Quickkampleiding Floris Dierick, Lex Peppelenbosch en Stefan Ekelmans hebben toegezegd mee te doen. Verder zal Michelle van Driel, moeder van Tristan (D3) en Doeschka (D-selectie), verschillende secretariële taken van René de Vries overnemen. Dit lijkt een schier onmogelijke taak, maar gelukkig is René bereid om mee te blijven denken. René, alvast heel veel dank daarvoor, want ik weet nu al dat we zeker in de beginperiode nog wel eens een beroep op jouw kennis en kennissen moeten doen. Tina Meunier, de moeder van Noah (Quick 2/3) zal de coördinatie van de meidenteams blijven doen. Ik ben in gesprek met de leden van de vorige jeugdcommissie en een aantal andere Quickers, maar sta open voor anderen die zich geroepen voelen iets voor het jeugdvoetbal te betekenen. Laat het mij weten via jeugdcommissie@quick.nl of spreek mij aan op Quick. Ik zal er de komende weken wat vaker te vinden zijn.

Ik hoop binnen drie weken de volledige nieuwe jeugdcommissie te kunnen presenteren.
 

Teamouders (oude en nieuwe)

Nu na de teamindelingen ook de poule-indelingen bekend zijn, mogen we geen tijd meer verliezen om de begeleiding van alle jeugdteams op orde te krijgen. In de periode tussen het terugtreden van de vorige jeugdcommissie en mijn benoeming tot jeugdvoorzitter heeft er geen evaluatie met de teamouders en andere begeleiders plaatsgevonden. Na mijn aanstelling ben ik zoals gezegd gesprekken met leden en ouders van jeugdleden aangegaan en vervolgens heb ik net als de meesten van jullie (naar ik hoop) met mijn gezin van onze vakantie genoten. Vanaf 10 augustus wil ik proberen alsnog met (de meeste) teamouders te spreken of per e-mail contact hebben over de ervaringen van afgelopen jaar. Daarbij hoort uiteraard ook de vraag of zij het leuk vinden komend seizoen weer de rol van teamouder op zich te nemen of dat zij liever zien dat een ander het stokje overneemt. Ouders die afgelopen seizoen geen teamouder waren, maar dit wel zouden willen doen, kunnen dat natuurlijk aan mij kenbaar maken. Graag zelfs! Ik hoor het ook graag als zij op een andere manier bij het jeugdvoetbal betrokken willen zijn (gebruik ook hiervoor: jeugdcommissie@quick.nl).

We zien graag zoveel mogelijk ouders als vrijwilliger actief binnen Quick!
 

Technische begeleiding

We vinden het belangrijk dat alle jeugdteams van Quick een goede begeleiding krijgen. Dit doen we grotendeels met vrijwilligers en zelf opgeleide trainers en coaches. Het is voor de lagere teams niet altijd makkelijk om goede en enthousiaste trainers en coaches te vinden, terwijl het toch waanzinnig leuk is om dit voor een lager jeugdteam te doen. Die jongens en meisjes te zien groeien gedurende het seizoen en hen het gevoel geven dat zij de absolute kampioenen van Quick zijn!

Vandaar ook dat ik naast de oproep van Wim Roeleveld op de Quick website van enkele weken geleden nogmaals een beroep wil doen op seniorenvoetballers om serieus te overwegen op deze manier iets voor de vereniging te betekenen. Het voetbalplezier van onze jeugdspelers en hun ouders is zoveel groter als de teams op een goede manier begeleid worden. Alleen dan kunnen we de missie van onze vereniging 'Een goede (sport)opleiding in een goed nest' waarmaken.

De technische commissie (vooral Arjan de Wit en Wim Roeleveld) en de jeugdcommissie zullen er komend seizoen samen met de hoofdtrainers van A tot en met F alles aan doen om de (nieuwe) trainers en coaches van alle jeugdteams beter te begeleiden en ondersteunen om kwaliteit en enthousiasme te garanderen.

Degenen die zich aangesproken voelen en tijd willen vrijmaken om een team als coach of trainer te begeleiden, willen wij vragen een bericht te sturen aan Wim Roeleveld, coördinator voetbalzaken niet-selectie jeugdelftallen en/of aan jeugdcommissie@quick.nl.

Overig nieuws:

 

Van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie is uitgebreid met Robert Burger. Binnenkort hoogstwaarschijnlijk nieuws over uitbreiding van de clubcard.


Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Dick Vierling, Hyacinthe van Emst, Willem van Nieuwkerk, Ernst Haaksma, Marc Bakker, Martijn van der Zee en Krijn Vrolijk.

Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp