Copy
StudieBijbel Nieuws november 2020
Toon deze email in de browser

Grote korting op StudieBijbel boeken

Een aantrekkelijke actie voor alle boekliefhebbers.
 
We geven van 2 november t/m 23 december 2020 minimaal 25% korting op al onze boekuitgaven! Sommige boekdelen (met name die met oude covers) hebben tijdelijk (zolang de voorraad strekt) tot wel 70% korting.

Flinke kortingen op losse exemplaren, maar ook op de complete boekenseries:
  • Boekenserie Nieuwe Testament (17 delen) van € 1.105,00 nu voor € 799,95
  • Boekenserie Oude Testament (12 delen) van € 780,00 nu voor € 575,25
Boekenserie Oude Testament met korting
Boekenserie Nieuwe Testament met korting
StudieBijbel.nl webshop

Nieuw in de StudieBijbel app


E-book in de StudieBijbel store
Er is een tweede, ongewijzigde herdruk verschenen van het boek "Op betrouwbare grond" van drs. Gijs van den Brink. Het boek gaat over de betrouwbaarheid van het NT. Deze 2e druk is als e-Book te koop in de StudieBijbel store.
Van den Brink gaat in dit boekje vooral in op allerlei kwesties rondom de betrouwbaarheid en de uitleg van het Nieuwe Testament.

Revisie
Revisie van het commentaar van Matteüs hoofdstuk 23, 24 en 25 is geïmporteerd en vanaf nu beschikbaar in de StudieBijbel app.

Abbott-Smith Grieks-Engels woordenboek
Het bekende Grieks-Engelse Lexicon van Abbott-Smith op het Nieuwe Testament is nu beschikbaar binnen de StudieBijbel. Naast de al bestaande woordstudies heeft u nu een extra woordenboek om de betekenissen van Griekse woorden te achterhalen en met elkaar te vergelijken.

Heb je nog tips of suggesties voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de StudieBijbel? Mail dat naar info@studiebijbel.nl.
De meest actuele ontwikkelingen staan per update op de release notes pagina >
E-book: Op betrouwbare grond
Abbott-Smith Grieks-Engelse woordenboek Nieuwe Testament
Direct naar de StudieBijbel

StudieBijbel helpen groeien


Onze vaste abonnees kunnen ons helpen om StudieBijbel voor nog meer mensen beschikbaar te maken. Wat te denken van (online) Bijbelstudiegroepen of gemeentegroeigroepen.
Deel met de mensen in uw omgeving uw enthousiasme over StudieBijbel. Dat kan in een (online) ontmoeting, via uw eigen sociale media of misschien zelfs in een nieuwsbrief van uw school of gemeente.

Iedereen die zich registreert op Studiebijbel.nl krijgt 30 dagen gratis toegang tot het meest uitgebreide pakket. Met de code CVB-GROEI krijgen ze nog eens 15 dagen extra cadeau om het meest uitgebreide pakket te proberen.*

Na 45 dagen hebben nieuwe gebruikers nog steeds toegang tot de StudieBijbel. Men kan dan kiezen voor een betaald abonnement of gebruik blijven maken van het gratis Grace pakket.
*Alleen geldig voor nieuwe registraties.
 

TEKST OM TE DELEN OP UW SOCIALE MEDIA:

Ik gebruik StudieBijbel.nl om me te verdiepen in de Bijbel. Wilt u/wil jij ook 45 dagen de StudieBijbel gratis proberen? Met de code CVB-GROEI is het gebruik van het meest uitgebreide pakket de eerste 45 dagen helemaal gratis. Registreer gratis op www.studiebijbel.nl.
Overzicht van alle abonnementen
StudieBijbel StudieBijbel
Studiebijbel Studiebijbel
CvB CvB
studiebijbel.nl studiebijbel.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u vermeld staat in de mailinglijst van het Centrum voor Bijbelonderzoek. U kunt zich via deze link afmelden of uw instellingen wijzigen.
Postadres: Postweg 18, 3941 KA Doorn, Nederland
Copyright © 2020 Centrum voor Bijbelonderzoek, wijzigingen voorbehouden.