Copy
StudieBijbel Nieuws april 2021
Toon deze email in de browser
Kennismaken met een teamlid van het CvB

Wat leuk!  

Het CvB viert een jubileum

Marijke Diepeveen
Administratie & ondersteuning bij het CvB

Ons teamlid Marijke is 12,5 jaar in dienst. In het interview voor de StudieBijbel Nieuwsbrief zegt Marijke "In 2008 had ik het verlangen om te mogen werken in een christelijke organisatie waar ik mijn talenten mag inzetten tot eer van God. Dit verlangen is beantwoord door mijn baan bij de StudieBijbel. Het werk op kantoor vind ik leuk en afwisselend, vooral ben ik dankbaar voor het mooie team van collega’s waarmee ik mag optrekken."
En zeker zijn we, als team, ook dankbaar voor onze lieve, doortastende en betrokken collega. Altijd staat zij voor anderen klaar en zorgt op het juiste moment voor een cadeautje of bloemetje. Dat willen we deze keer graag eens omdraaien! Bedankt, Marijke, we hopen nog lang van jouw actieve aanwezigheid te genieten.


Elke maand zullen we een van onze teamleden bij u introduceren. Deze keer Marijke die sinds 2008 bij het CvB betrokken is.

Hier leest u meer.

Partnerschap
GlobalRize en Centrum voor Bijbelonderzoek slaan de handen ineen 

GlobalRize is een snelgroeiende organisatie die via internet een evangelisatiestrategie heeft ontwikkeld in Latijns Amerika onder de naam Palabras Bíblicas. Het Centrum voor Bijbelonderzoek biedt een gratis Spaanstalige Bijbel-app aan die door meer en meer gebruikers wordt gewaardeerd. In een gezamenlijk project willen zij van elkaar leren en gebruik maken van elkaars netwerk en expertise. Doel voor GlobalRize is om een krachtige Bijbel-app aan te bieden aan haar evangelisatiecontacten en mentoren. Het Centrum voor Bijbelonderzoek kan haar netwerk van betrokken gebruikers verbreden. Zo ontstaat voor beide kanten een win-win situatie. Er zal gebruik worden gemaakt van elkaars websites en ook sociale media speelt een belangrijke rol. Voor GlobalRize is Arjan Vader de projectleider, aan de kant van het Centrum voor Bijbelonderzoek is dat Haije Bergstra. Na een jaar van intensief samenwerken zal het project geëvalueerd worden.   

Bij de foto: 
Voor GlobalRize ondertekende Frans de Lange het contract. Voor het Centrum voor Bijbelonderzoek was dat Gijs van de Brink.
Hier leest u meer.

De StudieBijbel
Voor alle online lezers en alle boekenliefhebbers 
Deze actie loopt t/m 30 april 2021

Nu 50% KORTING voor nieuwe abonnees op StudieBijbelpakket Salomo;
6 maanden abonneren tegen actietarief: €6,75 i.p.v. €13,50 per maand.

 
Nu 20% KORTING op alle StudieBijbel boeken met nieuwe lay-out (NT en OT)
Boekenserie Nieuwe Testament (17 delen)  
van €1.105,00 nu voor €851,95  
Boekenserie Oude Testament (12 delen) 
van € 780,00 nu voor €624,00
 
Wilt u de StudieBijbel samen met uw familie, vrienden, collega's, studiegroep of gemeenteleden gebruiken? Dan kunt u een collectief account aanvragen  

Wilt u kennismaken met de StudieBijbel app ?  Voer bij uw registratie de aanmeldcode  NBAPR21CVB  in om 45 dagen GRATIS toegang te hebben tot het meest uitgebreide pakket, HET PAKKET SALOMO!   

Gratis registreren bij StudieBijbel
Nieuws van partners
Vacatures Evangelisch College
Wil jij jouw kennis en talenten inzetten voor een missie-gedreven organisatie?
Het Evangelisch College in Zwijndrecht zoekt per direct:
  • Coördinator ETS-Bijbelcursus (20 uur per week)
  • Theoloog/communicatiemedewerker (12-18 uur per week)
  • Medewerker Marketing & Communicatie (24-38 uur per week)
Reageren kan tot en met 7 mei. Bekijk de vacatures en solliciteer via:
 
StudieBijbel StudieBijbel
Studiebijbel Studiebijbel
CvB CvB
studiebijbel.nl studiebijbel.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u vermeld staat in de mailinglijst van het Centrum voor Bijbelonderzoek. U kunt zich via deze link afmelden of uw instellingen wijzigen.
Postadres: Postweg 18, 3941 KA Doorn, Nederland
Copyright © 2020 Centrum voor Bijbelonderzoek, wijzigingen voorbehouden.