Copy
View this email in your browser
FiBOn kevätkausi 2019

Vanhaa ja ja hyväksi havaittua ei unohdeta tulevanakaan vuonna, mutta uudistumiskyvystään tunnettu FiBO ei petä tälläkään kertaa! Uutta kevään 2019 konserttiohjelmassa ovat esimerkiksi yökonsertit Kansalliskirjaston kauniissa kupolisalissa ja FiBO-klubit G Livelabissa. Konsertteja löytyy siis moneen makuun: vanhaa ja uutta musiikkia, rentoja ja hienostuneita konserttipaikkoja, pienemmän ja isomman kokoonpanon konsertteja. Tutustu kevään ohjelmaan täällä.

FiBO toivottaa ystävilleen kaunista joulua ja iloa vuodelle 2019!
 
FiBO ja Ilya Gringolts

Uusi vuosi alkaa 7.1.2019 yhteistyöllä viulisti Ilya Gringoltsin kanssa Järvenpään kirkossa, jossa kuullaan Pietro Locatellin ja Johann Adolf Hassen musiikkia. 1700-luvun Paganiniksi kutsutun viuluvirtuoosi ja säveltäjä Locatellin konsertot vaativat solistilta äärirajoille menevää teknistä ketteryyttä, josta Gringolts on erityisen tunnettu. Hassen Fuga e Grave taas on hämmästyttävän dramaattinen ja virtuoosinen orkestraalisuuden voimannäyte. Lue lisää konsertista täältä.
Haussa tuotantopäällikkö FiBOlle

FiBOn toiminnan laajennuttua voimakkaasti myös orkesterin pyörittämiseen tarvitaan lisäkäsiä: FiBOssa on tarjolla paikka pätevälle tuotantopäällikölle. Hakuilmoitus löytyy täältä, ja hakea voi 11.1.2019 saakka.
Copyright © 2018 Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO), All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp