Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev

Hej Savannah.
  • Astro NYT - Planeters position nu har afgørende betydning
    - Link til gratis planetarisk healing for dig for april måned
    - Link til tilmelding til VIKING INDVIELSER i Danmark mv. 
  • ASTRO kursus - bliv din egen astrolog! 
  • Melchizedek / Omahara Level 1
  • Mestersamling d. 7. maj 2017
  • Teknologi for hjernebølgers og cellers sundhed
Du kan afmelde denne information ved at benytte linket i bunden, men du er også velkommen til at dele denne med andre, du føler, kunne være interesseret.
Følg os også på Facebook
 

 

ASTRO NYT

 
Planeters nuværende position har afgørende betydning

Link til gratis kanalisering fra i morges
Link til tilmelding til VIKING INDVIELSER i DANMARK

 
Påsken med død og genfødsel vil i år blive formet af 4 planeters retrograde bevægelse samtidigt og skabe en cirkel af overlapninger, som beskrevet nedenfor, der også gør dette til et planetarisk skift. DETTE ER ALTAFGØRENDE i forhold til, hvordan vi forvalter disse energier, og hvordan vi integrerer visdommen og andre energier, som er der, og som vi er nødt til at forbinde os med, der bringer vækkelse til en helt ny bevidsthed om sandheden, ubetinget kærlighed og levende lys inden i.

Må jeg minde om, at retrograde planeter bringer os til vores indre planer af AHA-oplevelser, transformation og transcendens inde fra og ud, og hvad vi har dyrket indefra, for derefter at blive eksponeret og manifesteret i omverdenen, når den respektive planet går direkte.

Hvis du har dit fødselshoroskop tilgængeligt, så find de respektive tegn af Vægten, Vædderen, Skytten og Tyren for at se i hvilket område af dit liv, det beskrevne nedenfor vil udspille sig. Hvis du ikke har dit personlige fødselshoroskop og/eller har brug for hjælp til din personlige tydning for at få en meget bedre idé om, hvad der sker for dig i øjeblikket og fremover, er du velkommen til at kontakte Savannah: teachings@omahara.com og bestille en personlig session for kun kr. 350, - pr ½ time eller deltage i Visdommens Time torsdag kl. 20 for kun kr. 144, - doneret til børnehjem i Kairo.

Jupiter startede sin retrograde periode i Vægten den 6. februar til den 9. juni, hvilket betyder, at du vises de skatte, der ligger i samarbejde & relationer i almindelighed, det være sig med dig selv, kolleger, samarbejdspartnere, ægtefælle, børn osv. - ALLE relationer, og skille dig af med dem, der mangler fred, balance og retfærdighed, for at bringe dig til et punkt af et helt nyt forhold til dig selv indefra, afspejlet i den verden, der omgiver dig. (Den 9. juni vil mestrene gennemføre en aktivering ved Stonehenge, UK!) Vægten er styret af Venus og Saturn er her ophøjet - begge i denne cirkel af retrograde planeter. Saturn har også sin finger med i spillet her, så tjek ham ud nedenfor og vid, hans energi også spiller ind nu i alle dine relationer. 

Venus gik retrograd i Vædderen den 4. marts til den 3. maj - de berømte 40 dage/nætter i ørkenen/underverdenen, og hun afslører nu uafhængige nye måder for dig at elske, udtrykke dig og lede dit liv på. Og Venus styrer penge (Tyren) og relationer (Vægten), hvor Merkur nu går retrograd i Tyren og Jupiter i Vægten for lige at forbinde prikkerne.

Merkur går retrograd i Tyren den 9. april til den 3. maj, hvilket betyder, at han vil vise dig en ny uafhængig stemme, som stiger op indefra og bringe alverdens ind fra fortiden, der skal revideres og frigives vedrørende manglende selvværd, selvtillid og selvkærlighed, og han vil gå baglæns ind Vædderen og slå sig sammen med Venus så at sige.

Saturn går retrograd i Skytten den 5. april til den 25. august, hvilket betyder, at han vil invitere dig til at tage på eventyr i dig selv, ind i de filosofier/trossystemer, der er begravet dybt inde i dig, såsom urgamle spirituelle ønsker og levende lys inden i, der er beregnet til at komme til overfladen og blive manifesteret - for dette vil være manifestationen af den hellige Terra Nova – hellige Nye Jord, der trækker vejret og lever i samklang med dig og alt liv. Vær opmærksom på, at Saturn er Lord for Karma, Arbejdsopgaver og Tid, og han efterlader ingen sten uvendt bag dig, eller nogen frugter høstet før tiden, så vær forberedt på at se enhver mangel i dit liv vedrørende, hvordan du bruger/misbruger din tid, og så ellers bruge disciplin, udholdenhed og tålmodighed til at få gjort, hvad der allerede er organiseret, som du har stræbt efter. Det er ikke tiden at sætte helt nye projekter i gang, men færdiggøre de eksisterende og længe tiltænkte. Og hvis dine håb, drømme og ønsker IKKE er i overensstemmelse med den rette timing, din frekvens af udvikling mv., ja, så knuser Saturn disse håb, drømme og ønsker, blot for at vise dig, hvad du i sandhed er klar til, hvilket jo gør, at du faktisk ånder lettet op. Skytten styres af Jupiter (grænseløs), mens Saturn begrænser, så kan du fornemme den mulige udfordring?

Igen ... .kontakt mig, Savannah: teachings@omahara.com, hvis du ønsker yderligere uddybning af dette med hensyn til dit liv. Det er mig en glæde at hjælpe dig med at løfte dig over eventuelle udfordringer med viden og enkle værktøjer til at få det bedste ud af denne kommende påske og derudover.

Det giver mig dyb glæde at dele denne morgens gratis kanalisering med dig. I de hektiske (ikke mindst indre) klimaforandringer, vi alle oplever i øjeblikket, er det vigtigt at føle os trygge vel vidende, at der er andre troværdige, der forstår vejen lidt bedre, end vi gør, og som er i stand til at vejlede og inspirere os, idet vi genforenes med vores "tabte" sjælsteknologi. Mestrene af levende lys fra Agartha (indre jord) og andre riger af levende lys og godgørenhed, udløser vores naturlige iboende lyskræfter, så vi kan "tændes" fuldstændigt og huske, hvem vi virkelig er og virkelig trives. Vi er en del af stammer af levende lys ledere. Vi er her for at lede som bedste eksempel. Dette bliver lettere og lettere, jo mere vi genforbinder os med vores urgamle og frisk opgraderede "tabte" sjælsteknologi.

Denne "tabte" sjælsteknologi er de dele af vores autentiske selv, vi var ude af stand til at forbinde os med i løbet af den 25920 års cyklus af menneskehedens åndelige tilbagegang. Den cyklus sluttede i december 2012, og vi er nu en opstigende planet, der indtræder en ny tidsalder - Vandbærerens tidsalder, som forankres fuldt ud den 20. december 2020 og signalerer fødslen af et nyt menneske - hue-man – regnbuevæsenet. (hue betyder farve, så mennesker i alle farver). (Vi vil være vært for en begivenhed, hvis lokalisation afventer at blive annonceret, så begynd at spare op, hvis du ønsker at slutte dig til os og mestrene af levende lys ved denne massive begivenhed.) Regnbuelyskrigernes frekvenser vil føde, hvad vi i øjeblikket beder for og har til hensigt, derfor vil det, vi tillader ind i vores sinds og hjertes rum, legemliggøre signaturen af, hvad det er, vi har til hensigt rent kollektivt.

Fred og lykke, kærlighed og sikkerhed er afgørende for vores sjæls sundhed. Vi søger efter det hele tiden uden at vide det. Vi er nu på et punkt, hvor stigningen i kærlighed, og det at blive høj af det autentiske gode liv, er ved at blive en prioritet for mange af os. Vores stigning kommer omkring, fordi der er en dybere vækkelse, som finder sted; en, jeg kalder autentisk vækkelse. Det betyder, at vi er ved at vækkes yderligere og på et dybere niveau til den naturlige videnskab om kærlighed inden i vores naturlige sammensætning – Den sammensætning, der forbinder os på et DNA-niveau til kreationer, vores menneskelige sind endnu ikke fuldt ud kan fatte. 

Denne autentiske vækkelse er en bølge, der nu tager os dybere ind i vores hellige mysterium og den af Moder Jords. Panikken og angsten, som dette udløser for mange, kan beroliges og lettes ved at trække vejret og minde os selv om, at vi er i et helt nyt net af medskabelse, og at vi er i færd med at miste de unødvendige dele af vores sind, hjerte og liv. Ikke din fornuft. Denne genvinder du. Du er ved at blive van-vittig (in-sane), med andre ord, fornuftig indefra og ud. Alt er anderledes. Men vi er sikre og beskyttede. Alt, vi skal gøre, er at bruge tid væk fra vanviddet hver dag, og lige tjekke ind på os selv. Træk vejret. Forløs. Vær taknemmelig. Omgruppér. Vælg en bemyndigende løsning, og hvis der ikke er nogen i syne lige nu, så hold dit indre øje fokuseret på, at se situationen løst for alle berørte parter på mirakuløse, kærlige og harmoniske måder. Dette kommer naturligt og nemt ved, at vi lytter til stemmen af levende lys, som vejleder os indefra. Og dermed forstå, hvad mysteriet siger, og derfor med vilje udsende og tiltrække de partikler af stof, der bliver formen, som mysteriet leder os til indefra.

Der er meget mere at dele med dig i dagens gratis kanalisering. Vi får stigende travlt med at udføre nøjagtig, hvad vores livsformål er, hvorfor ugentlige nyhedsbreve ikke længere kan loves, men derimod platformen til at samles med mestrene og få alle nødvendige oplysninger for vores ve og vel. Ligeledes er der ugentlig  Peace Talk Radio - "Soul chat med Michelle & Faith," hver tirsdag, som også deler brugbare redskaber til selvhjælp. 

Koderne, overført af mestrene af levende lys fra Agartha og andre riger af levende lys i denne morgens transmission, var smukke, informative og bemyndigende, og er fyldt med mange flere perler af visdom fra opstegne mester af levende lys, Kuthumi-Agrippa. God fornøjelse!!

Venligst del dette vidunderlige budskab for april, og du vil hjælpe os med at sprede det levende lys af de levende Opstegne Mestre, der lever i Agartha, som nu rækker ud til overflade Jorden i massevis og opfordrer os til at komme helt ind i vores personlige og kollektive autentiske positive kraft og STIGE OP I LEVENDE AUTENTISK UBETINGET KÆRLIGHED.

I takt med vi bliver mere fokuseret på det reelt vigtige, så hold selv styr på alle arrangementer ved at klikke på den sociale platforms ikoner nedenfor og tilmeld dig Michelles grupper og like hendes fanside, samt hendes MichelleManders.com gruppe på telegram. Download Telegram App til din telefon, følg instruktionerne og søg da efter MichelleManders.com og JOIN hendes gruppe. Hun bruger også denne platform til hendes stemmes kommunikation med hendes stamme. Venligst deltag sammen med os.

Vores næste gratis arrangement er "Formålet med disse tider - del 7", der finder sted den 7. april kl. 04:30 morgen dansk tid. Hvis du er skrevet op til Michelles nyhedsbrev, så se efter linket med registrering i næste uge i din indbakke eller følg mig, Savannah på Facebook, hvor jeg deler alle disse, men ikke altid når at sende dem ud via nyhedsbrev, da jeg har min plade fuld af mit livsformål med bla. at undervise entusiaster i at blive deres egen astrolog.  

Gå heller ikke glip af vores livsændrende betalbare hændelser.
Vi har 5 pladser tilbage på vores guddommelige missions velstandseventyr, som vogtere for den gyldne tidsalder med freds rejser til England, Skotland og Danmark i juni 2017 til den planetariske og universelle GENFORENING (fås på dansk), der finder sted mellem hellige maskuline og feminine, samt alpha og omega guder og gudinder af det levende lys.
Klik venligst her, hvis du ønsker at slutte dig til os i den fulde guddommelige mission af aktiveringer og indvielser, der finder sted i England og Skotland fra 5.-15. juni. Vi vil også have åbne dage i England og Skotland. Én af dem er, at vi har privat adgang til Stonehenge, hvor Michelle vil gennemføre den 9. juni’s fuldmåne transmission. Venligst tilmeld og betal for den "dags begivenhed," du ønsker at deltage i, ved at gå gennem vores rejseplan for at se, når vi måske er i dit område.

Michelle vil præsentere en 3-dages begivenhed i Danmark.
3 dage med kraftige indvielser og autentisk vækkelse, idet vi samles for at møde
VIKING LORD OG LADIES AF DET LEVENDE LYS på smukke Kongsoe. Klik her for detaljer.

Michelle og Sean (hendes mand) vil præsentere et 4 dages gyldne tidsalder med freds universelle vogteres træningskursus, som omfatter levende aktiveringer og indvielser udført på Bucegi bjergene og i omkringliggende skove i Rumænien fra den 10.-13. august 2017. En del af denne begivenhed medfører aktivering af krystalnettene for det hellige fristed af det hellige sind & vækkelse af det nye levende lys’ opgraderede krystal lyslegemes frekvens. Alle detaljer kommer i næste uge. Mere vil snart blive frigivet om vores nyudviklede træningsprogram for hellige nye jordvogtere.

I februar 2018 vil vi være i Sedona. Detaljer kommer også snart.

I juni 2018 er det Peru og Bolivia! Rejseplan er klar og vil blive frigivet i påsken.

Hav nu en fabelagtig weekend og venligst grin på dagen med aprilsnarens drengestreger!

Klik her for at downloade din gratis kopi af denne morgens kanalisering. 


 
I kærlighed, fred og påskønnelse
Michelle Manders - www.michellemanders.com &
Savannah Michalah Kofoed - www.omahara.com
 


Selverkendelse og sjælsfrigørelse

Tilmelding opfordres - pladser er begrænset

 

Derudover leder jeg, Savannah, med glæde som godt eksempel - vejen af de autentiske ind i den nye kvanteverden, hvor selverkendelse er altafgørende. Denne vej til sjælens FRIHED tilbydes gennem alt, hvad jeg repræsenterer ved Omahara med astrologi, teknologi, kurser, beskyttelsehealingPalace of PeaceMestersamling og healingsophold på Kongsø - alt er forbundet til den nye tid på den Hellige Nye Jord - vil du være med, så træd til.


Melchizedek / Omahara
Level 1


28.-30. juli & 25.-27. august 2017

Se mere HER!

Mestersamling for alle dejlige mennesker

Søndag d. 7. maj kl. 10-17
Tilmelding senest dagen før kl. 13. 

HÅRREJSENDE kanaliseret budskab for tiden fra Universets Vogtere, guided meditation, personlig astrologisk rådgivning, healing med lydfrekvenser og krystal syngeskåle


Kongsø

Luksusophold fra kr. 175,- pr. nat

DYR MÅ MEDBRINGES


Massage, lydhealing, astrologisk rådgivning mv. tilbydes også under opholdet. 

Weekend (fre-søn) for sjælen
inkl. 2 nætters ophold, opredning, håndklæde og øko morgenmad samt 1 times massage, 1 times lydhealing og 1/2 times astrologisk rådgivning
kun kr. 2.000,-

Se stedet HER!
Medlem af B&B (bedst&billigst), Airbnb, Welcome Worldwide og TripAdvisor
 
 
      “Det er den eneste teknologi, der lærer kvantehjernen at fungere.”      
Dr. Octavio Pino, Neuroscientist
Om vores IQubes
 
 
Copyright © 2017 Savannah's Treat, All rights reserved.


Opdater præferencer for mails fra Omahara    Afmeld dig helt fra listen 

Email Marketing Powered by Mailchimp