Copy
HV & CV Quick, 13 juli 2016
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.

Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Over Quick 120 evenementen, cricket, voetbal, sportinnovatie en buurtfunctie. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.


Quick 120 jaar evenementen

Lustrumfestival

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september a.s. barst het Lustrumfestival in alle hevigheid los! Op vrijdag 2 september is het Feesthanen-diner voor alle Zilveren-, Gouden-, Diamanten- en Platina Feesthanen die met hun donaties het Lustrumfestival mogelijk maken. Over Feesthanen gesproken: wij zoeken nog wel wat Feesthanen! Op het moment van schrijven hebben leden en ouders van jeugdleden in totaal € 2.770,00 van de beoogde € 10.000.00 toegezegd. Dat moet en kan beter! Steun nu de organisatie van het Lustrumfestival en word Feesthaan. Stuur een email naar doneren@quick.nl. Voor meer informatie zie: www.quick.nl/quickstarter


Cricket

De jeugd is alweer klaar en heeft een mooie afsluiting achter de rug, het afscheidsduel van Edgar Schiferli (www.quick.nl/cricket/nieuws/edgars-quick-xi-wint-van-invitational-xi en www.quick.nl/cricket/nieuws/de-edgar) ligt vers in het geheugen. Diverse Hanen en Hennen (Coco, Helmien, Annemijn, Tim, Wesley, Asief, Govert, Teun, Doeschka, Emma, Hannah, Merel en Isabel) worden geselecteerd voor grote en kleinere Oranjes.

Quick I (www.quick.nl/cricket/senioren/quick-1/wedstrijdverslag/volharding-robuustheid-en-animo) maakt zich op voor de apotheose van het seizoen en lijkt een vormdipje te hebben. Vooral het fielden wordt regelmatig bekritiseerd in verslagen van de leider. De Dames (www.quick.nl/cricket/senioren/dames/wedstrijdverslag/dames-spelen-alweer-een-tie-dit-keer-tegen-vra) blinken uit in ties, Quick II (www.quick.nl/cricket/senioren/quick-2/wedstrijdverslag/quick-ii-wint-weer-dit-keer-van-hcc-ii) won zowaar twee potjes op rij, Quick III (www.quick.nl/cricket/senioren/quick-3/wedstrijdverslag/quick-iii-wacht-nog-steeds-op-eerste-winst) en ZOMI (www.quick.nl/cricket/senioren/quick-4/wedstrijdverslag/zomi-is-zoniks) smachten nog steeds naar hun eerste overwinning en dat terwijl Quick III een klasse lager is gaan spelen.

ZAMI 1 (www.quick.nl/cricket/senioren/zami-1/wedstrijdverslag/zami-1-wint-van-asvion-en-maakt-zich-op-voor-cruciaal-duel) is in elk geval tot aanstaande zaterdag in de race om het kampioenschap, ZAMI 2 (www.quick.nl/cricket/senioren/zami-2/wedstrijdverslag/zami-2-wint-opnieuw-van-hermes-dvs) hobbelt lekker mee en Roosters (www.quick.nl/cricket/senioren/veteranen/wedstrijdverslag/roostertour-2016-nuair-a-bhionn-an-t-ol-istigh-bionn-an) hadden een fenomenale tour. Tenslotte zijn umpires de meest gevraagde mensensoort op Nieuw Hanenburg: www.quick.nl/cricket/nieuws/umpires-voor-lastmenstands-gevraagd en www.quick.nl/cricket/nieuws/umpires-gezocht-voor-donderdagmiddag-21-juli


Voetbal

Quick Voetbaldagen in de zomervakantie

Na het grote succes van het voetbalkamp in mei met maar liefst 65 deelnemers, staat er in de zomer weer een leerzame week vol plezier op het programma! De volgende Quick Voetbaldagen zijn van 15 tot en met 19 augustus.

Lees verder op www.quick.nl/voetbal/nieuws/quick-voetbaldagen-in-de-zomervakantie.


 


QuickKamp

Op dit moment is het grote QuickKamp in Vessem, Noord-Brabant. Dagelijks zijn de gebeurtenissen te volgen via 'QuKa Vandaag' op de Facebook-pagina van het QuickKamp.

 


Sportinnovatie & Buurtfunctie

Brugklasworkshop op 26 augustus

In het begin van het schooljaar op vrijdag 26 augustus organiseert Haags Studiepunt de Brugklasworkshop op voetbal- en cricketclub Quick. In de één uur durende workshop… lees meer op www.quick.nl/quick-extra/nieuws/hoe-overleef-ik-de-brugklas.
 

Save the date voor nieuwe Qwiek Leven! Bijeenkomst

Op woensdag 14 september is de derde Qwiek Leven! Bijeenkomst. Meer informatie volgt. Voor nu vooral het verzoek deze (mid)dag alvast in je agenda te zetten.


Bekijk alle voordelen die
Quick-sponsoren u kunnen
bieden met de 
Quick Clubcard
AGENDA

15 juli 2016
HBS - Quick (T20, 1/8ste finales)

16 juli 2016
VRA - Quick (inhaal)

17 juli 2016
Quick - Dosti

18 juli 2016
Quick + Groene haan gesloten

21 juli 2016
- Quick combinatie XI - Durham Cavaliers Cricket - Team (Canada, Toronto)
- Quick combinatie XI - Toronto XI

22 juli 2016
1/4e finales T20

24 juli 2016
- Excelsior - Quick
Quick II - VCC

24 juli 2016 tot 29 juli 2016
Quick + Groene haan gesloten

29 juli 2016
Roosters - ZAMI 1

1 augustus 2016 tot 5 augustus 2016
Quick + Groene haan gesloten

7 augustus 2016
Wedstrijd 1 fase 2 Topklasse

8 augustus 2016 to 12 augustus 2016
Groene haan gesloten

2 september
Feesthanen-diner

3 september
Lustrumfestival


Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Marc Bakker, Martijn van der Zee, Krijn Vrolijk, Petra van den Nieuwenhoff, Guus Pieters, Folkert Blaauw en John Hage.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp