Copy
Nyhedsemail 26.juni 2014.

MedarbejderApp - Sommerkampagne


Sommerkampagnetilbud på MedarbejderApp – slå til senest 29.august og få 30% rabat
Vil du styrke den interne kommunikation med en MedarbejderApp? SortKaffe har ladet sommervarmen stige til hovedet og kører med Sommerkampagnepriser på vores MedarbejderApp. Hvad betyder det? Jo, det betyder at beslutter du dig for at få udviklet en MedarbejderApp senest 29.august, ja så får du 30% rabat på prisen. Hvad koster sådan en app så? Ja, det kommer jo an på indhold og funktioner. For at give nogle priseksempler så du har noget at forholde dig til, kan du kigge i vores Sommerkampagne tilbud her 


JA - vi tror på smartphone som kommunikationsmiddel – gør I?
Men hvorfor en app til intern kommunikation? Giver det mening? Vi har stukket næsen ned i nogle tal for at se hvordan det ser ud med brugen af nettet, smartphones og apps.

Brug af smartphone
Andelen af danske mobilbrugere i alderen 16-74 år, der går på nettet med mobilen steg fra 9% i 2008 til 63% i 2013. Seks ud af ti brugere læste nyheder på mobilen i 2013 og 3 ud af 4 gik på nettet via mobilen uden for deres hjem eller arbejdsplads. Andelen af brugere der downloader apps var 50% i 2013 vs. 24% i 2011 (Kilde: IT-anvendelse i befolkningen 2013, Danmarks Statistik).
 
Anvendelse af digitale medier til intern kommunikation
En undersøgelse af danske private virksomheder og offentlige organisationers interne kommunikation i 2013 viste at blot 52% af medarbejdere mente at deres intranet er nemt at bruge. Kun hver anden kommunikationsfunktion bruger intranettet til at differentiere kommunikationen og målrette den til de forskellige medarbejdere. Blot 46% anvender digitale dialogmedier, og ¼ af de kommunikationsansvarlige mener ikke at virksomhederne har tidssvarende interne kommunikationskanaler (Kilde:IK13, Intern Kommunikation Anno 2013, Resonans Kommunikation, 2013).
 
 
MedarbejderApp – hvorfor?
Hvis I ønsker et værktøj til at kommunikere med de decentrale medarbejdere som pædagoger, sosu-assistenter, sygeplejerske, portører, produktionsmedarbejdere og håndværkere (mfl.) - ja så er en app slet ikke så tosset igen – tør vi godt at sige. Med en app kan du nå ud til medarbejdere, der ikke sidder ved en PC til daglig. Hvorfor vælge SortKaffe's MedarbejderApp? Vores MedarbejderApp skræddersys jeres behov og ønsker - OG brandes med jeres navn, logo og farver. Så benævnelsen ”SortKaffe´s MedarbejderApp” er lidt misvisende - det er jeres app til intern kommunikation!  Det er altså jer der bestemmer indhold og funktioner i henhold til behov og ønsker. Vi kommer naturligvis gerne med anbefalinger - eksempelvis anbefaler vi at I opfordrer jeres medarbejdere til at deltage i nyheds - og vidensdelingen ved at kommentere på artikler i app´en eller selv komme med inputs til den gode historie.

Kontakt os hvis du har spørgsmål - også i sommeren.
Og rigtig god sommer - Hilsen SortKaffe 
Denne email er sendt til: <<E-mail-adresse>>
Hvorfor modtager jeg denne e-mail?    Afmeld mig fra denne liste    Opdater mine præferencer
SortKaffe · Vindinggård Ringvej 1 · Vejle 7100 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp