Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

De winter dient zich aan. De maanden voor eindejaarsfeesten en nieuwjaars-bijeenkomsten komen eraan. Nog niets geboekt? Gefeliciteerd. Last minute reserveren voor december kan  nu met fikse kortingen. S4Events maakt graag een maatplan voor elk evenement vanaf 50 gasten. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Is het marketing? Is het een event?
Het is Live-Communicatie!

Guerrilla-marketing, flashmob, greenvertising, dronevertising: allemaal nieuwe technieken om een merk onder de aandacht te brengen. Niet met een doorsnee reclameboodschap, maar met een belevenis, een ervaring die écht indruk maakt. S4Events realiseert dit kleinschalig, snel, doelgericht en (soms) zonder vergunning. De échte impact en het bereiken van duizenden komt daarna door de inzet van social media.

Maak een publieksevent exclusief.


Ook 2015 zal weer bol staan van de publieksevenementen. Een goede manier om binnen dit kader een besloten evenement op maat te hosten voor relaties of personeel. Denk in 2015 aan een vaart tijdens Sail of een teambuilding workshop tijdens de Tour de France. Nodig je collega's uit voor een beach-bbq-party bij het WK strandvolleybal of ga met relaties smullen bij het "Preuvenemint".  S4Events regelt een exclusief bedrijfsuitje binnen de kaders van een groot landelijk evenement.

Feestje? De fiscus viert mee!

Vanaf 1 januari 2015 wordt de werkkostenregeling (WKR) verplicht. Met de WKR kunnen werkgevers hun personeelsleden tot 1,2% van de totale loonsom onbelast van vergoedingen en extra's laten profiteren. Denk aan: kerstpakketten, bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Gelukkig zijn er nog enkele uitzonderingen waarmee een evenement buiten de WKR kan blijven. S4Events weet deze mazen te vinden!

Serious Request actie.

We werken landelijk vanuit ons Haarlemse kantoor. Dit jaar komt het Glazen Huis naar de Grote Markt van “onze” stad. Reden om samen met onze opdrachtgevers een actie op poten te zetten voor het Rode Kruis. Wij doneren 10% van onze organisatiefee over alle komende evenementen in 2014 aan Serious Request!

Meer weten?

Direct met een evenement aan de slag?
Maak een vrijblijvende afspraak, wij komen graag met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën naar je toe!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  
Piet Kraakstraat 3
2031VV Haarlem
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2014 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp