Copy
Grey Vibes Nieuws
View this email in your browser

   We hebben jouw STEM nodig!  
 

voor

'Huis van Vervoering educatie' 

'Huis van Vervoering educatie' is het nieuwe educatieve traject van Grey Vibes, het Koorenhuis en het ROC voor Haagse studenten en 55 plus. 

Om dit te realiseren, hebben wij 100 stemmen nodig.
Als je ons wil steunen, heel graag!
 
Dit kan door te stemmen via het subsidieprogramma Jij maakt het mee van Fonds voor Cultuurparticipatie. Je moet er wel even wat voor doen en het kost een paar minuten - het kan via facebook of via je emailadres - maar je helpt ons enorm en hopelijk kunnen wij dan binnenkort aan de slag met dit unieke project.

Dit is het plan:
Huis van Vervoering, de Haagse theaterbroedplaats van Grey Vibes en het Koorenhuis, wil met Haagse 55 plussers  op basis van de nieuwe voorstelling een educatieve afdeling opzetten voor het zorgonderwijs.
* Een educatieve afdeling waarbij de deelnemers van Huis van Vervoering een grote rol spelen in de ontwikkeling en uitvoering van educatieve programma's voor het (praktijk)onderwijs over de ouder wordende mens. 
* Een educatieve afdeling die ervoor zorgdraagt dat de komende en toekomstige voorstellingen van onze theaterbroedplaats ook altijd bezocht zullen worden door een jong publiek.
* Een educatieve afdeling die kans biedt aan Haags 55 plus om zich artistiek en didactisch te ontwikkelen, om de jeugd te bereiken, om ontmoetingen te organiseren en om ervaringen te delen met theater als vertrekpunt.

Wil je ons hierbij helpen, heel fijn! 
STEM HIER
Alvast dank!
Copyright © 2017 Grey Vibes, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp