Copy
View this email in your browser
Kannatusyhdistyskampanja jatkuu intensiivisenä koko kevään ajan! Kiitos edellisen viestin perusteella mukaan liittyneille barokin ystäville! Voit liittyä mukaan myös lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@fibo.fi.
 
KORONAKEVÄÄN PIENI PASSIO
J. S. Bachin ja G. F. Händelin pääsiäismusiikkia

 
Pääsiäismusiikki kuuluu orkesterin ja kuulijoiden kevääseen. Anthony Marini ja Marianna Henriksson ovat koonneet poikkeusoloihin passio-ohjelman pienyhtyeelle, sopraanolle (Tuuli Lindeberg) ja altolle (Teppo Lampela). Passio toteutetaan yhteistyössä Paavalin ja Vuosaaren seurakuntien kanssa. Tekstejä musikaalisten kokonaisuuksien väleissä lukee Tuomas Kurttila. Etäesitys on kuultavissa netissä pääsiäisviikolla. Linkki ja tarkka julkaisuajankohta kerrotaan mm. kotisivulla pääsiäisviikon aikana. Tutustu ohjelmaan TÄSTÄ
 
AJANKOHTAINEN LIPPUTIEDOTUS
 
24.4.2020 Ritarihuoneen Residenssisarjan Ikuisesti sinun -konsertin yksittäislippujen palautuksista vastaa Ticketmaster. Jos lippuja ei lunasteta takaisin annettuun takarajaan mennessä, ne tilitetään järjestäjälle. Lisätietoja TÄSTÄ
 
8.5.2020 Barokkanerne orkesterin -vierailukonsertin uusi päivämäärä ja ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Ticketmaster tiedottaa uudesta päivämäärästä sähköpostitse lipun ostaneille. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle ja olet saanut sähköpostitse palautusohjeet, lipun hinta hyvitetään Ticketmasterin toimesta lipun ostajalle (ilman tilausmaksua, käsittely- ja toimitustapakulua). Lisätietoa TÄSTÄ
 
Ritarihuoneen Residenssisarjan kevään sarjalipun ostaneihin olemme yhteydessä sähköpostitse huhtikuun aikana. Mikäli olet ostanut sarjalipun jostakin lippuja myyvästä toimipisteestä, etkä ole jättänyt yhteystietojasi lippua ostaessasi, otathan yhteyttä sähköpostitse lippu@fibo.fi tai puhelimitse 040 8210651.
Kannatusyhdistys taide-elämysten takana


Yksilöjäsenyys 20 € / vuosi
Ainaisjäsenyys 100 €
Yhteisöjäsenyys 1000 €

Tule mukaan, tutustu, kysy, kerro:
toimisto@fibo.fi
fibo.fi
LIITY KANNATUSYHDISTYKSEEN
FIBO-KAUPASTA KASSI, T-PAITA...
ETÄNÄ, LÄHELLÄ
Tutustu muusikoihin

Miten koet oman taiteen parissa työskentelysi vaikuttavan laajemmin yhteiskuntaan?

"Orkesterina meidän tehtävämme on tarjota kuulijoille elämyksiä, tuttua ja tuntematonta, viihdykettä, pakoa arjesta ja toisaalta haasteita ja ajattelemisen aihetta. Yhteenkin musiikin kuulijaan vaikuttaminen heijastuu omalta osaltaan yhteiskunnan kokonaisuuteen.
 

Klassisen musiikin maailmaa on pidetty elitistisenä ja maailmasta vieraantuneenakin, mutta kiinnostavalla tavalla viime aikoina mm. sukupuolen ja monikulttuurisuuden teemat ovat nousseet esille alan sisäisessä keskustelussa ja lehdistössä. Vaikutushan on aina vastavuoroista: yhteiskunta vaikuttaa taiteeseen ja sen sisältöihin ja toisin päin. Se, miten me tällä alalla kohtaamme ja ratkaisemme nuo ajankohtaiset kysymykset, vaikuttaa ulospäin siihen kokonaisuuteen, millaiseksi yhteiskuntamme rakentuu."

- Petteri Pitko (kuva: Andreas Knapp)

Koronakevään aikana julkaistavassa viisiosaisessa blogisarjassa pääset tutustumaan FiBOn muusikoiden taustoihin ja ajatuksiin taiteesta ja elämästä. Sarja, kuten edellinen sitaatti on kooste noin kolmen vuoden ajan kuukausittain julkaistuista muusikkohaastatteluista.

Etänä, lähellä -blogisarja
Facebook
Twitter
Website
Instagram
YouTube

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)
Aino Acktén tie 8 G
00400 Helsinki

fibo.fi

Lipputiedustelut: lippu@fibo.fi

Kuulut FiBOn uutiskirjeen tilaajiin.
Jos et jatkossa halua uutiskirjeitämme, peruuta tilaus täällä.

© 2019 Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO). Oikeudet muutoksiin pidätetään.This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) · Aino Acktén tie 8 G · Helsinki 00400 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp