Copy
StudieBijbel Nieuws September 2020
Toon deze email in de browser

Start nieuwe studiejaar -  60 dagen gratis


De start van een nieuw studiejaar gaat altijd gepaard met behoorlijk veel kosten. Daarom geven we in de maand september iedereen die zich voor het eerst registreert bij de online Studiebijbel 60 dagen gratis toegang tot het meest complete Salomo pakket.

Daarna kun je gebruik blijven maken van de gratis versie 'Grace' of besluiten om te kiezen voor 1 van de 3 betaalde pakketten. Al vanaf € 1,99 per maand heb je toegang tot nog veel meer dan alleen de basisfunctionaliteit. Je kunt de verschillende pakketten vergelijken op onze website.

En voor fulltime studenten is er meestal een collectief abonnement of abonnement met korting mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via info@studiebijbel.nl.

GEBRUIK BIJ REGISTRATIE DE CODE STARTSTUDIE-2020 OM 60 DAGEN GRATIS TOEGANG TE KRIJGEN.

Kent u iemand die gaat studeren? Deel deze kortingscode met studenten in uw omgeving om ze zo te laten profiteren van dit mooie aanbod.
Gratis registreren bij StudieBijbel

Ons jaarlijks symposium gaat dit jaar niet door i.v.m. Covid-19.

Updates in de StudieBijbel app

Link delen
Vanaf de versie 8.5.0 is het nu mogelijk om de link in de adresbalk te kopiëren en te delen met anderen of om op te slaan in de notities.
Selecteer het adres in de adresbalk van de browser. Kopieer de link en deel deze met iemand anders. De ontvanger kan de link in de adresbalk plakken en (na inloggen of registreren) komt deze direct bij het juiste Bijbelvers uit.

Swipen in de mobiele versie
Vanaf de versie 8.5.0 is het in de mobiele app nu mogelijk om naar links of rechts te swipen op een Bijbelvers. Hiermee ga je naar het vorige of volgende vers.

Heb je nog tips of suggesties voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de StudieBijbel? Mail dat naar info@studiebijbel.nl.

E-books
Er komen de komende tijd meer e-books via de store in de online StudieBijbel beschikbaar. O.a. het boek 'Op betrouwbare grond' van drs. Gijs van den Brink.

De meest actuele ontwikkelingen staan per update op de release notes pagina >
Direct naar de StudieBijbel

StudieBijbel abonnementen Timotheus en Salomo


Het Timotheus pakket is beschikbaar vanaf € 1,99 per maand of kies voor het meest uitgebreide pakket Salomo voor € 13,50 per maand.

Registreer op www.studiebijbel.nl en gebruik het meest complete Salomo pakket 60 dagen gratis met de aanmeldcode STARTSTUDIE-2020.* 

Na 60 dagen heeft u nog steeds toegang tot de StudieBijbel. U kunt dan kiezen voor een betaald abonnement of gebruik blijven maken van het gratis Grace pakket.

Met elk betaald pakket in Nederland maakt u het gratis gebruik in Latijns Amerika mede mogelijk! Meer info >

*Alleen geldig voor nieuwe registraties.
Overzicht van de abonnementen

Het StudieBijbel Magazine

Nieuwe editie september 2020

In het nieuwe nummer:
  • Vrouwen in het evangelie van Johannes
  • Hooglied: lessen over seks en liefde
  • Johannes 8: Ik ben het licht voor de wereld
  • Liegt God? Beloften aan Kreta

 

PDF Download magazine

Het StudieBijbel Magazine is een populair bijbelwetenschappelijk kwartaalblad voor mensen die meer willen weten over de achtergronden van de Bijbel. Een blad dat je inzicht geeft, intrigeert, uitdaagt om verder te denken, geschreven door auteurs van de StudieBijbel. De uitgaven zijn zowel los verkrijgbaar als in abonnementsvorm en nu ook als PDF. Meer info >

Meer info over magazine als PDF
Video
De StudieBijbel app!
Beschikbaar op uw pc, laptop, tablet of mobiele telefoon
App Store of Play Store
StudieBijbel StudieBijbel
Studiebijbel Studiebijbel
CvB CvB
studiebijbel.nl studiebijbel.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u vermeld staat in de mailinglijst van het Centrum voor Bijbelonderzoek. U kunt zich via deze link afmelden of uw instellingen wijzigen.
Postadres: Postweg 18, 3941 KA Doorn, Nederland
Copyright © 2020 Centrum voor Bijbelonderzoek, wijzigingen voorbehouden.