Copy
HV & CV Quick, 15 februari 2016
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.

Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over voetbal, cricket, sportinnovatie en buurtfunctie, de medische commissie, de sponsorcommissie en de commissie Nieuw Hanenburg. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.
 


Van de bestuurstafel

Quick 120 evenementen:

  • Op vrijdag 4 maart is het Herendiner, op Quick. We vieren dan de 120ste verjaardag van onze vereniging. Aanmelden kan vanaf tweedejaars A via herendiner@quick.nl. De kosten zijn 35 euro per persoon en de borrel begint om 18 uur.


     

  • Op zondag 6 maart is na afloop van de wedstrijd Quick – OFC de presentatie van het boek 'Hanendaden', met herinneringen aan 120 jaar Quick, geschreven door Krijn Vrolijk.
    De presentatie is van 16.30 tot 17.15 uur. Komt allen! Intekenen voor het boek kan nog steeds via communicatie@quick.nl. Graag je naam en het aantal exemplaren vermelden.
     


Voetbal

Quick 2 periodekampioen

Door de winst van Quick 2 op VVSB 2 benadert Quick 2 koploper Westlandia 2 op 6 punten en blijft dus nog in de race voor het kampioenschap van reserve Hoofdklasse A. Mede door het winnen van de laatste 7 wedstrijden bereiken zij de toppositie in de ranglijst voor een periodetitel: Quick 2 heeft afgelopen zondag het periodekampioenschap binnengehaald! Daardoor mogen zij ook volgend seizoen weer uitkomen in de bekercompetitie voor 1e elftallen, waarin zij het dit seizoen gehaald hebben tot de achtste finaleronde. Gefeliciteerd mannen!

Voetbal jeugd

Quick zoekt scheidsrechters
Quick heeft scheidsrechters nodig en zeker op de zaterdag. In de A t/m D-klasse worden wekelijks gemiddeld acht wedstrijden niet door de KNVB voorzien van een scheidsrechter. Die wedstrijden moeten dus gefloten worden door vrijwilligers uit eigen gelederen. Bij de woorden eigen gelederen zou men moeten denken aan eigen leden, maar een groot deel van die wedstrijden wordt juist gefloten door vaders die niet lid zijn van Quick! Vaders die denken dat Quick alles wel zal regelen. Op zich een terechte gedachte, ware het niet dat aan de ene kant te weinig leden bereid zijn om naast hun eigen wedstrijden dan wel naast hun eigen drankjes en netwerkgesprekken activiteiten voor hun cluppie te verrichten (waaronder dus het fluiten van wedstrijden). En aan de andere wordt aan de ouders van jeugdleden gevraagd of zij ook iets voor de vereniging willen doen, mede om dat vele handen licht werk maken, maar ook dan volgt (te) weinig respons.

Het is daarbij vreemd dat men regelmatig commentaar heeft op eigen scheidsrechters, maar bijna niemand is bereid om zich op te geven voor de cursus Verenigingsscheidsrechter. Degene die zich hebben opgegeven, zijn vooral degenen die al regelmatig fluiten. Zij zien de cursus als aanvulling op hun kennis en ervaring.

Kortom, nogmaals een oproep aan de seniorleden en ouders om zich op te geven voor de cursus Verenigingsscheidsrechter. (zie www.knvb.nl/kennis/opleidingen/scheidsrechters/verenigingsscheidsrechter)
Aanmelden kan via jeugdcommissie@quick.nl. Hoe meer scheidsrechters met een KNVB-badge des te beter de uitstraling van Quick.

Haantjes met een droom
De jeugdcommissie introduceert een nieuwe rubriek: Haantjes met een droom. Lees verder


Cricket

Cricket jeugd

  • Voor het nieuwe cricketseizoen zijn wij naarstig op zoek naar spelers in de leeftijd 14 tot 16 jaar. Wil je een keer komen kijken of een proeftraining doen? Mail ons dan!

  • En LET OP: zie hier de actuele informatie voor trainingen in de voorjaarsvakantie


Van Commissie Nieuw Hanenburg

Maak nog tot eind februari uw keuze voor de inrichting van de ledenbar

In november 2015 heeft in de ledenbar van Quick een presentatie plaats gevonden door 3 interieurarchitecten…
Lees verder

Zaterdag 19 maart tweede ‘60+ leden bijeenkomst’

Quick heeft trouwe leden en er op het moment van schrijven zelfs al 35 die 60 jaar of langer lid zijn. Op zaterdag 19 maart verzamelen deze leden zich tussen 17 en 19 uur op Nieuw Hanenburg voor de zogenaamde 60+ leden bijeenkomst. Onder het genot van een hapje en drankje worden herinneringen opgehaald en geven bestuursleden toelichting op hun plannen voor de toekomst.


Sportinnovatie & Buurtfunctie

Oproep: nieuwe spelers 35+ voetbal op de vrijdagavond

Wie wil er meedoen met de wekelijkse onderlinge 35+ voetbalpartijtjes op de vrijdagavond? Behalve vaders van Benjamini's t/m de A-junioren zijn natuurlijk ook (oud) Quickers van harte welkom. Kom gerust een aantal keren vrijblijvend 'proefdraaien'. Lees verder
 


Van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie is deze week gestart met het beter zichtbaar maken van alle voordelen die u als Quicker of familielid kunt verkrijgen op vertoon van uw clubcard. Wij streven ernaar deze informatie wekelijks te updaten, zodat iedereen nu zijn voordelen bij de clubsponsor snel kan overzien.
Waar ga ik een hapje eten of waar bied ik mijn huis te koop aan, zijn zo maar een paar voorbeelden. Kijk vanaf nu dus regelmatig op de site en klik op voordelen Quick clubcard! Op het sponsorportaal is ook verdere informatie te vinden. Wij houden u op de hoogte. Kijk ook eens op www.quick.nl/clubcard/nieuws/de-quick-clubcard-nu-met-nog-meer-voordelen-voor-iedereen.


Van de Medische Commissie


 

AGENDA

16 februari 2016
20.00 KSD/Marine - Quick (HV toernooi)

21 februari 2016
14.00 JOS/Wgmeer - Quick

25 februari 2016
Jonger in oranje trainingsdag op Quick geb.jaar 2004/2010
aanmelden via www.jongeroranje.nl

4 maart 2016
Herendiner

6 maart 2016
Presentatie boek 'Hanendaden'

6 maart 2016 14.00 uur
Quick - OFC

13 maart 2016 14.00 uur
hfc EDO - Quick

20 maart 2016 14.00 uur
Quick - Leonidas

3 april 2016 14.00 uur
RKAVV - Quick

10 april 2016 14.00 uur
Quick - DHC

20 april 2016
Qwiek zorgplein 2016

24 april 2016 14.00 uur
De Dijk - Quick

 


Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Marc Bakker, Martijn van der Zee, Krijn Vrolijk, Kees Herweijer, Willem van Nieuwkerk, Marcel de Kler, Margreet Rooda, Ernst Haaksma en Hyacinthe van Emst.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp