Copy
Update Rijnland Praktijkdag #1, 11 februari
View this email in your browser


Zij komen hun praktijkervaring met jou delen. En wat doe jij?

Een groeiende schare snuffelmuizen, meestribbelaars, organisatieactivisten en pioniers – bij elkaar een stevige onderstroom – is Nederlandse bedrijven en organisaties van binnenuit aan het veranderen. Een schat aan ervaringen wordt er zo opgebouwd. En jij kunt daaraan proeven. Rechtstreeks bij de bron, bij de ervaringsdeskundigen zelf. En het leuke is, jij bent ook een ervaringsdeskundige. Kom ook jouw ervaringen delen! Kom andere snuffelmuizen, activisten en mede-stribbelaars met jouw kennis versterken. Of kom juist om versterking vragen...
 
Inmiddels lopen de aanmeldingen in flinke vaart binnen. Allemaal mensen met praktijkvoorbeelden die popelen om jou te ontmoeten. Hierbij een update van een aantal ervaringsdeskundigen die op 1 maart aanwezig zijn. En mocht je dat nog niet gedaan hebben, meld je dan aan. We kijken uit naar jouw ervaringen.
 
Je kunt je hier aanmelden

Van schoon genoeg! naar Schoongewoon

Voortdurend dalende prijzen (en dus salarissen), weinig respect voor mede-werkers. Dat is over het algemeen hoe het er in de schoonmaak-branche aan toe gaat. Maar niet bij Schoon-gewoon. Remmelt Schuuring had er schoon genoeg van en besloot het anders te doen. Hij zette de eerste werknemers-coöperatie in de schoonmaakbranche op; in Den Bosch. Hoe werkt zoiets? Dat kun je aan Remmelt komen vragen.
Organiseren zonder organisatie

Wij zijn fan. Fan van Part-up, de start-up van Laurens Waling, Ralph Boeije en Josje van de Kerkhof. Part-up is een online platform voor (tijdelijke) samenwerkings-verbanden. Organi-seren met de flexibiliteit van de start-up-fase dus. Zonder alle organisatie er omheen, want dat zet de boel alleen maar onnodig vast in veranderende tijden. Laurens deelt de ervaringen van het eerste jaar van het platform.

 

Open space Slow Management

Het magazine Slow Management staat sinds 1 januari op eigen benen. En volgend jaar bestaat het blad 10 jaar. Dan moet het toekomstbestendig zijn voor weer een flink aantal jaren. Hoe zien jullie als lezers de toekomst van Slow Management? Kom en draag bij aan het redesign van het blad. Wees welkom in de Open Space, gefaciliteerd door Jan Smit en Georgette Kempink van Broosz

 


Verder kun je ook kennis maken met:

  • Zes collega’s van Gors, die zich bezig houden met zelfsturing. Gors is een zorginstelling uit Zeeland, die zorg en ondersteuning biedt aan meer dan 800 kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 
  • Meer dan tien collega’s van INNOVO, die zich verdiepen in Rijnlands onderwijs. Innovo is de koepelorganisatie van ruim 50 scholen voor primair onderwijs in Zuid- en Midden-Limburg, met meer dan 10.000 leerlingen, 700 leerkrachten en ruim 200 medewerkers met ondersteunende taken. 
  • En nog veel meer boeiende vakmensen uit de onderstroom.
  • Kom hen ontmoeten!
Copyright © 2016 Delimes, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp