Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

De zomervakantie is (bijna) achter de rug. De focus van S4Events ligt nu op de komende evenementen en de ontwikkelingen in de branche.

 

Denk alvast aan december!

Het zonnetje schijnt en de winterkleding ligt nog in de kast. Wacht echter niet langer met de planning van de Sinterklaasviering. S4Events boekt diverse famillieparken die reeds volledig in Sinterklaasstijl worden gebracht. Wij organiseren hier een evenement op maat!
Voor de eindejaarsviering regelen wij uiteraard de sfeervolste locaties, lekkerste cateraars en beste bands. Maar haast is geboden: boekingen lopen hard en t/m december 2014 is de werkkostenregeling (WKR) nog niet verplicht!

Is personeel duurzaam inzetbaar?


We leven in een samenleving waarin mensen langer moeten doorwerken. Waarin werk de beste sociale bescherming biedt, maar de arbeidsmarkt snel verandert, telkens andere eisen stelt en minder houvast biedt. De baan voor het leven is aan het verdwijnen, dus neemt de persoonlijke verantwoording voor inzetbaarheid toe. Het is een tijd waarin van werknemers zelf meer eigen regie wordt gevraagd en van werkgevers verwacht wordt dat zij dit communiceren en faciliteren.
S4Events heeft een pasklaar live-communicatie instrument om organisaties bij dit traject te ondersteunen.
 

De WKR en evenementen, hoe zit het?

Vanaf 1 januari 2015 wordt de werkkostenregeling (WKR) verplicht. Er is nog sterk gesleuteld aan het systeem. Zo wordt de vrije ruimte van 1,5 naar 1,2 procent verlaagt. Met de WKR kunnen werkgevers hun personeelsleden tot dit percentage van de totale loonsom onbelast van vergoedingen en extra's laten profiteren. Denk aan: kerstpakketten, bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Binnen de WKR is het niet nodig om de verstrekkingen per werknemer bij te houden, maar kan dat bedrijfsbreed. Gelukkig zijn er nog enkele uitzonderingen waarmee een evenement buiten de WKR kan blijven. S4Events weet deze mazen te vinden!

Serious Request actie


We werken landelijk vanuit ons Haarlemse kantoor. Dit jaar komt het Glazen Huis naar de Grote Markt van “onze” stad. Reden om samen met onze opdrachtgevers een actie op poten te zetten voor het Rode Kruis. Wij doneren 10% van onze organisatiefee over alle komende evenementen in 2014 aan Serious Request!
 

Meer weten?

Direct met een evenement aan de slag?
- Maak een vrijblijvende ideeën - afspraak, wij komen graag met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën naar je toe!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  
Piet Kraakstraat 3
2031VV Haarlem
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2014 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp