Copy
JukoArt - Kaupungin rennoin galleria
View this email in your browser
JukoArtin syksyn taiteilija on Mirella Salo
– Avajaisia vietetään keskiviikkona


Syksyn 2019 JukoArt-näyttelyn pystyttää lahtelainen 24-vuotias Mirella Salo. Avajaisia juhlitaan keskiviikkona 11.9. klo 18. Musiikkia avajaisissa tarjoilee UniVelatBois.

Lämpimästi tervetuloa!

**

JukoArtin näyttely on Mirella Salon kahdeksas. Näyttely koostuu taiteilijan uusista töistä ja vanhoista mm. Salon äidin maalauksista, joita taiteilija muunnellut uusiksi teoksiksi.
 
"Maalatessani voin työstää pitkään selkeää ja viimeisteltyä jälkeä, mutta hetken mielijohteesta kuitenkin maalata sen päälle esimerkiksi auringon tai kullin taivaalle lentelemään. Pidän tunteesta, että saan ‘’tuhria’’ siistit muotokuvatauluni, jos siltä tuntuu. Muotokuviin pyrin muutenkin kuvaamaan epätyypillisiä asetelmia, joissa viimeisin innostukseni ovat työvaatteet ja hedelmät", kertoo Salo, ja jatkaa "Viime aikoina minua on inspiroinut seksuaalisuus ja seksi, ja kaikki siihen liittyvät tabut."

Salon näyttely käy vuoropuhelua Vanhan Jukon teemavuoden kanssa. Jukon vuoden 2019 teemana on seksi ja seksuaalisuus, ja se on osa kolmivuotista Muutos-otsikon alla kulkevaa ohjelmistokautta.

Teatteri Vanha Juko avasi vuoden 2019 alussa lämpiönsä lahtelaisille kuva- ja valokuvataiteen ammattilaisille näyttelytilaksi ja näin syntyi JukoArt-galleria. Näyttelytoiminnan avasi ensimmäisenä valokuvaaja Antti Sepponen kevätkaudella 2019. JukoArt on yleisölle avoinna aina teatterin lipunmyynnin aukioloaikojen mukaan sekä aina esitysten yhteydessä. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on esillä 18.12. asti.

Jukon kuvapankki: www.flickr.com/photos/teatterivanhajuko/albums
Lisätiedot näyttelystä: Mirella Salo, 044 595 4114
Teatteri Vanha Juko / Facebook
Teatteri Vanha Juko / Instagram
Teatteri Vanha Juko
Teatteri Vanha Juko / Twitter
Email
Teatteri Vanha Juko 
Rautatienkatu 13 
15110 Lahti 

p. 03 7520 585 ke klo 15–17 ja to klo 16–18 (esityskaudella)
toimisto@teatterivanhajuko.fi 

www.teatterivanhajuko.fi 
www.facebook.com/teatterivanhajuko 
www.twitter.com/vanhajuko 
www.flickr.com/teatterivanhajuko

Päivitä tiedot  I  Peruuta tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp