Copy

Cultuurbosch nieuwsbrief | januari 2017

View this email in your browser
Via de Cultuurbosch nieuwsbrief willen wij alle Culturisten en andere geïnteresseerden maandelijks op de hoogte brengen van al het nieuws op het gebied van kunst & cultuur in de gemeente 's-Hertogenbosch.

Alle eerder verzonden Cultuurbosch nieuwsbrieven zijn 
hier terug te vinden.
Blog door de redactie van Cultuurbosch
Meerjaren subsidieregeling amateurkunst

Op 15 januari 2017 start de aanvraag voor de meerjaren subsidieregeling amateurkunst van de provincie Noord-Brabant. Aanvragen kunnen ingediend worden tot en met 15 februari 2017.

Draag je bij aan het verbeteren van de artistieke en organisatorische kwaliteit van amateurkunst door op provinciaal niveau te werken aan kwaliteit, organisatiegraad of talentontwikkeling? Dien dan een aanvraag in. Wil je eerst je aanvraag laten checken door Kunstbalie? Dat kan! Kom hiervoor op 17 of 21 januari 2017 naar de meerjarencheck.Voor meer informatie over de regeling kun je terecht op de website van Kunstbalie en op de website van de provincie Noord-Brabant.

Lees verder
Blog door de redactie van Cultuurbosch
ZomerExpo zoekt kunst
Nog tot en met 7 maart 2017 kunnen (amateur-)kunstenaars één of meer kunstwerken voor een voorronde van de ZomerExpo aanmelden. Deze kunsttentoonstelling, met open inschrijving en anonieme selectie, vindt dit jaar in Museum de Fundatie te Zwolle plaats. Alle beeldende disciplines zijn welkom. Het thema is 'water'.
 
De ZomerExpo is van 25 mei t/m 20 augustus 2017 parallel te bezichtigen in Museum de Fundatie te Zwolle en Kasteel het Nijenhuis te Heino/Wijhe. Tijdens vijf landelijke voorrondes selecteert een jury in totaal 250 werken voor de expo.

Lees verder
Blog door de redactie van Cultuurbosch
Iktoon inspiratiebijeenkomsten
Ben jij een gepassioneerd danser, muzikant, beeldend kunstenaar, acteur, filmer, vlogger, zanger of fotograaf? En wil je dat aan de rest van Nederland laten zien? Doe dan mee met "iktoon" in juni 2017.

De hele maand juni zet iktoon amateurkunstenaars in the spotlights. Wil je ook in de spotlights staan en meeliften op de landelijke publiciteit rondom iktoon? Dat kan! Organiseer een eigen activiteit en meld deze aan via www.iktoon.nl.

Wil je meer informatie, inspiratie of andere deelnemers ontmoeten? Kom dan naar een van de bijeenkomsten:
Muzerije, Den Bosch: vrijdag 27 januari van 13:00 - 16:00 uur
Markant, Apeldoorn: donderdag 2 februari van 19:00 - 22:00 uur
LKCA, Utrecht: donderdag 16 februari van 10:00 - 13:00 uur
Mail naar info@iktoon.nl om jezelf aan te melden voor één van deze bijeenkomsten.

Lees verder

Nieuws uit de sector:

IK HEB EEN IDEE... WAT NU?
Bij Kunstbalie start op 11 februari 2017 de cursus: Ik heb een idee.. Wat nu?  Aan het eind van deze cursus (bestaande uit vijf bijeenkomsten) ben je, dankzij de praktische schrijftips en tricks over marketing, financiën en projectmanagement, in het bezit van een projectplan. Je weet de diverse financieringsbronnen te vinden en schrijft een sterk verhaal over je project. Je kunt ook één of enkele van de bijeenkomsten volgen.
Lees meer
Agenda:
Donderdag 19 januari 2017: Lohengrin Folksessie
Vrijdag 20 januari 2017: Opera bla-bla
Zaterdag 21 januari 2017: Happening
Zaterdag 28 januari 2017: Lohengrin Sessies
Zondag 29 januari 2017:  De Stem van Bosch 2017
Donderdag 2 februari: David Savage & Friends
Vrijdag 3 februari 2017: Opera bla-bla
Zondag 5 februari 2017: Tangosalon

Prikbord:

Stagiaire gezocht
Kunst&Zo zoekt een stagiaire voor de begeleiding en voorbereiding van workshops en lessen.
Voor meer info neem contact op via: vraagkunstenzo@gmail.com.

De Orthense Harmonie zoekt ervaren muzikaten
De Orthense Harmonie is flink groeiend qua jeugd en inmiddels zijn veel jongens en meisjes zover dat ze instromen in het grote orkest. De Orthense Harmonie is daarom op zoek naar muzikaal goede kartrekkers die het leuk vinden de jeugd te ondersteunen en het orkest mee naar een hoger niveau te tillen. Bij de saxen, trompetten, trombones, baritons en bij het slagwerk/drums zijn kartrekkers nodig. De harmonie is tevens op zoek naar hoornisten en hoboïsten. Neem voor meer info en om aan te melden contact op via: www.orthenseharmonie.nl.

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 Cultuurbosch, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp