Copy
Creëer impact met lange termijn denken en doen
 
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Steeds meer organisaties verleggen de focus naar de lange termijn en maken van duurzaamheid een speerpunt. Knetterharde resultaten kunnen ze behalen door een mensgerichte manier van leidinggeven. Om zo meer uit zichzelf, de organisatie en de mensen te halen en tevredener klanten te krijgen. Wij geloven hierin en dragen dit uit bij onze klanten.  

Wil je weten hoe wij dat in het eerste kwartaal bij onze klanten gedaan hebben? Bekijk dan het item '2017 so far'. Verder in deze nieuwsbrief een interview met Jacqueline Scheidsbach (Impact-expert). En natuurlijk onze nieuwste blog.
Enjoy!
In voorbereiding op ons Lerend netwerk 'Sturen op impact' stellen we vragen aan Jacqueline Scheidsbach. Zij is interim- en verandermanager en werkt samen met het Impact Centre Erasmus. Ze vertelt over waarom vanuit 'impact denken' zo belangrijk is. En wat er gebeurt als je naast de beoogde output ook de niet beoogde input gaat meten.
Lees het interview
Wat hebben wij allemaal gedaan in 2017 tot nu toe?
In ieder geval niet stilgezeten... 

In onze  '2017 so far'-update een greep uit onze werkzaamheden. Wat wij hebben bereikt en gedaan, samen met onze klanten.
2017 so far...

BLOG: BESTAAT DE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ NOG?

In dit blog gaat Mirjam op zoek naar de vraag of de balans tussen werk en privé nog wel bestaat. Gaat het meer over de balans tussen spanning en ontspanning of komt ze tot een andere conclusie?
Ik wil meer lezen!
NOG MEER INFORMATIE EN INSPIRATIE:
Wat heeft rendement met inzetbaarheid te maken? : Deze vraag komt voort uit het feit dat rendement veelal een financiële insteek heeft. In deze blog meer duidelijkheid over hoe wij naar deze term kijken en de start naar een blog-cyclus over rendement in relatie tot de inzetbaarheid.

Het energie-effect bestaat echt!: Welke trend zien wij bij organisaties vanuit onze database. En dan met name het effect van energieke mensen op hun werkvermogen. Met toch nog een verrassende uitkomst!
HAPPY PEOPLE, GOOD RESULTS
Preventned begeleidt organisaties naar rendementsverbetering met het sturen op productievere medewerkers die met plezier naar hun werk gaan. 

Kijk voor meer informatie op onze website of volg ons via LinkedIn
.
LinkedIn
Website Preventned
Email
Twitter
CONTACT
Copyright © 2017 Preventned B.V., All rights reserved.