Copy
REKK NEWSLETTER

Meghívó SET-NAV Regionális Workshopra 2019. február 26.

A SET-Nav (www.set-nav.eu) kutatás célja a tiszta, biztonságos és hatékony európai energiaszektor megvalósításához való hozzájárulás az egyes szektorok 2050-ig tartó dekarbonizációjára vonatkozó döntési alternatívák kidolgozásával. A kutatás az Európai Bizottság Horizon 2020 programjának támogatásával valósul meg.

A kutatás minden vizsgált szektorban - épületenergetika, közlekedés, ipari energiafogyasztók, villamosenergia és energetikai infrastruktúra fejlesztés -  kidolgozza azokat a technológiai portfóliókat, amelyek optimálisan járulhatnak hozzá a 2050-re vonatkozó dekarbonizációs célkitűzések megvalósításához. Minden szektorban 4 forgatókönyvet építettek fel a kutatók, és ezek hatásait modellezték a dekarbonizációs törekvések szempontjából. Az eredmények a Strategic Energy Technology Plan (SET-Plan) továbbfejlesztését is segítik majd.

Február 26-án Budapesten regionális workshop keretében vitatjuk meg a SET-Nav kutatás eredményeit.

A workshop keretében:
- A modellezéseket végző kutatóintézetek szektoronként bemutatják az eredményeket; majd
- Az adott terület szakértőivel megvitatjuk az eredményeket, a feltételezések megalapozottságát és az optimális technológiai portfóliók relevanciáját.

Örömmel várjuk a szakmai rendezvényre!

A workshop időpontja: 2019. február 26, 9.30-15.30
Helyszín: Budapest Music Center, Könyvtár terem,  Budapest 1093, Mátyás utca 8


A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
SET-Nav workshop honlapja és regisztráció
Részletes program

Erősítse meg feliratkozását

Az adatvédelem jogszabályi követelményei 2018. május 25. napjával, az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (2016/679 EU Rendelet) hatályba lépésével megváltoztak.
Kérjük, hogy az alábbi linken nyilatkozzon, hogy a továbbiakban is meg szeretné-e kapni a hírlevelet!
Feliratkozás megerősítése
Az adatvédelem jogszabályi követelményei 2018. május 25. napjával, az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (2016/679 EU Rendelet) hatályba lépésével megváltoznak. A REKK Alapítvány a jogszabályoknak való megfelelésre és az Ön adatainak védelmére kiemelt figyelmet fordít, így honlapján 2018. május 25. napján az előzőek érdekében módosítja adatvédelmi szabályzatát és adatait a jövőben a módosított szabályzat alapján kezeli tovább. Kérjük, olvassa el módosított adatvédelmi szabályzatunkat, amelyet itt érhet el! Amennyiben nem ért egyet a módosított szabályzatban foglaltakkal, az adatkezelésre adott korábbi hozzájárulását az adatvédelmi szabályzatban írtak szerint visszavonhatja. Ilyen esetben személyes adatait a továbbiakban nem kezeljük, azokat haladéktalanul töröljük.
Copyright © 2019 REKK Foundation for Regional Policy Co-operation in Energy and Infrastructure,
All rights reserved.

You are receiving this email because you showed interest in the research of REKK.

Would you like to modify your subscription?
Modify your subscription or Unsubscribe

alapitvany@rekk.hu

Email Marketing Powered by Mailchimp