Copy
Gener 2016 butlletí
Enero 2016 boletín
para ver en tu navegador
 

the newsletter in English    I    el boletín en castellano

Julia i Geppe us desitgen a tots un molt feliç any nou.
Estem molt entusiasmats amb el 2016 ja que "llançarem" finalment
Abandonat? Exposat?.
 
Què ha passat?
 • Es va emetre per segona vegada el documental "¿ABANDONADO?" el divendres 14 d'agost  a La 2. Es va emetre la versió TV de 57 minuts. Ara gairebé 700.000 persones han vist la pel·lícula. Si us plau, poseu-vos en contacte si us interessa organitzar una projecció.
 • El nostre documental "¿Abandonado? i / o Abandoned? ha estat seleccionat en 10 festivals i va guanyar un premi: el "Gold Award" de l'International Movie Awards a Jakarta, Indonèsia, al setembre de 2014.
 • "Abandonat?" Ha participat en l'exposició col·lectiva anomenada "Poblenou, Habitat Creatiu" a Can Felipa, a Barcelona. Julia va mostrar una animació de la seva última peça de muntatge fotogràfic anomenat "Poblenou Then + Now" i Geppe va mostrar dos extractes de la pel·lícula documental "Abandonat?": Bellesa i el capítol sobre el Poblenou. Van presentar aquests vídeos al públic 3 dimarts consecutius.
 • Julia ha completat les versions digitals de 2 enormes muntatges fotogràfics per a les exposicions de "Abandonat? Exposat ". Cada muntatge es pot imprimir en alta qualitat a més de 6 metres d'ample i també es crearà com a instal·lació en 3D per a l'exposició.
 • S'ha llançat la nova pàgina web de Julia, on també es pot veure una petita selecció de les seves fotografies per al projecte "Abandonat?". juliaclay.com

1. Geppe debatent "Abandonat? al Festival Internacional de Cinema d'Olot. 2. Exposició "'Poblenou, Habitat Creatiu" a Barcelona. 3. Un dels nous fotomuntatges de Julia.
 
Què esperar de "Abandonat?" L'any 2016?
Molt, molt més!
Ara que Julia ha superat el dolor amb el seu nou maluc i Kai, el fill de Julia i Geppe, ja va a l'escola, sabreu molt més de nosaltres en el 2016!
 • El llançament de la campanya de mecenatge (crowdfunding) al març de 2016 per finançar "Abandonat? Exposat ". Després d'haver invertit 5 anys de temps i diners en el documental ¿Abandonado? / Abandoned?, ara demanem la vostra ajuda. Oferirem impressions, descàrregues, DVD’s de "¿Abandonado?" i molt més, a canvi d'una mica d'ajuda financera per al nostre projecte. Si us plau ajuda'ns a "córrer la veu" quan arribi el moment. Gràcies.
 • Llançament de pagina web renobada per al projecte "Abandonat?".
 • Llançament de la pàgina web de Geppe Monrós.
 • "Abandonat? Exposat" es posarà en marxa. Estem oberts a escoltar els artistes, fotògrafs, escultors, artistes sonors, vídeo-artistes, etc que tenen treball sobre tema de "Abandonat?" i els agradaria participar en les exposicions. També volem saber d'experts de qualsevol índole que treballin amb els llocs abandonats i als qui els agradaria compartir en els nostres debats públics les seves experiències, solucions i punts de vista sobre la seva reutilització o sobre la seva conservació. També estem oberts a idees d'espais abandonats o reutilitzats per a albergar l'esdeveniment "Abandonat? Exposat ".        info@wasabandoned.com

Julia y Geppe os desean a todos un muy feliz año nuevo.
Estamos muy entusiasmados con el 2016 pues “lanzaremos” finalmente
¿Abandonado? Expuesto.

 
¿Qué ha pasado?
 • Se emitió por segunda vez el documental “¿ABANDONADO?” el viernes 14 de agosto a las 21:00 horas en La 2. Se emitió la versión TV de 57 minutos. Ahora casi 700.000 personas han visto la película. Por favor, poneros en contacto si os interesa organizar una proyección.
 • Nuestro documental “¿Abandonado? y/o Abandoned? ha sido seleccionado en 10 festivales y gano un premio: el Gold Award del "International Movie Awards en Jakarta, Indonesia.
 • “¿Abandonado?” ha participado en la exposición colectiva llamada”Poblenou, Habitat Creatiu” en Can Felipa, Barcelona. Julia mostró una animación de su última pieza de montaje fotográfico llamado "Poblenou Then + Now" y Geppe mostró dos extractos de la película documental “¿Abandonado?”: Belleza y el capítulo Poblenou. Presentaron estos videos para el público 3 martes consecutivos.
 • Julia ha completado las versiones digitales de 2 enormes montajes fotográficos para las exposiciones de “¿Abandonado? Expuesto”. Cada montaje se puede imprimir en alta calidad a más de 6 metros de ancho y tambien se creará como instalación en 3D para la exposición.
 • Se ha lanzado la nueva página web de Julia, donde tambien se puede ver una pequeña selección de su obra fotográfica para el proyecto “¿Abandonado?”. juliaclay.com

1. Geppe debatiendo “¿Abandonado? en el Festival Internacional de Cine de Olot. 2. ´Exposición “'Poblenou, Habitat Creatiu” en Barcelona 3. Uno de los nuevos fotomontajes de Julia
 
¿Qué esperar de “¿Abandonado?” en el año 2016?
Mucho, mucho más!
Ahora que Julia ha superado el dolor con su nueva cadera y Kai, el hijo de Julia y Geppe, ya va al colegio, sabreis mucho más de nosotros en el 2016!
 • El lanzamiento de  la campaña de mecenazgo (crowdfunding) en marzo de 2016 para financiar ¿Abandonado? Expuesto. Después de haber invertido casi 5 años de tiempo y dinero en el documental ¿Abandonado?,ahora pedimos vuestra ayuda. Ofreceremos grabados, descargas, DVD’s de  “¿Abandonado?” y mucho más, a cambio de un poco de ayuda financiera para nuestro proyecto. Por favor ayúdanos a “correr la voz” cuando llegue el momento. Gracias.
 • Lanzamiento de pagina web renobada para el proyecto ”¿Abandonado?”.
 • Lanzamiento de la pagina web de Geppe Monrós.
 • ¿Abandonado? Expuesto se pondrá en marcha. Estamos abiertos ​​en escuchar a los artistas, fotógrafos, escultores, artistas sonoros, video-artistas, etc que tienen trabajo sobre tema de "¿Abandonado?" y les gustaría participar en las exposiciones. También queremos saber de expertos de cualquier indole que trabajen con los lugares abandonados y a los que le gustaría compartir en nuestros debates públicos sus experiencias, soluciones y puntos de vista sobre su reutilización así como sobre su conservación. También estamos abiertos las ideas de espacios abandonados o reutilizados para albergar el evento “¿Abandonado? Expuesto”.
   info@wasabandoned.com

Facebook
Website
Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Share
Copyright © 2016 Abandoned?, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

You're receiving this email because either you opted in at an 'Abandoned?' event or on our website, we've worked or collaborated with you or we know you. If you'd prefer to opt out please click the link above. You can change the language version you'd like to receive by updating your subscription preferences.