Copy
De nieuwste S4Events nieuwsbrief
Bekijk deze email in je browser

Beste <<Voornaam>>

Het voorjaar komt eraan! Hét moment om met de planning van een teambuilding-dag, personeels-uitje of zomer-bbq aan de slag te gaan. S4Events maakt graag een maatplan voor elk evenement vanaf 50 gasten. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Richard Branson:
bedrijven moeten woeste feesten geven

Richard Branson, oprichter van de Virgin Group, werd onlangs geïnterviewd over de waarde van personeelsfeesten binnen de bedrijfscultuur. Zijn visie: "Elk bedrijf moet vooral woeste feesten geven, dat helpt om het bedrijf succesvol te maken". De kracht van een evenement! Het moment dat uw mensen écht contact maken en als team samen verder komen.

Omzeil de WKR:
het event komt naar je toe deze zomer

Duidelijker kunnen we het niet maken. Plan een feest op eigen terrein en blijf buiten de klauwen van de WKR. S4Events regelt de complete metamorfose van een bedrijfskantine, fabriekshal of parkeerterrein. Wij zetten de beste decorateurs, tentenbouwers, cateraars of rolling kitchens in. Bovendien zorgen wij met wettelijk verplichte nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers voor een veilig evenement. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Met 3D computeranimaties ziet u uw eigen pand veranderen tot feestlocatie.

Beurs en Congrestips 2015
Intelligent, interactief en hybride

Een congres dat iedereen zich herinnert begint met een onvergetelijke opening. De trend voor 2015 om het podium tot leven te brengen: videomapping en hologramprojectie. Tools om interactiviteit te creëren worden nóg belangrijker. Denk aan voting-apps en de gooibare interruptie microfoon. Een evenement zonder livestream? Dat wordt uniek in 2015. Sterker nog, interactie met remote-guests en feedback via second-screen wordt direct geïntegreerd in het programma. En "ouderwets" netwerken?. Dankzij handige apps die gebruikmaken van data om  te matchen met andere bezoekers wordt dat leuker en effectiever.

Het Locatieboek 2015 is uit
Win een exemplaar via S4Events
 

Evenementen brancheorganisatie High Profile heeft onlangs het meest complete en actuele Nederlandse locatie-overzicht uitgegeven. Like onze S4Events facebookpagina tussen nu en 1 maart en maak kans op dit lijvige (320 pagina's dik) boekwerk, gratis.

Meer weten?

Direct met een evenement aan de slag?
Maak een afspraak, wij komen graag vrijblijvend langs met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën!


S4Events B.V.
023-844.39.25
www.s4events.nl  
 
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 S4Events B.V., All rights reserved.


uitschrijven    gegevens veranderen 

Email Marketing Powered by Mailchimp