Copy
HV & CV Quick, 15 december 2015
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.

Beste Quicker,
Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over voetbal, cricket, sportinnovatie & buurtfunctie, sponsors en evenementen. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.

 • Zaterdag 19 december speelt Quick tegen Quick 2 met als inzet een plaats in de volgende ronde van het KNVB bekertoernooi. Een prachtige prestatie van onze voetbalselectie. Aansluitend is er een Kerstborrel, een hapje eten en een muzikale omlijsting. Komt allen!

 • Mede door de goede prestaties van ons eerste elftal, zijn wij verheugd te melden dat zowel Paul van der Zwaan als Wouter van der Kolk hun contract hebben verlengd met een jaar.

 • In het clubgebouw hangen de beloofde impressies van de architecten voor onze ledenbar. Wij roepen u op uw mening met ons te delen, alleen dan krijgen wij een breed gedragen invulling van een nieuwe ledenbar.

 • Eind november was Quick gastheer van alle Buurthuizen van de Toekomst, waarbij ook wethouder Karsten Klein aanwezig was.

 • Op het 25-jarigendiner werd Hans Kramer (sr) voorgedragen tot Lid van Verdienste. Op de komende AV zal dit worden bekrachtigd.

 • Quick werd op het KNCB cricketgala uitverkoren tot club van het jaar!


Voetbal

Van de Technische Commissie (TC), door André Hoogstad

In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan dat de blik langzamerhand richting volgend seizoen gaat. Dat betekent dat we op dit moment bekijken hoeveel spelers en dus ook teams wij voor komend seizoen in zullen schrijven bij de KNVB. Zoals het zich nu laat aanzien, gaan we richting een clubrecord. We verwachten een enorme uitdaging om weer ieder team te voorzien van passende begeleiding.

Eén van de eerste stappen die we nemen, is het plannen van gesprekken met de huidige trainers. Onderwerpen die in die gesprekken aan bod komen, zijn de individuele ontwikkeling van de spelers en het groepsproces, maar zeker ook de samenwerking met de spelers, ouders, vereniging et cetera. Tenslotte trachten we de wensen en ambities van de trainers voor het komende seizoen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en doelen van de vereniging. Het streven is om eind januari al een blauwdruk te hebben voor seizoen 2016/2017.

Op woensdag 11 november hebben we op Quick een etentje gehad met de TC, jeugdcommissie (JC) en de teamouders. Het was een gezellige en zeker leerzame avond. Voor mij sprongen er twee zaken uit. Allereerst de tip van een beginnend teamouder om een soort routekaart te maken met beschrijving van onze rollen, relevante beleidsaangelegenheden en contactgegevens. Deze tip wordt door de JC verder uitgewerkt.

Voor mij als TC-lid werd het vermoeden bevestigd dat er in de onderbouw een aantal zaken nog beter kunnen. Terwijl er al veel goed werk wordt verricht, willen we aankomend seizoen een extra kwaliteitsinjectie geven aan vooral de E/F klasse. Dit hebben wij dan ook meteen maar gebombardeerd tot speerpunt voor volgend seizoen.

Langzamerhand sukkelen we in onze voetbalwinterslaap, tijd om te reflecteren. De volgende nieuwsbrief zal ik de balans opmaken van de eerste seizoenshelft. Namens Arjan en Wim wens ik iedereen prettige feestdagen.


Voetbal jeugd

Quick is tien nieuwe KNVB-scheidsrechters rijker

Vorige week zaterdag en afgelopen zaterdag hebben Kasimir Rispens, Rashan Banwarie, Tristan Birnage, Riefer v.d. Graaf, Ole v. Heloma Lugt, Jorden Kroes, Casper Dekeling, Owen Kerckhoffs, Kevin Vlasman, Zaid Malhi onder toezicht van gerenommeerde KNVB-cursusleiders hun praktijkexamen afgelegd.
Lees verder

Terugblik: Sinterklaas

Inmiddels heeft Sinterklaas ons land verlaten en kijkt men uit naar de kerstdagen. De jeugdcommissie wilde weten hoe de Goedheiligman en zijn Pieterbazen het dit jaar vonden op Quick. We belden met de communicatiepiet.
Lees verder

 

Jubileumtoernooi op Quick

Quick is op 1 maart jarig en viert dan haar 120e verjaardag! Ter ere van dit jubileum zal er op 9 januari een groot toernooi op Quick gehouden worden.
Lees verder

 


Cricket

 • Berichten van Tim Gruijters uit Nieuw-Zeeland
  Lees verder

 • Lesley Stokkers gaat weer voor Quick cricketen
  Lees verder

 • Jacques Mulders erelid KNCB
  Lees verder

 • Wie volgt Quick 3 met deelnemen aan een indoorcrickettoernooi in februari?
  Lees verder
 • Robine Rijke, Annemijn Thomson en Coco Steenstra Toussaint met Oranje achtste en laatste in toernooi om kwalificatie voor het WK Twenty20
  Lees verder

 • Wesley Barresi, Tim Gruijters, Paul-Jan Bakker en Quick worden gelauwerd tijdens KNCB Cricket Gala
  Lees verder

 • Talenten geselecteerd voor Nederlandse jeugdteams
  Lees verder


Van de sponsorcommissie

In de komende Chantecler zal belangrijke informatie verschijnen van de sponsorcommissie over de extra mogelijkheid om ook voor familieleden extra clubcards te bestellen. In januari wordt een speciale map uitgegeven waar alle informatie, inclusief de koppeling met een raamvignet voor alle bestaande en nieuwe Quicksponsoren, in zit. Ook is het plan in januari een extra korting te verlenen, bovenop de huidige 10% korting. Lees dus aandachtig verder in het kerstnummer van de Chantecler en kijk op de website onder SPONSOREN wat het nieuwe jaar gaat brengen. De sponsorcommissie wenst iedereen alvast een gezond en gelukkig 2016 toe.

Nieuwe sponsoren

De sponsorcommissie is verheugd drie nieuwe sponsoren te mogen aankondigen:


Van de buffetcommissie

 • De nieuwjaarsreceptie is op 1 januari en begint om 16 uur
 • Op zaterdag spelen Quick 1 en Quick 2 tegen elkaar voor de beker. Kijk voor meer informatie over deze wedstrijd op de site.

 • Op vrijdag 29 januari is er een nieuwe editie van de Wildavond, andermaal georganiseerd door het QuickKamp. De meeste informatie over dit evenement staat op de poster. Additioneel: speelkaart voor alle spellen kost 10 euro, 7,50 in de voorverkoop. Wanneer je een specifiek spel nogmaals wilt spelen, is hier een losse kaart voor te koop ter waarde van 5 euro. 


Sportinnovatie en buurtfunctie

 • Braziliaans voetballen in de kerstvakantie? Dat kan, van 21 tot en met 23 december.
  Lees verder

   

 • Nieuwe ballen voor Team G Plus
  Lees verder


   

AGENDA

19 december 2015
- 14.30 - Quick 1 - Quick 2 (beker)
- Feest met live muziek en DJ's

20 december 2015
Clubgebouw open om 09.45 gesloten om 16.30

21 december 2015 t/m 
26 december 2015

Quick + Groene Haan gesloten

26 december 2015
2e Kerstdag Quick gesloten

27 december 2015
Haantjestoernooi

28 december 2015 t/m 
31 december 2015

Quick + Groene Haan gesloten

1 januari 2016
Nieuwjaarsreceptie vanaf 16.00 uur + Groene Haan gesloten

2 januari 2016
- Oliebollentoernooi vanaf 13.00 uur georganiseerd door quickkamp
- 12.00 Kon. HFC - Quick (voorwedstr. Oud Internationals)

3 januari 2016
Quick gesloten

9 januari 2016
Jubileum toernooi B jeugd met 100 jarige clubs

17 januari 2016
ADO- AJAX kaarten voor de E jeugd

24 januari 2016
14.00 - Quick - ADO '20

29 januari 2016
20.00 - Quickkamp Wildavond

31 januari 2016
14.00 - Westlandia - Quick


Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Marc Bakker, Martijn van der Zee, Krijn Vrolijk, Kees Herweijer, Dick Vierling, Pieter Wijnstra, Floris Dierick, Ernst Haaksma, Margreet Rooda, Sander Rooda, André Hoogstad en John Hage.vvvv
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp