Copy
HV & CV Quick, 15 maart 2016
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.

Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over voetbal, cricket en sportinnovatie & buurtfunctie. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.


Van de bestuurstafel

  • Quick 120 jaar oud! Onze vereniging is sinds 1 maart 120 jaar oud. De verjaardag werd gevierd met een knotsgezellig Herendiner en de presentatie van het boek Hanendaden (te bestellen via de Quick Webshop).

  • Op zaterdag 19 maart is de tweede ‘60+ leden bijeenkomst’. Quick heeft trouwe leden en er op het moment van schrijven zelfs al 35 die 60 jaar of langer lid zijn. Op zaterdag 19 maart verzamelen deze leden zich tussen 17 en 19 uur op Nieuw Hanenburg voor de zogenaamde 60+ leden bijeenkomst. Onder het genot van een hapje en drankje worden herinneringen opgehaald en geven bestuursleden toelichting op hun plannen voor de toekomst.

  • Nieuws over onze vertrouwenspersonen kun je vinden op www.quick.nl/algemeen/nieuws/nieuws-over-de-quick-vertrouwenspersonen.


Voetbal

Nieuws van de Technische Commissie: www.quick.nl/voetbal/nieuws/nieuws-van-de-tc.

Jeugd voetbal

Het toernooiseizoen begint!

Het einde van de competitie nadert… ontknopingen laten niet lang meer op zich wachten… Pasen en Pinksteren komen eraan… dus het toernooiseizoen begint!

Dit jaar is Quick met maar liefst 86 teams vertegenwoordigd op 26 toernooien. Met Pasen wordt het druk op de velden van onze buren: 14 Quick-teams nemen deel aan het befaamde Gouden Kraaienei- toernooi. Onze D1 en C2 gaan in diezelfde dagen in Rotterdam de eer van Quick verdedigen op Het Jonge Acht toernooi bij VOC. De D3 probeert de beker van de Hasselt Cup te veroveren en de E1 reist naar Castricum af om daar te gaan schitteren.

Tijdens de Pinksterdagen organiseert Concordia traditiegetrouw het Pinkster Panther toernooi. Als vanouds zullen daar veel Quickers te zien zijn: 18 teams!

Ook in andere weekenden zijn er toernooien waar Quick goed is vertegenwoordigd. Klik www.quick.nl/voetbal/toernooien voor een totaaloverzicht.

In verband met feestdagen/vakanties zijn teams niet altijd compleet. Sommige toernooiteams zullen bestaan uit mixen van competitieteams (zie hiervoor het hiervoor genoemde overzicht). Bericht naar de teamouders daarover volgt nog. Verder kunnen spelers op het toernooi zelf bij elkaars teams invallen. Lekker veel voetballen dus!

Succes allemaal en we hopen op veel bekers, maar vooral veel plezier!

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie


Cricket

 

Jeugd cricket


Sportinnovatie & Buurtfunctie

Qwiek Zorgplein

Vanuit het maatschappelijk hart van de vereniging organiseert Quick het Qwiek Zorgplein… Lees verder op www.quick.nl/quick-extra/nieuws/qwiek-zorgplein.
 

BSO Haantje de Voorste

Voetbalvereniging Quick werkt samen met Triodus. Triodus verzorgt de Buitenschoolse Opvang op locatie Haantje de Voorste. Haantje de Voorste is gehuisvest in het clubhuis van Quick op maandag, dinsdag en donderdag. Wij werken samen met de volgende scholen: Zonnebloemschool, Bohemen Kijkduinschool, Eerste Nederlandse Montessorischool en de Nutsschool. De medewerkers hebben naast een pedagogische opleiding ook een sportopleiding gevolgd. Uw kind krijgt na schooltijd leuke activiteiten aangeboden, zowel op sport als op creatief gebied.

Wij maken gebruik van de sportvelden van Quick en van de Gymzaal in de Bohemen Kijkduinschool. Ook bieden wij de service uw kind naar de training van Quick te brengen. Als ouder van Quick heeft u voorrang op een plekje bij ons, maar ook ouders die een kind op de wachtlijst hebben staan zijn van harte welkom. Wij hebben nog enkele plekken over. Bent u geïnteresseerd dan kunt u informatie inwinnen bij onze afdeling IPK 070-3120010 of een keer een afspraak maken op de locatie voor een rondleiding. Ook is het mogelijk om in overleg met de medewerkers van Haantje de Voorste uw kind een keer een dagje mee te laten draaien. Wij zijn op maandagen, dinsdagen en donderdagen van 15.00 uur tot 18.00 uur te bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-52 37 45 47. Tot ziens op Haantje!


Bekijk alle voordelen die
Quick-sponsoren u kunnen
bieden met de 
Quick Clubcard
AGENDA
19 maart 2016
60+ bijeenkomst van 17.00/19.00 uur

20 maart 2016
14.00 Quick - Leonidas

3 april 2016
14.00 RKAVV - Quick

6 april 2016
Quick stembureau Oekraïne-referendum

10 april 2016
14.00 Quick - DHC

20 april 2016
Qwiek zorgplein 2016

24 april 2016
14.00 De Dijk - Quick

1 mei 2016
14.00 Nieuwerkerk - Quick

6 mei 2016
Opening cricketseizoen

8 mei 2016
14.00 Quick - De Meern

15 mei 2016
14.00 SDO Bussum - Quick

21 mei 2016
Quick - Noordwijk (finale KNVB beker, terrein SHO)

4 juni 2016
Finale dag Haaglanden toernooi

5 juni 2016
Seizoensafsluiting jeugdcommissie inclusief huldiging kampioenen


Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Marc Bakker, Martijn van der Zee, Krijn Vrolijk, Selma Pronk, Margreet Rooda, André Hoogstad, Lorien Kramer, Judith van den Akker en Michelle van Driel.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp