Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

Wat is het lang geleden dat we ons bij je gemeld hebben. Sorry hoor, maar wat een druk najaar 2017 en voorjaar 2018 hebben we achter de rug. Door de organisatie van personeelsfeesten, vakbeurzen, symposia, open-dagen en uitjes was er te weinig tijd voor een mooie nieuwsbrief. Maar we zijn je niet vergeten hoor! Jij ons toch ook niet?
 
De evenementen van S4Events zijn spraakmakend, origineel en communicatief sterk. Check: www.s4events.nl en proef de look-and-feel van onze evenementen. Deze zijn altijd op maat gemaakt en verrassend verfrissend. Events met inhoud en emotie zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Wij ontwerpen, produceren en regisseren een fullservice totaalproduct en  blijven gegarandeerd binnen budget.

De zomer komt er aan!

Het eerste mooie weekend is achter de rug. Hoogste tijd om nu het zomer-event te boeken. S4Events kent de leukste nieuwe activiteiten en locaties. Segway rijden door de duinen of een interactieve tour door de stad? Wij ontzorgen volledig met een goede ontvangst, duidelijke instructie, begeleiding door gecertificeerde instructeurs en een 's zomers feest na afloop.

What's hot?

Drone opnames van een evenement blijven mooi, zeker als dit op eigen terrein plaatsvindt. Deze onbemande vliegtuigen zijn aan steeds meer regels gebonden. Met de juiste vergunningen blijft er echter nog heel veel mogelijk. Zoals deze opname die onder de rook van Schiphol werd gemaakt.
Ook geïnteresseerd in een drone-video van het volgende event? Wij adviseren graag.

Gratis online registratie

Exact weten hoeveel gasten er naar het evenement komen, houdt de organisatie strak en het budget onder controle. S4Events biedt bij elk event een gratis registratiepagina aan. Het dashboard achter de schermen geeft volledige inzage in gastenaantallen, dieetwensen en het wel- of niet meegaan met de bus. De verzamelde gegevens worden gebruikt voor reminders en bedankjes per email. Na afloop worden alle gegevens volledig verwijderd conform de regels van de nieuwe wet gegevensbescherming.

Omzeil de WKR:
Het festival op eigen terrein!

Leuker kunnen we het niet maken. Plan een feest op eigen terrein en blijf uit de klauwen van de WKR. S4Events regelt de complete metamorfose van een bedrijfskantine, fabriekshal of parkeerterrein. Wij zetten de beste decorateurs, tentenbouwers, cateraars of rolling kitchens in. Bovendien zorgen wij met wettelijk verplichte nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers voor een veilig evenement. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Met 3D computeranimaties zie je het eigen terrein veranderen tot festival-ground.
 

Ook direct met een evenement aan de slag?
Maak een afspraak, wij komen graag vrijblijvend langs met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  

Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2018 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp