Copy
Wat gebeurt er in jouw Brede School? Toonmoment Philippe-Ville, Buitenspeeldag, School's Got Talent en nog veel meer!
View this email in your browser
Op woensdagnamiddag 2 april gaan alle TV's uit want dan is het buitenspeeldag! Het Roodebeekcentrum organiseert die dag i.s.m. enkele partners een resem aan fijne activiteiten die allemaal doorgaan in de frisse buitenlucht van het Roodebeekpark. Alle jongeren zijn welkom! Kom je graag met een groep er naartoe of wil je enkele flyers ontvangen? Stuur dan een e-mail naar roodebeek@vgc.be .

 
Taalproject: "students in the spotlight" 
Drie jongeren hebben 10 weken lang een theaterstuk in elkaar gebokst o.l.v. Linde, theatermaakster en Jorgo, hoorspelmaker. Het resultaat mag er zijn! Het is een hybride voorstelling geworden van een origineel bedacht hoorspel en toneelstuk. De voorstelling gaat door op 19/03 om 15u in het Roodebeekcentrum.

Beluister hier de trailer van "Philippe-Ville" een verhaal waar schijn nogal bedriegend kan zijn...

 
Ouderbetrokkenheid
We willen met de Brede School graag aan ouderbetrokkenheid werken. Ben je als partner op zoek naar succesvolle manieren om ouders te betrekken of heb je als partner hier juist ervaring mee? Geef dan een seintje aan de Brede Schoolcoördinator. Samen spreken we een datum af zodat Karlien (OCB) en Marieke (VGC) op bezoek kunnen komen om ons op weg te helpen.
Brede Schoolfeest: 14 mei in GCK
Leerlingen van het MAW, MDI en het TI Don Bosco organiseren een heuse talentenshow op het brede schoolfeest. Jong en oud is welkom om hieraan mee te doen (inschrijvingdsdeadline is 17 maart via bredeschool@woluwe1150.irisnet.be).

De werkgroep "brede schoolfeest" heeft dankzij de ideetjes van de jongeren, een fijn programma klaarstaan dat binnenkort naar de partners gestuurd zal worden maar we kunnen zeker nog wat hulp gebruiken bij de voorbereiding en op de dag zelf.

We willen graag dat dit feest een resultaat wordt van een samenwerking van alle partners dus mocht je nog niet betrokken zijn, contacteer de Brede Schoolcoördinator want er is zeker een manier waarop je kan bijdragen aan het feest.
Laatste partneroverleg van het schooljaar
De Brede School heeft de laatste 3 maanden bevragingen gedaan bij de kinderen en tieners over wat zij zoal in het actieplan van volgend jaar zouden willen zien.

De resultaten worden besproken en verwerkt tijdens het volgende partneroverleg. Via dit overleg zal je mee beslissen over de vorm en inhoud van onze projecten voor volgend schooljaar, mis het dus niet! 

Datum: 1 april, 12u - 14u, in GC Kontakt (Orbanlaan 54, 1150 Sint-Pieters-Woluwe)

Werkgroepen: samen bouwen aan een brede leer- en leefomgeving
Heb je een project gezien waar je graag aan mee wilt werken of wil je graag mee nadenken over een bepaald thema? Aarzel dan niet om de Brede Schoolcoördinator hierover te contacteren. Je vindt onze projecten en doelen in het actieplan 2013 - 2014.
Nieuws van partners
  • 17/03 om 19u30 in de Fabryzaal, cultureel centrum van het gemeentehuis: laureatenconcert van de Muziekacademie van Sint-Pieters-Woluwe. Inkom gratis. Voor meer info, contacteer Bavo borroi@woluwe1150.irisnet.be
  • 26/03: VCG Sportdienst en SVS organiseren voor de eerste keer een meerkamp atletiek voor alle Brusselse basisscholen. 
    Ze organiseren ook sportkampen voor 12+.
    Voor meer info, contacteer Kevin Van Tricht: kevin.vantricht@vgc.be 
  • 2 - 11 augustus: Scouts&Gidsen Vlaanderen organiseren open kampen voor jongeren uit kwetsbare en allochtone gezinnen zodat ze kunnen kennismaken met scouting. Voor meer info contacteer Trees tv@scoutsengidsenvlaanderen.be, voor inschrijvingen mail naar openkamp@gouwoostbrabant.be 


 
Copyright © 2014 Brede School Sint-Pieters-Woluwe, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp