Copy

Nieuwsbrief van de Moeder's Geuren
De verjaardag van 𝐆𝐀𝐍𝐄𝐒𝐇
- 𝐆et 𝐀lways 𝐍ew 𝐄nergy 𝐒pirit 𝐇appiness -
       

In de Indiase mythologie is Ganesh de God van Succes en de vernietiger van obstakels en het kwaad. Hindoes bidden tot Ganesh voordat ze aan iets nieuws beginnen. Daarom vereert men Ganesh ook als beschermer van reizigers en nieuwe projecten (zoals het bouwen van een nieuw huis). 
Ganesh is de zoon van de God Shiva en zijn vrouw Parvati. Het verhaal gaat als volgt: zijn vader Shiva is jaren weg van huis om oorlog te voeren en bij thuiskomst denkt hij een indringer te onthoofden, maar het blijkt zijn zoon Ganesh te zijn. Zijn vrouw is zeer bedroefd en hij beloofd zijn zoon een nieuw hoofd te geven en wel van het eerste levende wezen dat langskomt. Dat bleek echter een olifant te zijn. En zo komt Ganesh aan het hoofd van een olifant.

Het hoofd van Ganesh symboliseert de Atman, het hogere zelf dat de ultieme waarheid van het menselijk bestaan symboliseert. Zijn menselijk lichaam vertegenwoordigt Maya, het aards bestaan van de mens. Zijn hoofd symboliseert ook Wijsheid en zijn slurf OM, de oerklank waaruit alles is ontstaan. In zijn bovenste rechterhand houdt hij een ‘goad’ die de mensheid helpt vooruit te gaan en die obstakels verwijdert op het eeuwige pad. De ‘noose’ in Ganesh’ linkerhand is een zacht hulpmiddel om alle moeilijkheden te overwinnen.
Hij houdt zijn gebroken slachttand in zijn onderste rechterhand als symbool van offering. De rozenkrans in zijn onderste linkerhand geeft de continue drang naar kennis aan. De zoetigheid die hij in zijn slurf draagt vraagt ons de zoetheid van de Atman te ontdekken.
Met zijn waaiervormige oren laat hij zien dat hij ‘een en al oor’ is voor zijn volgelingen. De slang om zijn middel geeft zijn energie aan in alle vormen.
En hij laat zien nederig genoeg te zijn om op een van de laagste diersoorten te rijden, en wel op een muis of rat!


       

Dit is een prachtig terracotta beeld van Ganesh op traditionele wijze beschilderd.
Het beeld is 38 cm hoog, 20 cm breed

       
  
Handgemaakte en handbeschilderde terracotta beeldjes
(6 verschillende) in de vorm van Ganesh die muziek maakt,
 (de Ganeshjes spelen op toeter, trommel, orgel, sitar, cymbaal en tabla).
Ze zijn ook los verkrijgbaar.
            
Handgemaakte terracotta wierookhouders
    
Muurwierookhouder in de vorm van Ganesh liggend op een blad in de formaten middel en klein. En een wierookhouder in de vorm van Ganesh die relaxt in een schelp. 
Ganesh Nagchampa – De Hindoe God van Rijkdom en Vriendschap
Ganesh Nagchampa is een wonderschone compositie van verschillende lavendelsoorten. Het is van top tot basis noot een hele schone, kruidige en groene combinatie van fluweelzachte Lavendin en Lavendel. De pittige noot is verkregen door Rozemarijn, Patchouli en Amber.

Ganesh dikke stokken voor binnen en buiten voor een langere branduur en stevigere geur. Ganesh Nagchampa wierook is ook verkrijgbaar in korte stokken.
    
Ganesh zittend op een schelp en Ganesh bezig met een Indiase ceremonie (Puja): een handgemaakte terracotta wierookhouder geverfd of ongeverfd.
Met de hand gemaakte en geschilderde terracotta wierookhouder in de vorm van Ganesh.
    
Ganesh middel geverfd: lotus, puja, op kussen. Ook ongeverfd te verkrijgen. 
         
Ganesh, een bijenwas beeldje Dit beeldje ruikt naar de populaire Ganesh geur. Ganesh rust op een kleine Ganesh Nagchampa geursachet. De afmetingen van dit bijenwasbeeldje is: 6cm hoog en 3cm breed.

Ganesh Nagchampa geurkussentje - De inhoud van de zakjes bestaat uit wit sandelhoutpoeder waar de Moeder’s Geuren Ganesh parfum aan is toegevoegd. Dit geurfestijn zit in een katoenen binnenzakje en is dichtgestikt in een mooi katoenen buitenzakje. De grote geursachets zijn ongeveer 9,5 cm hoog x 9,5 cm breed. De kleine geursachets (mini) zijn ongeveer 5,5 cm hoog en 5,5 cm breed. Omdat het handwerk is kunnen de afmetingen enkele millimeters afwijken.
                   
           
Ganesh Voelgel
Hij is vriendelijk, vrolijk, genereus en gedraagt zich als een ware vriend. Ganesh is ook kracht en veiligheid. Het leven voelt licht en gemakkelijk als je van die kracht gebruik kan maken (hij kan niet werken met zwakheid, zieligheid en depressie). Ganesh is rijk aan gevoel en heeft een ordenend effect op de buik. Ganesh is ook een ster in het lijmen van gebroken huwelijken. 
Om het effect van de voelgel te voelen, kun je je ogen sluiten terwijl je het potje of het buisje in je handen houdt.
Als je wilt kun je je buisje om de hals dragen of 's avonds tussen jullie kussen leggen. 

Voelgels zijn plantaardige gels (uit de papier- en houtindustrie) die verrijkt zijn met harmonieën uit de natuur zelf: de mooiste en meest bijzondere bloemenextracten en essentiële oliën. Tot wel 28 verschillende extracten en oliën in één voelgel. Bloemen zijn de expressie van pure schoonheid en harmonie, het voorbeeld van het verlangen naar het hoogste licht (van de zon).
De voelgels werken als een voorbeeld, een spiegel voor je innerlijk en zij brengen via resonantie de oorspronkelijke harmonie in je zelf terug en verhogen die vervolgens. De harmonie van de bloemenextracten wordt als het ware in ons gevoel gespiegeld en via resonantie (zoals bij een stemvork) weet ons innerlijk weer hoe het was en hoe het weer kan zijn. De werking van de voelgel gaat net zolang door tot de harmonie (waar de voelgel voor staat) perfect teruggebracht is; daarna blijft die harmonie in je groeien. Daarom noemen we de voelgels weleens: ‘yoga in een potje’, waarbij de mix van bloemenoliën in de voelgel de guru of leraar is, die je stap voor stap kan helpen de harmonie in je zelf te verhogen en bewuster kan maken.

       

Je kunt in al onze webshops tegelijkertijd winkelen,
want alles gaat in 1 mandje:

winkel.wierook.nl

voor alle wierookgeuren en wierookhouders, voor cadeausetjes en geurkussentjes

www.bijenwasgeuren.nl
voor 100% bijenwas vormpjes met natuurlijke bloemenoliën voor in een aromalampje. Bijenwas miniatuurtjes, en bijzondere spekstenen aromalampjes.

www.gels4.me
voor meer dan 100 voelgels en de nieuwste voelgels.

www.dewarevrouw.nl
hier vind je het boek De Ware Vrouw, voor vragen en antwoorden...

Wil je langskomen om de voelgels te voelen en te ervaren, en/of onze andere producten te zien, te ruiken, te testen, dan kun je van dinsdag t/m vrijdag bij ons in Almere langskomen om te kiezen (graag even bellen om af te spreken).

Contactinformatie de Moeder's Geuren:
Mira International BV
Edvard Munchweg 27 (bedrijventerrein Het Atelier)
1328 MA  Almere Tussen de Vaarten Zuid
Tel: 036-5348610
Email: 
info@wierook.nl
Website: www.wierook.nl

Bestelinformatie
op zaterdag, zondag of maandag voor 12:00 besteld en betaald, dinsdag in huis
op dinsdag voor 12:00 besteld en betaald, woensdag in huis
woensdag voor 12:00 besteld en betaald, donderdag in huis
donderdag voor 12:00 besteld en betaald, vrijdag in huis
vrijdag voor 12:00 besteld en betaald, zaterdag in huis


Klantenservice
Vragen over bestellen? Andere vragen? 
Neem dan contact op met onze klantenservice: 
036-5348610 

Telefonisch of per email bij ons bestellen? 
Geen probleem, ook dan krijgt u korting (genoemd op de websites).

Bestelling ophalen in Almere? 
Ook geen probleem! U kunt langskomen in ons magazijn:
Edvard Munchweg 27, 1328 MA, Almere (tussen de Vaarten)
(wel even bellen van te voren)


Laat al je vrienden en vriendinnen ook meegenieten van deze nieuwsbrief en stuur het door en deel via Twitter of Facebook! 

Volg ons op:
De Moeder's Geuren Facebook pagina
De Moeder's Voel-gel Facebook pagina
EM-winkel Facebook pagina

 
U ontvangt deze email, omdat u ingeschreven staat in ons klantenbestand.
Afmelden? Klik hier

Deze mail is verstuurd met:
Email Marketing Powered by Mailchimp