Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

De festivalzomer is inmiddels begonnen en wat een fantastisch weer was het op 5 mei in Haarlem. Hier vindt jaarlijks het oudste en grootste bevrijdingspopfestival van het land plaats. Voor hoofdsponsor "Provincie Noord-Holland" ontwikkelde S4Events een nieuw concept: De mobiele little planet fotograaf. Een 360 graden camera fotografeert alles om je heen, incl. de blauwe lucht. Hierdoor lijkt het nét alsof men op een klein planeetje staat. Deze unieke fotografie ook op je eigen evenement? Voorzien van logo en direct gepost op social media? S4Events regelt het.
 
De evenementen van S4Events zijn spraakmakend, origineel en communicatief sterk. Check: www.s4events.nl en proef de look-and-feel van onze evenementen. Deze zijn altijd op maat gemaakt en verrassend verfrissend. Events met inhoud en emotie zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Wij ontwerpen, produceren en regisseren een fullservice totaalproduct en  blijven gegarandeerd binnen budget.

Geberit komt naar je toe deze zomer!

Ook dit jaar mag S4Events weer de roadshow organiseren voor de Geberit Aquaclean tour. De aftrap tijdens het culinaire event Cuisine Machine in Vlissingen was een succes. Inmiddels staan we opgebouwd op het Haagse Malieveld. Wil je ook aan den lijve ondervinden wat een douchewc is? Check dan hier het schema van deze tour en kom langs op één van de verschillende festivals.

What's hot?

De Nederlandse congres app NorthPolls heeft de mogelijkheden van de gratis versie fors uitgebreid. Deze app biedt direct publieks-feedback tijdens een vergadering of lezing. Het publiek kan meedoen met polls en stellingen, kan haar mening geven, een evaluatie doen, vragen stellen aan sprekers en het dagprogramma van het event bekijken. Real time vanuit de zaal (of van de andere kant van de wereld).
Hulp nodig bij het inzetten van deze tool tijdens een zakelijk event? Wij adviseren graag.

Gratis online registratie

Exact weten hoeveel gasten er naar het evenement komen, houdt de organisatie strak en het budget onder controle. S4Events biedt bij elk event een gratis registratiepagina aan. Het dashboard achter de schermen geeft volledige inzage in gastenaantallen, dieetwensen en het wel- of niet meegaan met de bus. De verzamelde gegevens worden gebruikt voor reminders en bedankjes per email. Na afloop worden alle gegevens volledig verwijderd conform de regels van de nieuwe wet gegevensbescherming.

Uw gegevens veilig bij S4Events: de AVG

Zoals elk bedrijf, slaan wij gegevens op. Onze database kent de naam en het adres van bedrijven waar wij mee (willen) samenwerken. Van medewerkers kennen wij het zakelijke telefoonnummer en mailadres. Wij werken 100% B2B en slaan dus geen privégegevens op. Wil je weten welke gegevens in onze database staan, of je gegevens laten verwijderen? Stuur dan een bericht naar: s4@s4events.nl
Klik op onderstaande links om de GDPR certificaten in te kijken van de externe partijen waarbij wij onze data stallen.
Salesforce
Mailchimp
 

Ook direct met een evenement aan de slag?
Maak een afspraak, wij komen graag vrijblijvend langs met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  

Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2018 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp