Copy
Je ontvangt deze e-mail als lid van ETV de Helster
Bekijk deze mail in je browser

Hello ETV Ladies, 

De inschrijving voor de ETVs Ladies Day 2022 staat open! De vierde editie van dit gezelligheidstoernooi vindt plaats op zondag 28 augustus.

Het toernooi staat open voor dames 18+ met speelsterkte 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Gespeeld wordt met een vaste partner. Dit jaar kan er ook gepaddeld worden! Samen met jouw partner speel je over de hele dag drie wedstrijden van 45 minuten. In de pauze wordt er een overheerlijke lunch geserveerd.
 

Gezellige dag en veel te doen

Doe mee met je vriendin, zus of moeder! We hebben naast tennis een leuk en gevarieerd nevenprogramma (beauty, mode, sieraden etc.) samengesteld. Op het Nieuwe Buren plein is van alles te beleven. Onze hoofdsponsor SuusSkin en subsponsoren 't Ploegje, My35 Elst en Sport 2000 Snelders zijn aanwezig met een stand.

Het programma

De inloop is vanaf 9.30 uur. Er staat een kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers voor je klaar. Hierna vindt er een gezamenlijke warming-up plaats. De warming-up is speciaal gericht op tennis en wordt verzorgd door Bo en Britt van My 35. De eerste wedstrijdronde start om 10.30 uur en de laatste eindigt om 15.00 uur. Tussendoor is er ruimschoots gelegenheid voor een overheerlijke lunch verzorgd door Café Restaurant De Vereniging. We sluiten het programma af met een gezellige borrel. De borrelhapjes worden verzorgd door ETVs Ladies Day.

Aanmelden voor de Ladies Day

Je kunt je als koppel aanmelden. Deelname aan deze dag kost € 16,25 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/cappuccino/thee met wat lekkers bij binnenkomst, de gezamenlijke warming-up, een overheerlijke lunch en borrelhapjes.

Net zoals in voorgaande edities zetten we de inschrijving in eerste instantie open voor leden van ETV de Helster met één introducee. Vanaf augustus bekijken we of we het toernooi openstellen voor koppels buiten ETV de Helster. 

Je kunt je nu inschrijven via toernooi.nl. Klik op deze button!

Schrijf je tijdig in, want VOL = VOL

Zowel jij als jouw partner, dienen zich afzonderlijk in te schrijven. Let op: het moment dat de laatste persoon van het koppel zich inschrijft, geldt als inschrijvingsdatum. Dit leuke toernooi mag je niet missen, schrijf je meteen in via bovenstaande button!

Wij hopen dat je meedoet en wensen je alvast een fijne zomer!

Tot 28 augustus !?! 

Met sportieve groet,

Het organisatieteam
Esther Foget, Jacobine Kersten, Joy Snijders, Annemarie van Tiel en Isabelle van Zadelhoff

ETVs Ladies Day wordt mogelijk gemaakt door sponsoren: 
Copyright © 2022 ETV de Helster, All rights reserved.
Facebook
Twitter
Website
Instagram