Copy
View this email in your browser

Kevätkauden ohjelma julkaistu kokonaisuudessaan

Kevään 2018 ohjelma löytyy nyt FiBOn nettisivuilta. Esitteen voi noutaa esimerkiksi Musiikkitalolta tai Stockmannin palvelupisteistä. Sähköisessä muodossa esite löytyy täältä.

FiBOn Ritarihuoneen residenssisarjassa kuullaan 9. helmikuuta protestanttista kirkkomusiikkia ennen ja jälkeen Bachin, 27. ja 29. huhtikuuta Henry Purcellin rakastettu ooppera Dido ja Aeneas konserttiversiona ja 18. toukokuuta monelta eri suunnalta vaikutteita ottaneen barokkiorkesterimusiikin juhlaa. Kevätkauden solisteja ovat altto Susanne Langner, sopraanot Tuuli Lindeberg ja Kajsa Dahlbäck, tenori Juho Punkeri ja viulisti Amandine Beyer.

Residenssisarjan ohella ohjelmisto sisältää esiintymisen RSO:n Beethoven-festivaalilla, kolme konserttivierailua Saksaan, monta passioesitystä pääsiäisenä ja lukuisia muita kiinnostavia konsertteja.


FiBOn verkkokauppa avautunut

Verkkokaupasta voi ostaa juuri ilmestynyttä FiBO Records -sarjan ensimmäistä levyä Moramoramor, joka sisältää J. S. Bachin kolmannen ja viidennen Brandenburgilaisen konserton, Vivaldin konserttoja orkesterin omin solistein ja Jukka Tiensuun Moran. Jos teet tilauksen viimeistään 19.12., lupaa posti kuljettaa sen perille jouluksi. Osta levy täältä!
Etu RSO:n Beethoven-festivaalille

Tänään juhlitaan Ludwig van Beethovenin syntymäpäivää! Juhlapäivän kunniaksi saat 20 prosentin alennuksen lipuista RSO:n Beethoven-festivaalin Zeitgeist-konserttiin 20.1. Temppeliaukion kirkossa. Esiintyjinä FiBOn ohella ovat Meta4-kvartetti ja fortepianistit Aleksei Ljubimov ja Olga Paštšenko. Tarjous koskee normaalihintaisia lippuja (25 €) ja on voimassa Musiikkitalon lipunmyynnissä 16.–20.12.2017 tunnuksella RSO/FiBO, jouluetu.
 

Uusi AUF-konserttisarja

Avanti!, UMO ja FiBO aloittavat yhteistyön, jonka tuloksena Musiikkitalolla soi keväällä kolmen päiväkonsertin sarja. Toinen alkuvaiheen kumppaneista on Kangasala-talo. Lue lisää täältä.
Copyright © 2017 Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO), All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp