Copy
HV & CV Quick, 18 augustus 2016
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.

 Beste Quicker,

Met deze mail ontvang je weer eens een nieuwsbrief. Hierin veel informatie, voor jeugd en senioren. Van het bestuur, over Quick 120 evenementen, cricket, voetbal, sponsoring, sportinnovatie en buurtfunctie. Vragen en opmerkingen over deze digitale brief? Mail dan naar communicatie@quick.nl.
 


Van het bestuur

De eerstvolgende Algemene Vergadering is op donderdag 29 september.


Quick 120 jaar evenementen

120 JAAR QUICK LUSTRUMFESTIVAL: Voor iedereen toegankelijk, ook ouders en leden van bevriende clubs!

Op zaterdag 3 september viert Quick haar 120 jarig bestaan met een heus Lustrumfestival.

Verwacht meerdere live-acts, entertainment, foodtrucks en dj’s die een vol programma verzekeren van 16.00 tot 1.30 uur. Quick verwelkomt graag haar leden om dit Lustrum te vieren. Maar ook ouders, supporters en leden van bevriende clubs zijn van harte welkom!

Tot op heden zijn onder andere DJ Sunny Sjoerd, top live band De Coronas en een mooie Suprise Act. Er wordt druk onderhandeld met andere potentiële artiesten en aangezien het festival GEHEEL GRATIS is wordt deze line-up volledig mogelijk gemaakt door donaties aan het quickstarter programma (www.quick.nl/quickstarter).

U kunt nog mee doen aan het quickstarter programma door Feesthaan te worden vanaf slechts €25. Vanaf €60 ontvangt u ook een uitnodiging voor het exclusieve Jubileum-diner dat wordt gehouden op vrijdag 2 september (hiervoor zijn nog een beperkt aantal couverts beschikbaar!). Doneren kan direct via doneren@quick.nl. Haal jij de Rolling Stones naar Quick? Doneer nu, doe het voor de club! Check voor meer informatie: www.quick.nl/quickstarter. Meld je aan voor het Facebook evenement en nodig je vrienden uit via: https://goo.gl/EFq5oS.
 

Voetbalplaatjes sparen van Quickers

Jumbo heeft ons bestuur benaderd ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: alle jeugdteams en de selectie. Lees verder.

 


Cricket

Het cricketseizoen is alweer bijna ten einde. Quick I verloor afgelopen weekend van Excelsior en miste daardoor de finale tegen Dosti, de Dames plaatsten zich wel. Komende zaterdag (20 augustus) is Sportpark Harga plaats van handeling en Rijnmond de tegenstander.

Quick II speelt een succesvolle tweede fase, terwijl Quick III en ZOMI maar blijven wachten op een eerste overwinning. Roosters genieten van het spel, ZAMI’s zeker ook; ZAMI 1 deed even mee om de titel en ZAMI 2 blijft altijd goed voor een verrassing.

Belangrijke datum: zaterdag 3 september. Dan sluit de cricketcommissie namelijk het cricketseizoen af, tijdens het 120 jaar Quick Lustrumfestival, en draagt het de sleutel van Nieuw Hanenburg over aan de voetbalvoorzitter(s).

Jeugd

Net voor de zomervakantie begon, hebben we het cricketseizoen voor de jeugd afgesloten met onze Close of Play. Op woensdag 6 juli waren tegen de 100 Quicketers naar Quick gekomen voor de uitreiking van de diploma's, de bekendmaking van de beste bowler, batsman, fielder en allrounder voor de categorieën u12, u14 en u16 en uiteraard… Lees verder
 


Voetbal

De wedstrijd Quick – Oranje Wit eindigde in 2 - 0. Zodoende blijven Hanen in de race voor het winnen van een vijfde KNVB Beker. Komende woensdag (24 augustus, 19.45 uur) ontvangt Quick EVV in de tweede (voor)ronde.
Aanstaande zondag al opent onze keurelf de competitie met een uitwedstrijd tegen DOSKO uit Bergen op Zoom (14.30 uur).

 


Sponsorcommissie

De Rabobank is een maatschappelijke bank. Ze willen een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en de oplossing van het voedselvraagstuk in de wereld. Om die doelen te bereiken, richten ze zich op het versterken van de klant en zijn omgeving.

Hieronder een column van directievoorzitter Jaap Wielaart (Rabobank Regio Den Haag). Hij of Ellen Bekkering, Rayondirecteur, zal de komende maanden namens onze hoofdsponsor Rabobank een vast gezicht zijn in onze nieuwsbrief.

Lees de column op de site


Sportinnovatie & Buurtfunctie

Brugklasworkshop op 26 augustus

In het begin van het schooljaar op vrijdag 26 augustus organiseert Haags Studiepunt de Brugklasworkshop op voetbal- en cricketclub Quick. In de één uur durende workshop… lees verder
 

Save the date voor nieuwe Qwiek Leven! Bijeenkomst

Op woensdag 14 september is de derde Qwiek Leven! Bijeenkomst. Meer informatie volgt. Voor nu vooral het verzoek deze (mid)dag alvast in je agenda te zetten. 


Bekijk alle voordelen die
Quick-sponsoren u kunnen
bieden met de 
Quick Clubcard

Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Marc Bakker, Martijn van der Zee, Krijn Vrolijk, Marjolein Landheer, Pieter Wijnstra, Jaap Wielaart, Guus Pieters, Vincent Marshall, Petra van den Nieuwenhoff en Marcel de Kler.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl
Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp