Copy
Tiedote: Halko #11 tehdään yhteistyössä Niveltämön ja Lumoksen kanssa
View this email in your browser
Jukon Halko #11 halkaistaan lauantaina yhteistyöllä

Tämän viikon lauantaina eli 30.3. klo 19 on jälleen halonhakkuun aika. Syksyllä 2015 Jukon aloittama teatterilaboratorio on ehtinyt riemastuttaa, naurattaa, yllättää ja hämmentää paitsi yleisöä myös tekijöitään.

Omaa työskentelyään avartaakseen jukolaiset kutsuvat toisinaan Halko-työpajaan mukaan myös muita taiteilijoita. Tulevan lauantain Halkoa jukolaisten kanssa ovat halkomassa lahtelainen Nukketeatteri Niveltämö sekä Lumos-kvartetti.

Nukketeatteri Niveltämö on lahtelaisten vapaiden taiteilijoiden muodostama ammattinukketeatteri. Sen tavoitteena on tarjota korkeatasoista nukketeatteria niin lapsille kuin aikuisillekin. Ennakkoluuloton, myös lahtelainen, Lumos-kvartetti nauttii kaikenlaisista musiikillisista aluevaltauksista. Lumos keikkailee ahkerasti ja
on soittanut mm. Laura Närhen, Jesse Kaikurannan, Vicky Rostin, Pepe Willbergin, Marko Haaviston ja Mikael Saaren levyillä.

Mistä Jukon Haloissa onkaan kyse?

Halko-työpajassa harjoitellaan viikko ja sen jälkeen näytetään, mitä saatiin aikaan. Sitten kukin halko heitetään liiteriin odottamaan joko uutta hakkuuta tai polttamista. Halot ovat ennen kaikkea jukolaisten työtapojen ja näkökulmien kehittämistä varten kehitetty paja, mutta sen tulokset näytetään myös yleisölle.

Jokaisesta Halko-viikosta voi saada makupaloja Facebook-tapahtumassa, jonne viikon edetessä laitetaan videoita ja kuvia prosessista. Jokaista Halkoa varten on luotu oma tapahtumansa.

Lisätiedot:
Halko-teatterilaboratorio; Linda Wallgren, Jukon taiteellinen johtaja, 050 439 1409
Halko #11 – Nukkemusikaali 2; Kaisa Karekallas, Nukketeatteri Niveltämö, 045 673 4797

Liput: 5 €
Jukon oma lipunmyynti: p. 03 752 0585 ke klo 15–17 ja to klo 16–18 sekä tuntia ennen esitystä. Lippuja voi varata myös sähköpostilla toimisto@teatterivanhajuko.fi.
Perusliput myös www.lippu.fi.
Teatteri Vanha Juko 
Rautatienkatu 13 
15110 Lahti 

p. 03 7520 585 ke klo 15–17 ja to klo 16–18 (esityskaudella)
toimisto@teatterivanhajuko.fi 

www.teatterivanhajuko.fi 
www.facebook.com/teatterivanhajuko 
www.twitter.com/vanhajuko 
www.flickr.com/teatterivanhajuko

Sait tämän viestin, koska olet ilmoittanut tietosi Teatteri Vanhan Jukon postituslistalle (Sisäpiiri). Oheisista linkeistä voit muuttaa tietojasi tai peruuttaa tilauksen.

Päivitä tiedot  I  Peruuta tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp