Copy
View this email in your browser
SUOMALAINEN BAROKKIORKESTERI
Koronakevään uutisia ja kannatusyhdistyskampanja


Ajankohtaiset peruutukset ja muutokset
Suomalainen barokkiorkesteri seuraa viranomaisten ohjeita koronavirukseen liittyen. Tapahtumat 13.5. asti on peruttu. Ritarihuoneen Residenssisarjan Ikuisesti sinun -konsertti on peruttu ja norjalaisen Barokkanerne-orkesterin toukokuun konsertti Ritarihuoneen Residenssisarjassa siirtyy lokakuuhun osaksi Helsinki Early Music Festivalia. Helsinkin Musiikkitalossa järjestettävän AUF-päiväkonserttisarjan konsertit Avanti!n ja UMOn osalta siirtyvät syksyyn. Myös joidenkin muiden kevään ja alkukesän tapahtumien siirtymisiä tai korvaamisia valmistellaan, jolloin voidaan reagoida viranomaisten uusiin ohjeisiin tarvittaessa. Konserttikohtaisista peruutuksista ja konserttien ajankohtamuutoksista löytyy tietoa kotisivulta. Katso TÄSTÄ.

Liput
Suomalaisella barokkiorkesterilla on lukuisia kumppaneita. Kumppanit tiedottavat sivuillaan konserttikohtaisesti lippujen palautuskäytännöistä. Ritarihuoneen Residenssisarjaan liittyvistä palautus- ja vaihtokäytännöistä tiedotetaan lähipäivien aikana lipun ostajia.

Tiedustelut: lippu@fibo.fi
ETÄNÄ, MUTTA LÄHELLÄ
Kannatusyhdistys taide-elämysten takana
Suomalaisen barokkiorkesterin työn ydintä ovat elävät esitykset ja lämminhenkiset kohtaamiset. Konsertit ja tapahtumat rakentuvat pitkäjänteisen työn helmiksi kuulijoiden ja osallistujien iloksi.
Koronakevät muotoutuu toisenlaiseksi yhteisten elämysten siirryttyä tuonnemmaksi. Pääosin freelance-muusikoista koostuvan orkesterin taiteilijoille tilanne on haastava.

Kuva: Jaakko Paarvala
Liittymällä Suomalaisen barokkiorkesterin kannatusyhdistyksen jäseneksi tuet orkesteria ja sen muusikoita. Keväällä se tarkoittaa pienyhtyeiden yhteissoittoa ja muuta online-työtä resurssien ja viranomaisohjeiden mahdollistamissa raameissa. Suunnittelutyön hedelmistä puolestaan nautitaan kun taas koittaa päivä, jolloin saamme olla yhdessä ja lähekkäin.

Kannatusyhdistys
Kannatusyhdistyksen jäsenet saavat uutis- ja jäsenkirjeiden lisäksi syksyn 2020 erikoisetuna Ritarihuoneen Residenssisarjan käsiohjelmat ennen konsertteja sähköpostiinsa. Yhdistystoimintaan kuten vuosikokouksiin osallistuminen tarjoaa halukkaille mahdollisuuden laajempaan toimintaan.

Yksilöjäsenyys 20 € / vuosi
Ainaisjäsenyys 100 €
Yhteisöjäsenyys 1000 €
LIITY KANNATUSYHDISTYKSEEN
OSTA LEVY, KASSI...
TUTUSTU MUUSIKOIHIN

"Konserteissa pääsee luomaan merkitystä, hetkeä ja yhteyttä ihmisten välille, yli kansallisuuksien ja uskontojen. Musiikki johdattaa meitä kohti itseämme, kun taas kriisien, sotien, uhkien, kiireen ja kasvun kyllästämä maailma vieroittaa meitä itsestämme."
- Louna Hosia (kuva: Pekka Agarth)

"Ihmisten onnesta säteilevät kasvot ja parhaimmillaan koko riemuitseva olemus yleisössä muistuttaa minua, mihin meistä varmasti jokainen alitajuisesti tai tiedostamatta pyrkii; onnelliseen elämään. Taide voi parhaimmillaan antaa näitä pieniä ohimeneviä onnen häivähdyksiä tai jättää mieleen jäljen jopa koko loppuelämäksi. Kukin metsästää näitä hetkiä parhaaksi katsomastaan paikasta, taide tarjoaa tähän yhden hyvin varteenotettavan vaihtoehdon."
- Jussi Seppänen


Koronakevään aikana julkaistavassa viisiosaisessa blogisarjassa pääset tutustumaan FiBOn muusikoiden taustoihin ja ajatuksiin taiteesta ja elämästä. Sarja on kooste noin kolmen vuoden ajan kuukausittain julkaistuista muusikkohaastatteluista.

Etänä, lähellä -blogisarja
KOHTI TULEVAA JA KIITOS KUMPPANEILLE

Kriisi vaikuttaa ihmisiin monin tavoin. Koittaa myös aika kriisin jälkeen. Emme tiedä, miltä maailma silloin näyttää, mutta taide ja taiteilijat voivat kantaa kortensa kekoon uuden rakentamisessa. Suomalaisen barokkiorkesterin syksy ja tulevaisuus rakentuu yhteistyössä useiden kumppaneiden kanssa.

Kiitos ajankohtaisesta tai suunnitteilla olevasta yhteistyöstä mm. Avanti!, Barokkanerne, Cantores Minores, Drottningolm Baroque Ensemble, G-Livelab Helsinki ja Tampere, Helsingin Juhlaviikot, Helsinki Early Music Festival (Encanto Music ry), Herrenchiemsee Festspiele, Kangasala-talo, Kannelmäen seurakunta, Kanneltalo, Kansallisteatteri, Kemiönsaaren musiikkijuhlat, Kymijoen Lohisoitto, Lahti Sinfonia, Lounas-Hämeen musiikkipäivät, Musiikkitalo, Meri ja musiikki, Paavalin seurakunta ja muut pääsiäisen kumppaniseurakunnat, Philharmonie de Paris, Ritarihuone, Romaeuropa festival, Suomen Laulu, UMO Helsinki Jazz Orchestra sekä AUF-hankkeen kuntakumppanit kuten Askola, Loviisa, Mäntsälä, Porvoo, Sipoo, Uusikaupunki.

Kiitos myös Kaarelan alueen lukuisille toimijoille ja kumppaneille, joiden kanssa toteutettavien projektien hedelmistä nautitaan Helsinki Early Music Festivalilla lokakuussa. Fairy Queen ja muut festivaalitapahtumat kertovat unelmista.
Facebook
Twitter
Website
Instagram
YouTube

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)
Aino Acktén tie 8 G
00400 Helsinki

fibo.fi

Lipputiedustelut: lippu@fibo.fi

Kuulut FiBOn uutiskirjeen tilaajiin.
Jos et jatkossa halua uutiskirjeitämme, peruuta tilaus täällä.

© 2019 Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO). Oikeudet muutoksiin pidätetään.This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) · Aino Acktén tie 8 G · Helsinki 00400 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp