Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

De zomer is achter de rug en de feestelijke decembermaand komt eraan! Hét moment om na te denken over een Sinterklaasviering of eindejaarsfeest. S4Events maakt graag een maatplan voor elk evenement vanaf 50 gasten. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Kant en klaar pakket voor Sinterklaas

S4Events kent de leukste familieparken in Sinterklaassfeer. Ons pakket is veel meer dan alleen de toegangskaartjes, maar ontzorgt 100% met het uitnodigingstraject, eigen toegangsbalie, exclusieve shows, meet&greet met Sint en Piet en de bedankjes en fotohosting na afloop. Wil je geen cadeautjes geven aan de belastingdienst? Wij organiseren dan WKR-vrij het kinderfeest in de eigen bedrijfsruimte.

Omzeil de WKR:
Het eindejaarsfeest op eigen terrein!

Leuker kunnen we het niet maken. Plan een feest op eigen terrein en blijf buiten de klauwen van de WKR. S4Events regelt de complete metamorfose van een bedrijfskantine, fabriekshal of parkeerterrein. Wij zetten de beste decorateurs, tentenbouwers, cateraars of rolling kitchens in. Bovendien zorgen wij met wettelijk verplichte nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers voor een veilig evenement. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Met 3D computeranimaties zie je je eigen pand veranderen tot feestlocatie.

Ga Eens Vreemd in Haarlem

Het event Ga Eens Vreemd vindt voor de derde keer plaats in de Haarlemse Philharmonie op maandag 28 september 2015. S4Events organiseert wederom dit zakelijke netwerkevenement, dat Haarlemse (e.o.) ondernemers de mogelijkheid biedt, om eens buiten hun eigen bekende kring te netwerken. Ook eens vreemdgaan? Deelname is gratis, na registratie op www.gaeensvreemd.nu

Cirque du soleil komt naar Amsterdam. Boek een arrangement via S4Events

Cirque du Soleil komt weer naar Nederland met een gloednieuwe show: Amaluna. Deze show beleeft op 17 maart in Amsterdam zijn première. Er zijn al verschillende arrangementen boekbaar. Een VIP arrangement met diner in een naastgelegen tent of verschillende prijsgunstiger alternatieven i.c.m. locaties in de directe omgeving. Graag stellen wij een maatprogramma samen, binnen budget!
 

Meer weten?

Direct met een evenement aan de slag?
Maak een afspraak, wij komen graag vrijblijvend langs met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  
 
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp