Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

De eerste evenementen van 2019 zijn inmiddels weer achter de rug. Voor een software ontwikkelaar mochten wij een online bedrijfsquiz maken. Algemene vragen werden afgewisseld met bedrijfs-specifieke vragen. Tijdens dit intensieve kennis-event konden de collega's even in kleine groepjes, ontspannen met elkaar kennismaken. We kunnen deze online pubquiz op maat maken voor elke andere organisatie. Even proberen? Check hier je kennis. Deze quiz is tijdens een evenement in subgroepen of individueel te spelen via elke laptop, tablet of smartphone.
 
De evenementen van S4Events zijn spraakmakend, origineel en communicatief sterk. Check: www.s4events.nl en proef de look-and-feel van onze evenementen. Deze zijn altijd op maat gemaakt en verrassend verfrissend. Events met inhoud en emotie zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Wij ontwerpen, produceren en regisseren een fullservice totaalproduct en  blijven gegarandeerd binnen budget.

Geberit komt naar je toe deze zomer

Ook dit jaar mag S4Events weer de roadshows organiseren voor de Geberit Aquaclean tour. Wil je ook aan den lijve ondervinden wat een douchewc is? Check dan hier het schema van deze tour en kom langs op één van de verschillende festivals.

Nieuwe WKR: meer budget voor events

Vanaf 2020 wordt de onbelaste ruimte binnen de werkkostenregeling (WKR) verruimd. Goed nieuws want op dit moment mogen werkgevers nog tot 1,2 procent van het totale fiscale loon van hun bedrijf onbelast verstrekken. Vanaf 1 januari bedraagt dat percentage 1,7 procent over de eerste 400.000 euro totaal fiscaal loon (daarboven geldt weer 1,2 procent). De "mazen" in de wet blijven gehandhaafd. Zakelijke events of organisatie op eigen terrein vallen niet onder de WKR.
Hulp nodig bij het berekenen van uw vrije ruimte? Wij adviseren graag.

Gratis online registratie

Exact weten hoeveel gasten er naar het evenement komen houdt de organisatie strak en het budget onder controle. S4Events biedt bij elk event een gratis registratiepagina aan. Het dashboard achter de schermen geeft volledige inzage in gastenaantallen, dieetwensen en het wel- of niet meegaan met de bus. De verzamelde gegevens worden gebruikt voor reminders en bedankjes per email. Na afloop worden alle gegevens volledig verwijderd conform de regels van de nieuwe wet gegevensbescherming.

Koffie branding

Extra aandacht op een beurs of klantendag? Print een logo, foto of marketing-boodschap in de koffie schuimlaag. S4Events verzorgt het complete pakket: Wij regelen een compleet verzorgde koffiebar met barista, hosts & hostesses, espressomachine en alle ingrediënten en benodigdheden.
 

Ook direct met een evenement aan de slag?
Maak een afspraak, wij komen graag vrijblijvend langs met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  

Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp