Copy
HV & CV Quick, 8 september 2016
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.

Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over Quick 120 evenementen, cricket, voetbal, sponsoring, sportinnovatie en buurtfunctie. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.


Van het bestuur

Algemene Vergadering op donderdag 29 september

De eerstvolgende Algemene Vergadering is op donderdag 29 september om 20.00 uur op Quick. Hierin zullen de financiële stukken worden doorgenomen, het bestuur voor Stichting Terrein Fonds worden verkozen. Ditmaal zullen ook aangepaste statuten en een aangepast huishoudelijk reglement (HHR) aangeboden worden ter goedkeuring. Voor velen lijkt dit een stoffig imago te hebben, maar het bevat de identiteit van de vereniging en hoe we willen opereren als club. Alle reden dus om je er eens in te verdiepen. Binnenkort volgt de uitnodiging op de site, inclusief de toelichting op de aanpassingen in de statuten en het HHR.


Quick 120 jaar evenementen

Schrijf je in voor jeu de boules op zaterdag 17 september

Het succes van de eerste twee jeu-de-boulestoernooien smaakt naar meer. Op zaterdag 17 september aanstaande komt er dus een derde, tevens laatste dit jaar. Ook het derde en laatste toernooi staat speciaal in het teken van ons 120-jarig bestaan. Wil jij je zomergevoel zo lang mogelijk rekken en onder het genot van een hapje en een drankje ballen gooien met vrienden en vriendinnen in de luwte van ons clubgebouw? Lees verder

 

Voortgang voetbalplaatjes

Marcel de Kler heeft  met ondersteuning van Tina Munier en Wendy van Swieten de Blom meer dan 700 voetballers op de foto genomen. Alle voorbereidingen zijn getroffen voor een schitterend voetbalplaatjesboek. De actie start op 28 oktober, vanaf dat moment krijg je voetbalplaatjes bij aankopen bij Jumbo in de Anemoonstraat. Uiteraard zullen we jullie hier voor die tijd nog uitgebreid aan herinneren.

Terugblik 120 jaar Quick Lustrumfestival

Het 120 jaar Quick Lustrumfestival was een groot feest. Kijk hier voor de foto’s, als je nog eens uitgebreid wilt nagenieten.


Voetbal

Word donateur van Q1 en Q2 voetbal!

Voor het seizoen 2016/2017 is de commissie Topvoetbal op zoek naar leden, sponsoren, ouders van jeugdleden of Quick-supporters die bereid willen zijn om donateur te worden van onze voetbalselectie. Lees verder

Even kennismaken met… Momadou Jalloh!

Vanaf komend weekend gaat Momadou Jalloh vrijwilligerswerk doen voor Quick. Op vrijdag helpt hij terreinmeester Wim Remmerswaal en op zondag ontvangt hij scheidsrechters en tegenstanders en zorgt hij er onder andere voor dat de kleedkamers schoongehouden worden. Omdat veel van jullie vooral op zondag met Momadou te maken krijgen, lijkt een eerste kennismaking via deze site ons niet meer dan gepast. Lees verder

Meld je aan als speler van de zaterdagveteranen

Al sinds de oprichting in 1930, neemt Quick deel aan de mooiste en oudste landelijke klassieke veteranencompetitie voor spelers van 35 jaar en ouder. Lees verder

Hoe word ik beheerder van een teamwebsite?

Ook dit seizoen is het natuurlijk weer mogelijk om wedstrijdverslagen en foto's van teams op de website te plaatsen. Lees verder

Wie wordt leider van Quick 3?

De voetbalcommissie is op zoek naar een leider voor Quick 3. Lees verder


Cricket

Het cricketseizoen zit erop, Close of Play werd gecombineerd met het 120 jaar Quick Lustrumfestival en terugblikken op de seizoenen van de seniorenteams stonden al eerder op de site. Terwijl herfst zich in zonnig camouflagepak aandient, beraamt de cricketcommissie zich alweer op de zomer van 2017. Wordt vervolgd.

Jeugd cricket

Het cricketseizoen voor de jeugd loopt ten einde met nog een paar kleine hoogtepunten. De u12-1 is nog volop in de race voor het landskampioenschap en heeft de laatste twee wedstrijden tegen HCC en HBS gewonnen. Met nog twee speeldata te gaan, moet op 18 sept duidelijk zijn welk team Nederlands kampioen is! Succes u12-1 en coach!!

Een combinatie van T&R, u9 en u10 heeft meegedaan met het afsluitende u9/u10 toernooi op Qui Vive en is daar eerste geworden!! Gefeliciteerd jongens en coaches!

Voor wie mee wil doen aan de KNCB talentendag op 25 sept, ga naar de website van de KNCB en geef je nog snel op! Dit geldt niet alleen voor de jongens maar zeker ook voor de cricket meiden!

Tot slot: Het wintercricket gaat dit jaar een andere vorm krijgen. We beginnen niet zoals afgelopen jaren in oktober, maar we beginnen pas na de kerstvakantie. T.z.t. zullen we meer informatie delen via de website, dus houdt deze in de gaten!! Wil je al wel in het najaar cricketen, check dan ook de website van de KNCB. Meestal organiseert de KNCB in de schoolvakanties cricketclinics en deze zijn tegen een kleine vergoeding toegankelijk voor iedereen.


Sponsorcommissie

Twee nieuwe subsponsors: La Liguria en Burrata

Met veel plezier introduceert de sponsorcommissie twee nieuwe subsponsors: La Liguria en Burrata. La Liguria en Burrata zijn restaurants die betaalbaar Italiaans eten van hoog niveau serveren. Bekende Quick-ondernemers als Damiano Piacenza en Chris Brosius staan met hun passie voor eten en drinken garant voor een authentieke en ongedwongen sfeer, waarbij ze trouw blijven aan de tradities van zowel hun voorgangers als de Italiaanse keuken. La Liguria en Burrata worden zichtbaar op reclameborden op de tribune.
 


Sportinnovatie & Buurtfunctie

Qwiek Leven! Regie over uw leven: voor nu en later

Informatiemiddag voor bewoners uit de wijk, op woensdag 14 september, van 16.00 - 18.00 uur. Medische onderwerpen als ‘Advance Care Planning’ en ‘Shared decision making’ zijn momenteel veel besproken onder patiënten en artsen. Dit bewijst dat mensen goed nadenken over de toekomst en graag de regie over hun eigen leven houden. Huisarts Ellis van Biezen zal tijdens de informatiemiddag op 14 september het onderwerp Regie over uw leven bespreken.
Lees verder

Gratis Judo- of Bokslessen bij onze partner Sportmindz

Judo is binnen veel professionele voetbalorganisaties een standaard onderdeel van de jeugdopleiding.
Lees verder

 

Voetbaldagen in de zomer op HV&CV Quick een zeer groot succes

In navolging van de voetbaldagen in mei hebben alle deelnemers in augustus weer een fantastische week gehad op het terrein van HV&CV Quick.
Lees verder


Bekijk alle voordelen die
Quick-sponsoren u kunnen
bieden met de 
Quick Clubcard

Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Marc Bakker, Martijn van der Zee, Krijn Vrolijk, Lorien Kramer, Bennie Oosterwijk, Rene de Vries, Judith van den Akker, Ben Oosterwijk, Dick Vierling, Marcel de Kler, John Hage, Pieter Wijnstra en Marjolein Landheer.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp