Copy
H.V. & C.V. Quick, 4 september 2014
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk hier de online versie.
 Download de aankondiging van Quick Qlinair in pdf-formaat
Website
Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
H.V. & C.V. Quick
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Telefoon: 070 - 368 03 23
www.quick.nl

September in het teken van actie! 

Deze maand is er zeer veel actie bij Quick, zowel op als om het veld. In deze nieuwsbrief wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht, maar houdt ook vooral de website in de gaten. 
 

Prolongatie landkampioenschap cricket?

Komende zaterdag staat in het teken van de mogelijke prolongatie van het landskampioenschap Cricket. Quick 1 won vorige week de eerste wedstrijd in hun 'best-of-three' finale tegen Dosti en kan het zaterdag thuis afmaken. Indien het zaterdag niet mocht lukken, is de laatste wedstrijd komende zondag, eveneens op Quick. 
Lees verder >>

Quick Qlinair

Het geheel wordt op zaterdag vanaf 16.00 uur afgesloten met het inmiddels traditionele Quick Culinair festival, waar de aanwezigen kunnen genieten van de vele culinaire hoogstandjes uit vele hoeken van de wereld. Bos Optiek en Autobedrijf Herweijer hebben een tafel gereserveerd en zijn er zeker. U komt toch ook? 
Uniek is dat kinderopvang Triodus ook aanwezig is en kinderopvang zal verzorgen tussen 16.00 en 19.00 uur. De ouders kunnen zo in alle rust langs de kraampjes lopen en proeven, terwijl de kinderen lol hebben bij de kinderopvang op ons eigen terrein. 

Voetbalprogramma komend weekend

Naast het cricket, barst ook het voetbal los, waarbij vrijwel alle teams beginnen met een uitwedstrijd. De A1 speelt wel thuis op zaterdag en kan ook de nodige steun gebruiken. Dat geldt zeker ook voor de senioren, waar zowel Quick 1 als 2 beginnen met een uitwedstrijd tegen Westlandia. Beide teams hopen op veel supporters langs de lijn om beide teams naar een overwinning te helpen. Quick 2 begint om 11.00 uur en Quick 1 om 14.00 uur. 
Lees verder >>

20% extra bestedingstegoed bij opladen clubcard

In de hele maand september is het ook actie bij het opladen van de clubcard. Indien je tussen 50 en 500 Euro op de kaart zet, krijg je liefst 20% extra bestedingstegoed op je kaart!! Ideaal dus, want de ervaring leert dat het tegoed altijd te weinig blijkt te zijn op cruciale momenten aan de bar. 
Lees verder >>


Nieuw voetbalshirt

Tenslotte zal de tweede helft van september in het kader staan van de omruilactie van de voetbalshirts. Het begint met de officiële presentatie van het nieuwe voetbalshirt, waar de Rabobank, GMW Advocaten, Verkaart Groep en Vercauteren Administraties als sponsor op pronken. Benieuwd hoe het nieuwe shirt eruit komt te zien? Kom dan op zondag 14 september, als Quick 1 thuis speelt tegen VOC, naar Quick. Speciaal voor de kinderen zal er vanaf 12.30 uur het nodige te doen zijn en kunnen ze letterlijk in de prijzen vallen. 
Lees verder >>

Kortom, genoeg actie dus op Quick in de maand september. Zorg jij dat je er ook deel vanuit maakt? 

Deze e-nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door
MMM Interactieve Communicatie B.V.
HV & CV Quick - De Savornin Lohmanlaan 215 -  2566 BZ, Den Haag ZH - Telefoon: 070-3680323. www.quick.nl

Klik hier als om uit te schrijven voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp