Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

We zijn blij met ons nieuwe kindje!
De evenementen van S4Events zijn spraakmakend, origineel en communicatief sterk. Tijd voor een website die dit uitstraalt. Trots zijn wij met de geboorte van onze nieuwe site: www.s4events.nl
 
In één opslag zien wie wij zijn en waarin wij uitblinken. Laat je inspireren en informeren. Proef de look-and-feel van onze evenementen. Deze zijn altijd op maat gemaakt en verrassend verfrissend. Events met inhoud en emotie zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Wij ontwerpen, produceren en regisseren een fullservice totaalproduct en  blijven gegarandeerd binnen budget.

De zomer is voorbij

Wij kijken tevreden terug op vele zakelijke evenementen en personeels-festivals. De zomer is voorbij en de meeste Sinterklaas-, kerst-, en eindejaarsevenementen zijn alweer gepland. Wilt u toch nog een knallende sales-afsluiting of personeelsfeest organiseren? S4Events kent de locaties en artiesten die nog beschikbaarheid hebben!

What's hot?

Het einde van de crises betekent niet alleen meer vraag van opdrachtgevers, maar ook meer aanbod van leveranciers. Er zijn veel nieuwe locaties, artiesten en activiteiten bijgekomen. Zoals bijvoorbeeld het programma om met collega's een heuse dogfight-vlucht mee te maken, buitelend door de lucht: uniek in Europa! Uiteraard regelen we ook de Top Gun cocktails na afloop.

Gratis App

Dé Netwerk-app heeft nu een gratis versie. Deze applicatie vormt een zakelijk kennisplatform dat gebruikers in staat stelt om vooraf, tijdens en na een event kennis te delen, afspraken te maken en contacten op te doen. Voor kleinere symposia of netwerk-evenementen t/m 150 users is er nu een "freemium" versie. S4Events regelt uiteraard al de de rest voor de bijeenkomst.

Omzeil de WKR:
Het eindejaarsfeest op eigen terrein!

Leuker kunnen we het niet maken. Plan een feest op eigen terrein en blijf uit de klauwen van de WKR. S4Events regelt de complete metamorfose van een bedrijfskantine, fabriekshal of parkeerterrein. Wij zetten de beste decorateurs, tentenbouwers, cateraars of rolling kitchens in. Bovendien zorgen wij met wettelijk verplichte nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers voor een veilig evenement. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Met 3D computeranimaties zie je het eigen pand veranderen tot feestlocatie.
 

Ook direct met een evenement aan de slag?
Maak een afspraak, wij komen graag vrijblijvend langs met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  

Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2016 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp