Copy
View this email in your browser

KOKO OHJELMA KEVÄÄLLE 2020 JULKAISTU

Ritarihuoneen residenssisarjan neljän konsertin lisäksi kevään ohjelma käsittää esimerkiksi musiikkia pääsiäisaikaan, FiBO-klubeja – nyt myös Tampereen uudessa G Livelabissa –, päiväkonserttisarjan Musiikkitalossa ja Kaarelan kaupunginosassa Helsingissä toteutettavan Juurilla-hankkeen monenikäisille sopivia tapahtumia, kuten räpätätiivi-työpajoja, avoimia harjoituksia ja mahdollisuuden päästä laulamaan Bachin koraaleja ja Kaarelan alueen asukkaille rakkaita lauluja. Tutustu tulevan kevään konsertteihin konserttisivulla ja yleisötyötapahtumiin più-sivulla.

Kevään esite on jaossa ensi viikon alusta alkaen, ensimmäiseksi Helsingissä Tuomiokirkossa kuultavan jouluoratorion yhteydessä, keskustan Stockmannilla ja Musiikkitalolla. Hieman myöhemmin sitä tulee jakoon muun muassa pääkaupunkiseudun kirjastoihin ja muihin kohtaamispaikkoihin. Sähköisenä esitteeseen voi tutustua täällä.


BACHIN MEDITATIIVINEN DIE KUNST DER FUGE 20.12. RITARIHUONEELLA

Yksi säveltäjä, kaksi cembaloa ja kaksi soittajaa: Johann Sebastian Bachin keskeneräiseksi jäänyt fuugien kokoelma Die Kunst der Fuge on arvoituksellinen ja meditatiivinen teos. Ritarihuoneen residenssisarjan syksyn päätöskonsertissa 20.12. Marianna Henriksson ja Petteri Pitko esittävät sen yhdessä, omina sovituksinaan kahdelle cembalolle.

Pe 20.12.2019 klo 19 Ritarihuone, Helsinki
DIE KUNST DER FUGE
Bachin mestariteos kahdella cembalolla 

J. S. Bach 

Marianna Henriksson ja Petteri Pitko, cembalo

Lue lisää täältä.

Videolla on Die Kunst der Fugen Contrapunctus 1, kaiken alku, josta koko teos syntyy. Livetallenne on Pietarsaaresta syyskuulta.
OSTA LIPUT
JUURILLA-HANKE KAARELASSA

FiBO on yksi Helsinki-mallin toimijoista ja kehittää Juurilla-hankkeessa Kaarelan alueella elävää kulttuuria tämän päivän asukkaiden kanssa ja heitä varten. Samalla pohditaan itse kunkin juuria, sukujuuria tai vaikkapa juurtumista Kaarelan alueelle uutena asukkaana. Kevään 2020 aikana on lukuisia kohtaamisia, joista osa hioutuu osaksi lokakuussa järjestettävää Helsinki Early Music Festivalin ohjelmaa.

Haluatko päästä laulamaan Bachin kantaattien koraaleja messuissa ja kantaattikonsertissa? Vai olisiko räpätätiivi-työpaja eli rap-ilmaisu yhdistettynä resitatiiviin houkuttelevampaa? Perinteisempään makuun sopii konsertti Kannelmäen kirkossa tai avointen harjoitusten seuraaminen. Kaarelassa voi myös törmätä aluealtistiin eli FiBOn muusikkoon, joka soittamisen ohessa kohtaa ihmisiä mitä erilaisimmissa paikoissa, kuten palvelutaloissa, lounasruokaloissa, kerhoissa ja pubeissa.

Osa Juurilla-hankkeen tapahtumista näkyy FiBOn konserttikalenterissa, mutta kaikki Juurilla-tapahtumat löytyvät orkesterin yleisötyön sivuilta eli più-osiosta.

TULEVIA TAPAHTUMIA

To 12.12. klo 19 Tuomiokirkko, Helsinki: Jouluoratorio
Ma 16.12. klo 19 Tuomiokirkko, Helsinki: Jouluoratorio
Pe 20.12. klo 19 Ritarihuone, Helsinki: Die Kunst der Fuge


Koko konserttilistaus löytyy täältä.
 
Facebook
Twitter
Website
Instagram
YouTube

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)
Aino Acktén tie 8 G
00400 Helsinki

fibo.fi

Lipputiedustelut: lippu@fibo.fi

Kuulut FiBOn uutiskirjeen tilaajiin.
Jos et jatkossa halua uutiskirjeitämme, peruuta tilaus täällä.

© 2019 Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO). Oikeudet muutoksiin pidätetään.This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) · Aino Acktén tie 8 G · Helsinki 00400 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp